Şimdi Ara

TTNet -- 2008 Geldi de, ne olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nemecek sen bilirsin. Bu kablonun yeni tarifesine karşı, telekomdan bir tarife atağı gelme ihtimali olabilir mi? Bir de vdsl`deki gelişmelerden haberdarsan kısa bilgi verebilir misin?
  • Telekomun yaptığı ve yapacağı yatırımları (vdsl gibi) çok birşey zannettmemek lazım zira telekom hiçbir şekilde arge falan yapmıyor varolan teknoloji copy paste marifetiyle bize sunuyor ama altyapı dandirik olduğu için mevcut teknolojiyi verimsiz kullanıyoruz.
  • Adam gibi Hız Adam gibi Fiyat bekLiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkscan

türkiyenin hali butun teknolojik konularda rezalettir.
    bakmayın siz o tvlerde çıkan odtu nanoteknoloji vs laflarına turkiye dunyanın en geri ulkeleri kapsamında şu an çünkü baştaki sorumluların teknoloji umrunda fln deil turban pkk anayasa yök bi ara milli takım yani turkiede gundem çok.
    ulaştırma bakanı msn ne onu bilmiormuş haberlerde söylenene göre nine azarlamış bakanı.
    universiteler zaten ölmüş şu an bilim teknoloji 0 duzeylerinde bir kaç idealist kişi uğrasıyor ellerinden geldiince en son ölen dunyaca ünlü fizikçilerimiz bile isviçreye giderken uçak biletlerini kendileri ödemiştir.
    öte yandan saçama sapan bir maçı kazandılar diye 100 er bin dolar lık prim alan futbolcular 44 milyar doları hortumlanan ulke vs...
    o paralara ne internet hızları verilir.
    okulu olmayan köyler telefonu olmayan köyler.
    bir casus uydusunu yapmayan 200 milyon doları olan ulke.
    vs.........
    yani siz önumuzdeki 50 yıl internet fln ummayın hiçbiyerden
    çocuunuz varsa futbolcu yapın yada şarkıcı

Hepsi doğru. Ek bir ilave olarak tiyatroların durumu ortada. Devlet tiyatrosu oyuncu bulamıyor, tiyatro oyuncusuna; sanata para verilmiyor. Adam gidiyor moktan dizilerde oynuyor tiyatro yapacağına parası iyi diye... Şimdi neden taktın buna diyeceksiniz. Çifte standart var. Fatih Terim antrenörlük piyasasına göre bir ücret alırken devletin genelde verdiği ücret düzeyi gözetilmiyor; Fatih Terim'in ücretini piyasa şartları belirliyor. Ama tiyatro oyuncularının ücreti oyunculuk piyasasına göre değil. Bir diğer nokta da son 5-6 yıldır astroomik artan tiyatro bilet fiyatları. Bir Milleti futbol mu yüceltir yoksa sanatı mı? Sorunun cevabı gayet net... Ancak sanatsızlaştırılıyoruz, Sanat emekçilerine çifte standart yapılıyor ve piyasa şartlarına göre düşük ücretler veriliyor; öte yandan özel tiyatrolara yeterli destek-salon verilmiyor. 50 YTL'den başlıyor biletler. Sanata sübvansiyon yok...

Topyekün bir kültürsüzleştirme harekatının içine düştük. 84 yıllık Cumhuriyet ile savaşanlar ihtiyaç duydukları cahil ve kültürsüz halk profili için her cepheden saldırıyor...

İnternetten de biraz bahsedelim de ayıp olmasın. Bir arkadaş ADSL2 ile 8 mbs verilecek demiş. ADSL 1 modemler 8 mbs hızı destekler, bunun için ADSL2'ye ihtiyaç yoktur. ADSL ile 8 mbs verebilirler.

