Şimdi Ara

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
7.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Şimdi yetkililerle konuştum böyle bir olayları olmayacakmış. Pandemi sürecinden dolayı haziran ayına kadar uploadlar yükseltilmiş. Temmuz ayında yine orada 4 mbps'e kadar yazacak. :)
    Tamam görürüz o zaman kardeş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16

Tamam görürüz o zaman kardeş. :)

Alıntıları Göster
    Kardeş söylemini bir kenara bırakta doğrulattığın kişiyi söyle bakalım. :) MH yok diyor daha kime sorayım? VAE altyapısında olduğu sürece seve seve türk telekoma bağlı kalmak zorundalar. Bugün türk telekom 1 mbps upload vereceksin dese vermek zorunda üstüne çıkamaz neden bahsediyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 10 Haziran 2020; 14:56:11 >
  • quote:

Kardeş söylemini bir kenara bırakta doğrulattığın kişiyi söyle bakalım. :) MH yok diyor daha kime sorayım? VAE altyapısında olduğu sürece seve seve türk telekoma bağlı kalmak zorundalar. Bugün türk telekom 1 mbps upload vereceksin dese vermek zorunda üstüne çıkamaz neden bahsediyorsun sen?

Alıntıları Göster
    Hala beni Vae altyapısının türk telekomun elinde olduğunu bilmemekle suçluyorsun. :D Komik valla ne diyim, yetkili dediğin ciddi ciddi müşteri hizmetleri miydi? :D Tamam kardeş demem sana bir daha :)

• quote:

Hala beni Vae altyapısının türk telekomun elinde olduğunu bilmemekle suçluyorsun. :D Komik valla ne diyim, yetkili dediğin ciddi ciddi müşteri hizmetleri miydi? :D Tamam kardeş demem sana bir daha :)

Alıntıları Göster
    Yahu bilmemekle suçlamıyorum. Bak anlamadın işte. Diyorum ki sana

Sen bu bilgiyi nereden doğrulattın?

Türk telekom kendi müşterilerine dahi 10 mbps upload vermezken türk.net vae altyapısında bu hızı nasıl verecek?

Ha diyorsan ki türk telekom serbest bırakacak artık isteyen her iss 10 mbps'e kadar upload verebilecek o zaman eyvallah.

Edit: MH dışında başka yetkili kime sorayım? Adamlar utanmasa onu da kaldıracaklar yakında gider olarak gösterip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 10 Haziran 2020; 14:59:33 >

• quote:

Yahu bilmemekle suçlamıyorum. Bak anlamadın işte. Diyorum ki sana

Sen bu bilgiyi nereden doğrulattın?

Türk telekom kendi müşterilerine dahi 10 mbps upload vermezken türk.net vae altyapısında bu hızı nasıl verecek?

Ha diyorsan ki türk telekom serbest bırakacak artık isteyen her iss 10 mbps'e kadar upload verebilecek o zaman eyvallah.

Edit: MH dışında başka yetkili kime sorayım? Adamlar utanmasa onu da kaldıracaklar yakında gider olarak gösterip.

Alıntıları Göster
    Türk Telekom toptan internet satıyor İSS'lere. Buraya kadar okey miyiz?
    ADSL interneti 1 mbps upload olarak satıyor.
    VDSL'de ise 35'e kadar 3 upload, 35 ten sonrasını ise 4 upload olarak satıyor.
    Diyorum ki Türk Telekom bu ücretlere zam yaptı ve uploadları 10'a yükseltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangnamstyle16 -- 10 Haziran 2020; 15:0:50 >

• Kaynak nedir? BTK'dan onaylanmış bir karar veya duyuru yok bu konuda. Kaynağı paylaşabilir misiniz?
  • Kayyyyyynakkkkkkkkk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türk Telekom toptan internet satıyor İSS'lere. Buraya kadar okey miyiz?
    ADSL interneti 1 mbps upload olarak satıyor.
    VDSL'de ise 35'e kadar 3 upload, 35 ten sonrasını ise 4 upload olarak satıyor.
    Diyorum ki Türk Telekom bu ücretlere zam yaptı ve uploadları 10'a yükseltti.

Alıntıları Göster
    Türk Telekom'un upload hızı yükseltmesi şudur ve de geçicidir:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom upload (yükleme) hızlarını 2 katına çıkardı. > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/2-kat-upload.aspx

Benzer bir yükseltmeyi diğer altyapı sahibi Superonline da yaptı, yine geçici olarak.

"Velev ki hız yükseltimi kalıcı oldu" diyelim... Hızınızı yükseltirlerse faturanızı da yükseltirler. Halihazırda dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz zaten. Böyle şeyleri büyük müjde gibi duyurmaya gerek olur mu?

İyi bir şey falan olduğu yok. Kamu yararına bir şey olduğu yok. Size hizmet eden yok, sadece göz boyama derdindeler. Pandemi süreci en uygun zaman oluyor bunun için.

• Az önce faturama baktım. Bende de o şekilde yazıyor.

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

Ancak böyle yazmasının sebebinin Haziran ayı sonuna kadar upload hızlarının 2 kat olacağından olması olabilir. 1 Temmuz itibariyle olması gerektiği gibi yazarlar tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutucu -- 10 Haziran 2020; 15:58:36 >
  • Şu konu hakkında dahi açıklama yapmayacaksan sen firma yetkilisi olarak niye buralarda geziniyorsun @TurkNetDestek ? Çok basit bir soru sorduk doğru mu değil mi? Ya doğru değil de polemiğin önünü kes ya da doğru de onayla. Neyi bekliyorsun? Millet üzerine konuşsun, algı yaratsın sonra günü gelince yalanlarım falan diye mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 10 Haziran 2020; 16:10:35 >
  • UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün iss ler 10 mbps mi yapacak
  • SAYE denen olay bu mu demek oluyor 10Mbit upload vs??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 10 Haziran 2020; 16:26:24 >
  • TÜRKSAT hala tırt galiba

• geçici upload artışında dslam'ler kısıtlamasın diye geçici bir değişikliktir muhtemelen.
  • Superonline fiberin 5mbpsde kalma ihtimalide kalmamış oldu artık bakır altyapıdan 10mbps veriyorsa türknet en az 20mbps bile az kalır ftth altyapıya
  • Neden bu kadar yaygara kopmuş ki faturada zam haberi var sadece. Upload hızı sabit kalacak diye birşey yazmıyor. Çok gizli kaynak ney acaba yada kim?

• Zam olayını direk mail atan Türknet böyle bir şeyi açıklayacak olsa aynı anda açıklardı bence. Yani derlerdi ki paketler 88tl oldu ama uploadları da 10mbit olarak güncelledik. Ben hala bu bilginin doğrulğuna inanmıyorum. Çok sevinmeyin yani
  • Kaynak soruyoruz bu bilgi için hala cevap yok. Galiba tek kaynak gelen mailde yazan kısım

• Kaynak : dübürüm :P

BENCE de upload yükselecek ama kesinmiş gibi lanse edip milleti umutlandırmanın alemi ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.