Şimdi Ara

TTNET 16 MBIT HIZIM 3 E DÜŞÜRÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır 15mbit rahatlıkla aldığım hattımın hızı 3 mbite düşürüldü ve arıza kaydı bıraktığımda bana verdikleri cevap hattın max kapasitesi bu hız değerleriniz normal. Nereye şikayet edebilirim ttnet kullanıyorum.

Bu 2 hafta önceki değerlerim.

Buda şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /272222/ -- 14 Ekim 2017; 13:13:10 >

• https://sikayet.btk.gov.tr Kandırabildiğine düşük hız kakalıyor çakallar. Sizin porta kapasite üzeri müşteri bağlamışlardır, hep yaptıkları şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Ekim 2017; 13:20:34 >
  • Şikayet ettim bakalım ne çıkıcak. 2 hafta önce ss alma sebebim de aynı şekilde hız düşürüldü modemi kapatıp açtığımda eski haline geldi. Bu durumu tahmin edip ss almıştım bende.
  • ben şahsen sizin portu uzak saha dolabına almış olabilirler diyorum Line Atteunation değerinde artma var. Bu arttıkça saha dolabına olan uzaklık artar ve hat kalitesi düşer diye biliyorum
  • Türk kullanıcıların genel problemı zaten 16 dan 3 mbs düşmesi.
  • telekom istediği gibi line attentionla istediği gibi snr vs. değerlerle istediğini verip istediği hızı veriyor..

Bizim burda da istediğine 4 -6-8-10 mb. veriyorlar. daha önce 12 mb. interneti sıkıntısız kullanıyordum ancak bana da yeni abonelikte 2 hafta sonra hattınız max bu kadar destekliyor demişlerdi.. düzeltin dedim düzeltmediler o zaman abone olurken bunu deseydiniz dedim, kavga,dövüş, ilçe binaları,şikayet , vs teknik iptal yaptılar ama adamlar 4 mb. down hızı arttırmadılar.. umurlarında değil.. sizinde bölgedeki kapasiteyi aşmıştır muhtemelen telekom..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epsotel E kullanıcısına yanıt
    Öyle kesinlikle kafalarına göre hız veriyorlar. Şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum artık ama düzelmiycek büyük ihtimalle.

Süperonline geçmeyi düşünüyorum düzelmezse ama dahada kötü olma ihitmali var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.