• Şuan askerim ocak 17 de teskere alıcam acaba interneti şimdiden açtırsammı yani eve dönmeden yoksa yeni bir kampanya olur diye eve dönmeyimi beklesem
  • Geçen gün Trt 1 de ulaştırma bakanı internetin 10 yada 15 kat hızlanacağını söyledi.Ayrıntıları bilemem ama altyapı çalışmaları devam ediyormuş.
  • inş. Ben askerden gelene kadar en düşük baglantı 2 mbit ve üstü olur
    (bu arada şafak 12'den Sonra 120)
  • Mesajlarınızın Siyasi içerik taşımamasına lütfen özen gösterelim.
    Teşekkürler.
  • TTnet in şu anki beava modem veya 3 ay indirimli kampanyası ne zaman sona erecek?Sitesine baktım hangi tarihe kadar geçerli olacağı söylenmiyor.Smile ve Superonline aralık sonunda bitiyor kampanyaları, acaba ocak'ta daha iyi kampanyalar gelebilir mi?
  • bundan daha iyi bir kampanya beklemeyin bence... bağlantı ücreti yok , 3 ay bedava veya kablolu+2 ay veya kablosuz + 1 ay
  • wimax de umutsuz gsm baz istasyonları bile daha çok vergi verilsin bile güçü düşürülerek çalıştırılıyor wimax e izin verirler ama anca tt satarsa ve astronomik fiyatlara olursa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

tekel olan firmaların bişey yapma zorunluluğu yoktur.ondan dolayıdır ki hiç bişey olmicak..2-3 reklam yapıp çeşitli salaklarında cebine 4-5 milyon dolar koyarak bu reklamlarda oynatıp furya devam ettirilecek....bizlerde 2mb internetle 25kb ile dosya indirmenin tadına varacağız.hepsi bu...sonra bi dahaki senede aynısı olacak...sonra siyasi seçimler gelecek hızlarımız 4mb olacak belki..ancak biz 50kb ile dosya indirmenin başka bi tadına varıcaz..telekomu aradığınızda 3-5 dünyadan haberi olmayan salak sorun sizdedir deyip telefonu kapatacak.. bu sırada..siyasi seçimlerde yine türban ıvır zıvır gibi salak konularla gündem oluşacak..eğitim ..teknoloji gib alanlarda yatırım yapabilecek insanlar asla gelmeyecek...böyle gidecek....10-15 sene kadar daha bu tip sorular sormanıza gerek yok..yani yanlış anlamayın ..saçma bi soru sordunuz anlamında demiyorum...yani süreç böyle işleyecek..bunu kabullenin.

+1Sonuna kADar Haklısın

BenCE BU içinde bulunduğumuz ay içinde yapılan extra 2 gb kampanyasını Bütün Seneye Yaysalar.Günümzde Hızla Alınan BİLGİSAyar Sayısı ile İnternet kullananların da sayısı eşitlenir.Yane Herkezin Ewinde İnterneti Olur.Benim Bu dediğimi Tüm Seneye yayıp Fiyata Biraz Zam yaparlarsa İyi Olacağını Düşünüyorum.Zaten Ewinde Pc ci Olanın Durumuda Kötü Olamaz Bir İnternet Bağlatacak kadar

BunlaR TAMAMEN B3nim Fikrim Katılmayabilirsinz

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

tekel olan firmaların bişey yapma zorunluluğu yoktur.ondan dolayıdır ki hiç bişey olmicak..2-3 reklam yapıp çeşitli salaklarında cebine 4-5 milyon dolar koyarak bu reklamlarda oynatıp furya devam ettirilecek....bizlerde 2mb internetle 25kb ile dosya indirmenin tadına varacağız.hepsi bu...sonra bi dahaki senede aynısı olacak...sonra siyasi seçimler gelecek hızlarımız 4mb olacak belki..ancak biz 50kb ile dosya indirmenin başka bi tadına varıcaz..telekomu aradığınızda 3-5 dünyadan haberi olmayan salak sorun sizdedir deyip telefonu kapatacak.. bu sırada..siyasi seçimlerde yine türban ıvır zıvır gibi salak konularla gündem oluşacak..eğitim ..teknoloji gib alanlarda yatırım yapabilecek insanlar asla gelmeyecek...böyle gidecek....10-15 sene kadar daha bu tip sorular sormanıza gerek yok..yani yanlış anlamayın ..saçma bi soru sordunuz anlamında demiyorum...yani süreç böyle işleyecek..bunu kabullenin.

