Şimdi Ara

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
2
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar cümlemize hayırlı olsun. Uploadlar 1 Temmuz itibari ile 10 mbps olacak. 50, 75 ve 100'lük paketleri bilmiyorum ama büyük ihtimal onlarınkide 10 olabilir. Fakat 35'lik paketler 10 mbps upload olacak. Kesin bilgi!

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

• sonra tekrar düşürmek üzere geçici olarak paket bilgisine böyle yazmış olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, doğrulattım. Dediğim gibi kesin bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16

Hayır, doğrulattım. Dediğim gibi kesin bilgi.
    kime doğrulattınız?

• İnanmamakta ısrarını anlıyorum fakat dediğim gibi kesin bilgi. Türknet port ücretlerine olan zammı zaten söylemişlerdi, güncellenen fiyatta upload hızlarını da değiştirdi Türk Telekom.
  • Ekran görüntüsünü nereden aldınız?
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü ayrıntılı faturaya ait. Türknet kullanıcısıysanız Online İşlemlerden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 10 Haziran 2020; 14:18:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNet altyapınız neyi destekliyorsa o kadar indirme hızı sağlar, 50-75-100 Mb/s diye ayrı ayrı paketler, tarifeler sunmaz.

"10 Mbps'e kadar = 10 Mbps" demek değildir. "Altyapı neye elveriyorsa ve 10 Mb/s'i geçmeyecek şekilde" demektir.

Bunlar da "kesin bilgi".
  • @TurkNetDestek ? Nedir doğruluğu?
  • Bu bilgi VAE için değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcosDH

TurkNet altyapınız neyi destekliyorsa o kadar indirme hızı sağlar, 50-75-100 Mb/s diye ayrı ayrı paketler, tarifeler sunmaz.

"10 Mbps'e kadar = 10 Mbps" demek değildir. "Altyapı neye elveriyorsa ve 10 Mb/s'i geçmeyecek şekilde" demektir.

Bunlar da "kesin bilgi".
    Türk Telekom toplu interneti 35 downloada 3 upload 50, 75 ve 100 download paketlerinde ise 4 upload olacak şekilde satıyor. Ve Türknet'te altyapın 100'ü destekleyebilir fakat sen 35'lik paketi kullanmak istersin çünkü 10 lira vermek istemeyebilirsin. :)

Yani iyi bir şey oluyor onu bile baltalıyorsunuz var ya helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Bu bilgi VAE için değil mi?
    Yapa'da zaten maksimum değerler alınıyordu. Evet vae için.
  • quote:

Türk Telekom toplu interneti 35 downloada 3 upload 50, 75 ve 100 download paketlerinde ise 4 upload olacak şekilde satıyor. Ve Türknet'te altyapın 100'ü destekleyebilir fakat sen 35'lik paketi kullanmak istersin çünkü 10 lira vermek istemeyebilirsin. :)

Yani iyi bir şey oluyor onu bile baltalıyorsunuz var ya helal olsun.

Alıntıları Göster
    Türk.nette fatura detayına bakmak için indirdiğim pdf sürekli bozuk oluyor. Hangi programla açıp okuyorsunuz bunu? Adobe bile açamıyor pdfi o kadar aptalca bir şey yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Türk.nette fatura detayına bakmak için indirdiğim pdf sürekli bozuk oluyor. Hangi programla açıp okuyorsunuz bunu? Adobe bile açamıyor pdfi o kadar aptalca bir şey yapmışlar

Alıntıları Göster
    Chrome ile görüntülüyorum.
  • quote:

Chrome ile görüntülüyorum.

Alıntıları Göster
    5. ve 6. ay faturalarımda 10 mbps upload yazıyor. Bunun yazma sebebi o aylarda uploadın yükseltilmesi olabilir mi? Kalıcı olduğuna nedense pek inanmıyorum. Sonuçta vae olduğu sürece türk telekoma bağlılar. Türk telekom neden böyle bir hizmeti kendileri sunmak yerine türknete kaptırsın ki?
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Evet Vae'de hızlar tt'nin elinde bunu biliyoruz ve toplu internetteki uploadları yükseltti, böylece türknet'te yükseltmiş oldu.
    Saye teklifi ise Ekim ayına ertelendi corona sebebiyle.
  • Mayıs ayının faturasında da upload 10 Mbit yazıyordu. Umarım kalıcı olur ama sanmıyorum.
  • Şimdi yetkililerle konuştum böyle bir olayları olmayacakmış. Pandemi sürecinden dolayı haziran ayına kadar uploadlar yükseltilmiş. Temmuz ayında yine orada 4 mbps'e kadar yazacak. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.