Şimdi Ara

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamamdır yerleşik operatöre geçişimi sağlayacağım zaten muhattabım yok karşımda bıktım.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil işlemi yapan birimimiz ile tekrar görüşme sağladım. Ancak saha dolabını seçemediğimizi ve adres hangi dolaba bağlı ise o saha dolabı için işlem yapıldığını ilettiler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türktelekom ekipleri işlem sağlamak için beklemedeler.Hız sorgusu yapacaklar eğer hızı sizde verebilirlerse sizde kalacağım.Yoksa onlara gececeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 22 Temmuz 2020; 18:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheaweppes

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seni kaale alıp ciddi ciddi cevap vereceğim. Sondan başlayalım

1- Film kasıyor dememin sebebi internet ile akalı değil televizyonun motion blur ve görüntü dosyasından kaynaklanıyor. Madem beni bu kadar araştırmışsın bi' zahmet gelen cevaplara da baksaydın :D

2- Otistik demene girmiyorum bile belli ki ya yaşın küçük ya da yaşı büyük at gözlüklü bir abimizsin

3- Upload'ın en büyük destekçilerinden biri benim, maksimum ne kadarsa o kadar verilmeli fakat konu bu değil. Sen o upload düşürülmesi meselesini Türknet'e atmışsın bir şey bilmeden. VAE altyapısında isen Türk Telekom'un koyduğu değerlere mahkumsun ta ki SAYE gelene kadar. Ha ben diyor muyum mahkumuz, sesimizi çıkarmayalım? Tabiki de demiyorum ama dediğim gibi KONU O DEĞİL. Sen hem 10 tl fazla aldılar hem de uploadı düşürdüler kafasındasın.

4- Bana aklınca internet bilgisi vermeye çalışmışsın, olmamış önce kendin öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangnamstyle16 -- 22 Temmuz 2020; 20:47:50 >

• bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik ekiplerimiz ve saha ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra size bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • Çok sevdim yalan oldu.
    3mbps oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Pandemi döneminde artan internet kullanımını desteklemek için Türk Telekom toptan seviyede sağladığı upload hızlarını geçici olarak artırmıştı. Biz de bu hızlandırmayı bu altyapı üzerinden hizmet verdiğimiz kullanıcılarımıza hemen yansıtmıştık. Ne yazık ki sadece bu döneme özel yapılan bu iyileştirme resmen 30 Haziran’da, fiilen 19 Temmuz’da sona erdi. Kalıcı olması için konuşmalarımız devam ediyor ama henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bizim kendi altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için zaten pandemi öncesinde de bir sınır yoktu, pandemi sırasında olmadı, ileride de olmayacak.
    Daha hızlı internetli günlerde görüşmek dileğiyle.
  • 10un yarısı oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telekom upload'ı düşürürken dslam profili böyle olmuş, sonunda hattıma 100mbps hız tanımlamayı başarmışlar.

NmsHızProfil : 100M/32K.PRF|5M/32K.PRF
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

Superonline fiberin 5mbpsde kalma ihtimalide kalmamış oldu artık bakır altyapıdan 10mbps veriyorsa türknet en az 20mbps bile az kalır ftth altyapıya
    Bakir kablo ile 1000 Mbps vermek mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mbps altında upload olmamalı devir ne hale geldi, 8 den indirip de 5 mbite sabitlemişler . bu kadar olmaz.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Pandemi döneminde artan internet kullanımını desteklemek için Türk Telekom toptan seviyede sağladığı upload hızlarını geçici olarak artırmıştı. Biz de bu hızlandırmayı bu altyapı üzerinden hizmet verdiğimiz kullanıcılarımıza hemen yansıtmıştık. Ne yazık ki sadece bu döneme özel yapılan bu iyileştirme resmen 30 Haziran’da, fiilen 19 Temmuz’da sona erdi. Kalıcı olması için konuşmalarımız devam ediyor ama henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bizim kendi altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için zaten pandemi öncesinde de bir sınır yoktu, pandemi sırasında olmadı, ileride de olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba,
    internet hızım türktelekomda 50 mbit iken turknette 3 mbite düştü.

sorunumun çözülmesini istiyorum. hat değerlerim 8 mbit upload 70 mbit dowload destekliyor.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımın ve saha ekiplerinin hattı kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.