Şimdi Ara

TTnet 16Mbps olacakken,7Mbps hiç geçemedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet 16Mbps olacakken,7Mbpsz hiç geçemedim.Yaptığım başvurular ile bir kez 9Mbps çıktı ve ertesi gün hemen yine 7Mbps ye düştü.Taahüt süremi bekliyorum,Dolunca değiştireceğim.Az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas28 -- 26 Temmuz 2017; 13:6:50 >

• Her 16 diyen 16 veremiyor. DSL teknolojisi saha dolabına olan mesafenize çok bağlı bir sistem. Zaten bu yüzden firmalar kendilerini garantiye almak adına xx mbit'e kadar şeklinde tarifelerini satıyorlar. Modem hat değerleri olmadan hiçbir yorumda bulunamayız.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri TTnet yetkilileri söylemişti.Saha dolabı yüz metre Apartman yeni,Telefon konuşmaları ve hat temiz yani cazırtı yok,bir kez 9Mbps çıktı tekrar düştü,Geldiler sorun sizde dediler,Evin hattını ve modemi ve splinteri (Başka Yerde Denedim)kontrol ettim bence sorun yok, Çalıştığım yerde 13Mbps yi buluyor.Bir türlü çözemedim.Taahhüt sürem dolunca başka servis sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.İlginize teşekkürler.
  • dadas28 kullanıcısına yanıt
    Ya başka saha dolabına bağlısınız, ya da bilinçli olarak hızınızı kısıtlamışlar. Bundan emin olmak için modem arayüzünden hat değerlerini paylaşmanız lazım.
  • Haklısınız,Çünkü birara çok uğraşınca 9Mbps çıktı bir süre sonra tekrar 7Mbps düştü.

Downstream Upstream
    SNR Margin:9.1 11.6 db
    Line Attenuation:28.4 16.1 db
    Data Rate:8192 797 kbps
    Max Rate:11040 913 kbps
    CRC:476 1

Hız testi:

İndirme:7.0
    Yükleme:0.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas28 -- 27 Temmuz 2017; 2:14:52 >
  • snr degerlerı cok dusuk
    hat zayıflaması yuksek

dogal olarak 7-8mbıt almanız normal
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğim bir şey varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.