Şimdi Ara

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla anlamadım 6-8 olarak arttırıldı diyor sonra bana cevap olarak 10 tanımladık diyor. Hatta 8 var. Galiba firmada kimsenin kimseden haberi yok. Twitterdan yazdım destek kaydı açın dediler.
  • Merhaba, 1 temmuz itibariyle tüm abonelerimizin paketleri güncel fiyatlar üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim tarafımızda herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Biz 10 mbps'e kadar veriyoruz. Ancak yerleşik operatör tarafından şu an için maksimum 8 Mbps'e kadar verilmektedir. Yerleşik operatör tarafından upload hızlarının 10 Mbps'e yükselmesi durumunda bu hızları alabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Bu kesin bilgici arkadaş nerede sesi çıkmıyor

Alıntıları Göster
    İleriki günlerde otomatik olarak benim değil sizin sesiniz çıkacak, merak etmeyin :)
  • Niye çıksın, upload yükselince şehre anons felan geçip kutlama mı yapayım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:24:4 >
  • Merhaba, yerleşik operatörün Covid döneminde upload hızlarını artırmasıyla birlikte biz de kullanıcılarımıza maksimum seviyede bu artışı deneyimlemeleri için hattınıza 10 mbps upload tanımladık. Yerleşik operatör bu hızlarda hizmet vermeye devam ederse biz de size yüksek upload verebileceğiz. Devam etmezse, size önceden tanımlanan paket hızınız geçerli olacak.
  • Şimdiye kadar kullanıldı bir sıkıntı çıkmadığına göre böyle devam edilmesi gerekiyor.Ama sanmıyorum TTNET buna izin versin.
  • Hani 10 mbps oluyordu uploadlar nerede kaldı @outis1907 ? Senin görüştüğün yetkililer tırt çıktı galiba?
  • 20.07.2020 Türknet şaşırtmadı ve upload hızlarını düşürdü beyler, 2 aylık upload hız artışı ile ağzımıza bir parmak bal çaldı ve yine yediğimiz zamla kaldık.

Geçen haftaki hızım
    UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

20.07.2020 hızım
    UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

Hat değerlerim bu uploadın çok yükseğine imkan tanıyor modemin aldığı maksimum hızlar burada görülüyor
    UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

50 download / 10 upload verecek uygun fiyatlı bir iss bulursam direk geçerim, yokmu sesimizi duyacak bir iss?

• Scheaweppes S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatörün Covid döneminde upload hızlarını arttırmıştı. Ancak bu konuyla ilgili resmi bilgi aldıktan sonra sizlerle paylaşacağız.
    Bana cevap bile verme isteğiniz yok nasıl bu kadar kötü firmasınız 5 aydır sıkıntı yaşatıyorsunuz.Hiç utanmanız bile yok.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profiliniz ile ilgili kontrolleri tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    Benim adresim 161metre ötedeki saha dolabına bağlı ama siz ne yaptıysanız uzaktakine bağlı halde nakil yaptınız.Bu kadar süründürmeniz beni bıktırdı.
  • 1- @Ömürcan dostum ben TT yetkilileri ile iletişim halindeyim.

2- @Scheaweppes Sevgili kardeşim, TT altyapısını kullanıyorsan ve 10 mbps upload veren bir iss arıyorsan sana bu arayışta başarılar ve at gözlüğünle iyi günler dilerim. ADSL ve VDSL altyapıda limitleri kullandığın İSS değil yerel operatör TT koyar.
    Merhaba, nakil talebinizi aldığımızda hat bağlantısı için yerleşik operatör saha ekipleri iletiyoruz. Yerleşik operatör saha ekipleri uygun gördükleri saha dolabına bağlantı yapmaktadır. Bu konuda biz müdahalede bulunamıyoruz.
    Nasıl bulunamıyorsun adresimde 161metrelik saha dolabı gözüküyor ve siz nakil yaparken bilerekten uzaktaki saha dolabı yan adresime bağlı diye tekrardan onu bağlamakta neyin nesidir.Yazıklar olsun sizin gibi dandik firmaya.
  • TT Ana şebeke dağıtıcısı ne derse o olur ha YAPA alt yapasındaysan türk netten aldıgınız hızın yarısına kadar upload verebiliyor o ayrı 1 dava
    Nakil işleminde ya da aktivasyonda saha dolabını biz seçmiyoruz. Yerleşik operatöre başvuru yapıyoruz ve en uygun saha dolabına bağlantınızı yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.