Şimdi Ara

TTNET 24 AY FİBERNET AVANTAJ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle iyi forumlar herkese bu tarifeyi kullanan var mı? artıları ve eksileri neler acaba he birde yanında verdikleri modemlerin markaları ve modelleri neler bi bilginiz var mı?
    Teşekkürler

• Bu tarifeye abonelik yaptık.

Binaya kadar fiberde Tilgın 1311 router, eve kadar fiberde Ericsson ONT ve Tilgın 1311 router, santrale kadar fiberde ise Hauwai marka bir modem veriyorlar.

Binaya kadar fiber olduğu için ben Tilgın 1311 model adlı 4 portlu 802.11b/g standartlarını destekleyen vasat bir router kullanıyorum. Ama aktif olmadı kaç aydan beri o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Mayıs 2012; 15:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu tarifeye abonelik yaptık.

Öncelikle fiber için router veriyorlar, tilgın 1311 model adlı 4 portlu 802.11b/g standartlarını destekleyen vasat bir router...

Hocam dışarıdan almayı düşünüyorum zyxel markasının güzel modelleri var vatan bilgisayarda illa burdan almasam da yardımcı olurlar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu tarifeye abonelik yaptık.

Öncelikle fiber için router veriyorlar, tilgın 1311 model adlı 4 portlu 802.11b/g standartlarını destekleyen vasat bir router...

Hocam dışarıdan almayı düşünüyorum zyxel markasının güzel modelleri var vatan bilgisayarda illa burdan almasam da yardımcı olurlar değil mi?

Mesajımı editledim tekrar okuyun isterseniz. Sizin fiberin bağlantı şekli nasıl?

Zaten routerı illaki veriyorlar taahüt ver veya verme. Bağlantı yapıldıktan sonra bir router almanız en mantıklısı.
  • Hocam anladım router dediğiniz olayı araştırdım da çevirici gibi birşey sanırım, şimdi benim ne yapmam gerekiyor. Kendimi ttnet eline teslim mi ediyim ? mantıklı bir çözüm yolu arıyorum da yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Hocam anladım router dediğiniz olayı araştırdım da çevirici gibi birşey sanırım, şimdi benim ne yapmam gerekiyor. Kendimi ttnet eline teslim mi ediyim ? mantıklı bir çözüm yolu arıyorum da yardımlarınızı bekliyorum

444 0 375 i arayıp sorgulatın fiber altyapısı var mı binanızda? Veya binanın altında türk telekomun fiber için koyduğu kutu var mı ona bakın.

TTnet'in sitesini dolaşırken bu paketi görüp buna mı geçeyim dediniz? Eğer öyleyse büyük ihtimal fiber bağlantı evinizde yoktur çünkü çok yaygınlaşmadı ttnet'in fiberi. Ama ttnet tarafından arandıysanız veya binanın altında fiber için koydukları kutuyu görüp de bu konuyu açtıysanız fiber hizmeti alabilirsiniz.

Router yönlendirici demek zaten, basit bir donanım 40TL ye de routerlar var fakat TTnet fiberi kullanabilmeniz için WAN girişli ve MAC Clone destekleyen router almanız lazım. Fakat bunları öğrenmenin sırası değil, ilk önce altyapınızın ne olduğunu öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Mayıs 2012; 15:54:56 >

• öyle bir kutu göremedim hocam ama iki yıllık netlimitsiz 8mbit paketim bittiği için arıyordum. sanırım bununla devam edicem ama yeni bir kablosuz modem istiyorum, 12 metrelik bir koridorum var her odadan yüksek verim almak için hangi modemi önerirsiniz bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

öyle bir kutu göremedim hocam ama iki yıllık netlimitsiz 8mbit paketim bittiği için arıyordum. sanırım bununla devam edicem ama yeni bir kablosuz modem istiyorum, 12 metrelik bir koridorum var her odadan yüksek verim almak için hangi modemi önerirsiniz bana

Airties marka modemlerin anten gücü yüksek oluyor. Türk mühendisleri tarafından üretiliyor hemde.

Ama modem tavsiyesini modem bölümünden almanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Mayıs 2012; 16:03:24 >
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
    Forumda böyle ilgili kişiler oldukça sordukça sorasım geliyor iyi forumlarr
  • 16mbps ultranete geç.
    ilk 2ay bedava kampanyasıyla .ayda ortalama 48tlye geliyor.(http://www.ttnet.com.tr/web/529-2773-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_22_ay_sabit_fiyat_kampanyasi_modemsiz)
    hız ha 16 olmuş ha 20.akn 50gb zaten.
    ama 50 ve 100 mbit istiyorsan.binana fiber gelmesini beklemek zorundasın.
  • ZyXEL P-660HNF1Z model modemde güzel antenleri çıkarılabiliyor 300Mbps kablosuz desteği var tavisye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.