Şimdi Ara

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık yanıltıcı: 10MB ile 10Mb aynı değil.

10MB = 10Mb x 8 = 80Mb
  • Geçici olarak yükseltilen uploadlar, geçici vergiler gibi kalıcı olur belki
  • Şimdi biz TürkTelekom altyapısı için TürkNet'ten gelen bilgiye mi inanıyoruz?
    Onlar kendi müşterisine net bilgi veremiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben uploadların tekrar düşeceğini sanmıyorum zaten yakında saye gibi şeyler gelecek daha da artacaktır. O saatten sonra uploadlar vdsl'de tahminimce minimum 10 olur, pakete göre de artacaktır. Altyapısına göre de alabilen alır aynen şu an ki 100Mbit gibi detaylar bir kenara alabilen alıyor. Gerçi burası Türkiye bunun da bilincinde olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 11 Haziran 2020; 7:45:26 >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Arkadışımın hattını 1 hafta önce 88den 100 mbps hıza çıkarttılar hız bu
    UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strategen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne bilgisizlikle yapılmış bir yorumdur böyle

Hocam arkadaş zaten 10MB/sn yazmamış 10 mbit ve 10 mbps aynı şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8mbps görünüyor hala bende hat değerlerinde. Maksimum 8mbps gönderiyorlar. Halbuki hattım 56mbps’ye kadar destekliyor.
  • Ben bu hız artışlarından hiç yararlanamadım. Oysa ki üst katım ve alt katım alıyor yüksek hızlar. Sözde benim altyapım farklıymış...
  • Benimde alt yapım 135mbit download ve 54mbit upload destekliyor. Fakat turknet ile görüştüğümde 80 üzerini asla alamazsınız dediler. DSLAM kilidi muhabbeti mi var acaba
  • Genelde bir çok dslam 88 olarak ayarlı
    Bunu düzeltmek için tt teknik biriminde belirli birimlerde yetki var
  • Konu sahibi arkadaş boş yapıyor. Kaynak yok birşey yok duymuş sağdan soldan bilgi sallıyor.
  • Aynı şekilde benimde faturamda bir ibare var kaynak fatura olabilir mi ?
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızları 30.06.2020 tarihine kadar 6 ve 8 Mbps olarak arttırıldı. Ama eğer farklı bir gelişme olursa bilgisini veririz.
  • Umarım kalıcı olur. Çünkü upload hızları rezil durumda şu an (35/3 nedir yahu?). Sürekli zam geliyor, bari gelişen bir hizmet görelim yahu arada?
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Başlıkta yazan 10 MBPS; ilk mesajda yazan 10mbps. Bunlar aynı şeyler mi? Öyledir diyorsanız, buyurun ispat edin.
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    Ya, başlıkta yazan 10MBPS zaten 10MB/sn demek. Nasıl yazmamış!

Başlıkta yazan 10 MBPS; ilk mesajda yazan 10mbps. Bunlar aynı şeyler mi?
    Hocam dediğinizi anladım da genel kabul artık MB/sn ya da mbps(mbit) şeklinde yazılması diğer türlü büyük küçük harfte karışır. Telekomcularda artık bu şekilde kullanıyor. Çünkü iki harften megabyte veya megabit olduğu anlaşılmıyor.

• Hükümran kullanıcısına yanıt
    Hocam, zaten bırakın iki harfi, tek harfin büyük veya küçük olmasından anlaşılıyor megabyte ya da megabit olması.

Mb = Megabit

MB = Megabyte = 8 x Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 11 Haziran 2020; 18:48:15 >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    O aptal emojiyi de aynen iade ediyorum.

UPLOADLAR 10 MBPS OLDU!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.