Şimdi Ara

TTNET 1MB Limitsiz Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kaç senedir 1mb sınırsız tarife kullanıyorum, şu adil kullanım kotası olmayan tarifeden. Ve oldukça memnunum. Keşke zamanında 2 yada 4 yapsaymışız ama o zamanlar öğrenciydik; ödeyemezdik tabi..

Neyse şimdi ise aylık ücretin 58lira olduğunu gördüm. Ve şu ultranet 75gb kotalı 72tl görünüyor. 75 gb kota zaten benim 1mb internetimle tüm ay indirmeme yakın bir kota. 14lira ödeyerek kağıt üzerinde hızım oldukça artacak gibi duruyor. Kota dolunca bile 3mb ile eskisinden 3 kat daha iyi olacak internet sanki.

Aklıma takılan şey ise, bizim hatların biraz eski olması ve bu hızı kaldıramayacağını düşünmem.

Sizlerin bir önerisi var mı konu ile ilgili?
    Teşekkürler...

• Müşteri hizmetlerini ararsan zaten alabileceğin en yüksek hızı söyler. Modemin çok eskiyse modemini de değiştirmen gerecektir.
  • Modem alır isen binanın 100mt yakınınada T7 geniş bant erişim kabini var ise tam hız alırsın
  • İnternetteki haritadan baktım hipernet filan destekliyor yazıyor. Fakat müşteri hizmetlerinden ne yazık ki yararlı bir cevap alamadım.

Fakat benim dediğim ultranet pakedinde 1 senelik sözleşme indirimi varmış, onu yaptırdım. 12mb olarak açıldı hız, şimdilik kopma filan da yok. Bana yeterli zaten download, dizi film derken esas hızı 3mb'e sabitleyeceğiz gibi duruyor.

İndirimli fiyatı 60tl benim önceden ödediğim 58den 2 tl fazla.. Nasıl bir fiyat politikasıdır bu anlamadım.
  • Hipernet destekliyorsa vdsl ile mesafeya bagli olarak 65-70 mbit gormek mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.