+1Sonuna kADar Haklısın

BenCE BU içinde bulunduğumuz ay içinde yapılan extra 2 gb kampanyasını Bütün Seneye Yaysalar.Günümzde Hızla Alınan BİLGİSAyar Sayısı ile İnternet kullananların da sayısı eşitlenir.Yane Herkezin Ewinde İnterneti Olur.Benim Bu dediğimi Tüm Seneye yayıp Fiyata Biraz Zam yaparlarsa İyi Olacağını Düşünüyorum.Zaten Ewinde Pc ci Olanın Durumuda Kötü Olamaz Bir İnternet Bağlatacak kadar

BunlaR TAMAMEN B3nim Fikrim Katılmayabilirsinz

Yurtdışındaki örnekleri gibi olmalıdır. 25 GB limit koyarsın adama, aşarsa da aşınca ücret almazsın hızı ne olursa olsun 256kb/s'ye düşer hızı ay sonuna kadar. Limit aşımı saçmalık. Limit dolduysa interneti kısıtla, yavaşlat olsun bitsin. Limit aşımı yapmak isteyerek yapmıyor kimse, limiti aşarım diyen zaten limitsiz alıyor.

Aslına bakarsanız her ay minimum 10 YTL hat ücreti alan telekom her telefona ADSL'i de ücretsiz vermeli. 64 veya 128 kb/s telefon aboneliği ile gelse daha doğru olmaz mı? 1 mb/s üstü kullanan adam bedava diye 128 kb/s'ye dönmez. İnternette 15 kat hız arttıracaklarına 64 kb/s bile olsa telefon hattı ile verilmeli; internet gibi eğitim ve iletişim işlevi olan bir icattan herkes yararlanabilmeli....

10-15 kat hız artıyormuş. Bakan bey parayı bastıranın aldığı hizmetin niteliği yerine niceliğine odaklansın. Kaç tane öğrenci var acaba ülkede okulda öğretmeni internetten şunu araştırın dediğinde "bizim evde internet yok" diyen veya kendini eksikli hissedip de bizim evde net yok diyemeyen.

Hey gidinin bakanı. Sen parayı bastıranın interneti peşinde koşarken eğitimde fırsat eşitliği ne oluyor acaba? İletişim ve haber alma hakkı ne oluyor? Parayı bastıranın bakanı; parayı bastıran Hariri'nin ADSL'ini yıkayıp yağlıyor ve parayı bastırıp da internet alana müjdeler veriyor. Buyrun sosyal devlet.... Hayrını görün.

15 kat artış kousuna gelince. İnternet 4 kat hızlandı ve 3 ay rahat ping ve hız sorunları yaşandı. Basit bir matematik hesap gösterir ki 4 yerine 15 kat hız artışı olursa 1 sene internet haram olacak insanlara. Bir de 256 ve 512'lerin katı şeklinde hesaplarsak 10 sene internete giremeyiz muhtemelen.

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

inş. Ben askerden gelene kadar en düşük baglantı 2 mbit ve üstü olur

devrem benim.....benim 129
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

inş. Ben askerden gelene kadar en düşük baglantı 2 mbit ve üstü olur

devrem benim.....benim 129

benim 2 sene ünv bitmesine ama

• Sevgili nemecek,2008 yılı için iyi haberlerini bekliyoruz..Kotalılar için özellikle bir şeyler yapılabilir mi?Süper ADSL hakkındaki düşüncelerin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 26 Aralık 2007; 19:31:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.