Şimdi Ara

TTNET 3'LÜ AVANTAJ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
15.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syttnc

Ben de bu 3 lü avantaja üye oldum. modem kargoyla geldi bi kaç gün sonra kurulumu kendim yaptım internet çalıştı. teknik sevisi beklemem gerekiyomuydu acaba bilgisi olan varsa cevap verebilr mi. bi de online işlem merkeizinden aboneliklerime baktığımda tivibu aboneliğimde sadece tivibu web maxi 3 ay yazıyo tivibu ev yazmıyo neden olabilir acaba

Servis beklemene gerek yok. Ben modemi kendim Telekom ofisinden aldım taktım. Servis gelecek falan da demediler, takın kurulumu yapın çalışır dediler.

Tivibu ev her fiber/hipernet olan yerde desteklenmiyor. Benim dolapta da henüz yokmus, o yüzden sadece internet+telefon olarak ayarladılar kampanyayı. İlerleyen zamanlarda tivibu ev desteği gelirse açtırabilirsiniz dediler.
  • Bu 3 lü avantaj kampanyası bitti mi kesin? Taahüt bi dahaki ay bitiyor. Bu aydan yeni bir tarifeye geçmem lazım. Telefondan tarife degisikliği yapılıyor mu yoksa başvuru mu yapmamız gerekiyor yerine gidip?

Edit : TTnet i aradım. Alo Konuştukça öde + Sınırsız 8Mbit'e kadar internet 68 TL dedi. 12 Ay Taahütlü fiyatı bu. Ben şu anda aynı kampanyaya 53 lira ödüyorum. Daha düşürüceklerine artıyor fiyatlar. 3lü avantajı da kaçırmışız şansımıza.. Yeni kampanya gelir mi veya uzatırlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

Beyler şuan taahütüm yok bu kampanyaya geçsem 49 TL öderim değil mi?

Modemim yeni modem almasam modem fiyatını içine katarlar mı?

Dn : taahhütüm biteli 5-6 ay oldu. 67 lira netlimitsiz ödüyorum

20 mbps ye kadar olanlar 49 TL.

Kampanya dahilinde ücretsiz vdsl modem veriyorlar zaten.

peki taahhüt dolduğu zaman kapattırmak istesek modemi geri alırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Orijinalden alıntı: .:DONANIMHABER:.

quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

Beyler şuan taahütüm yok bu kampanyaya geçsem 49 TL öderim değil mi?

Modemim yeni modem almasam modem fiyatını içine katarlar mı?

Dn : taahhütüm biteli 5-6 ay oldu. 67 lira netlimitsiz ödüyorum

20 mbps ye kadar olanlar 49 TL.

Kampanya dahilinde ücretsiz vdsl modem veriyorlar zaten.

peki taahhüt dolduğu zaman kapattırmak istesek modemi geri alırlar mı?

Taahhütü tamamlarsan modem senin oluyor zaten. Modemi geri alma diye bişey yok. Taahhütü bozarsan da modemin parasını fatura ediyorlar, modemi geri almıyorlar.

• Arkdaslar uclu avantaj kampanyasini kacirmadiniz...ben Gorustum ttnet ile bana kampanyayi 31 ocak a kadar uzattiklarini soylediler...dedim ama nette 10 ocak yaziyordu ve simdi nette yok kampanyaniz dedim..orda oyle yaziyor ama kampanya 31 ocak a kadar uzatildi dedi...modem de veriyolar dedi...49 tl diyor ama iste net actirma falan filan parasi derken 57 tl oluyor fatura...ama ilk ay 64 mu ne onun gibi bir para veriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuraflano

Arkdaslar uclu avantaj kampanyasini kacirmadiniz...ben Gorustum ttnet ile bana kampanyayi 31 ocak a kadar uzattiklarini soylediler...dedim ama nette 10 ocak yaziyordu ve simdi nette yok kampanyaniz dedim..orda oyle yaziyor ama kampanya 31 ocak a kadar uzatildi dedi...modem de veriyolar dedi...49 tl diyor ama iste net actirma falan filan parasi derken 57 tl oluyor fatura...ama ilk ay 64 mu ne onun gibi bir para veriliyor...

Ne zaman görüştünüz? Bana da bittiği söylendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

quote:

Arkdaslar uclu avantaj kampanyasini kacirmadiniz...ben Gorustum ttnet ile bana kampanyayi 31 ocak a kadar uzattiklarini soylediler...dedim ama nette 10 ocak yaziyordu ve simdi nette yok kampanyaniz dedim..orda oyle yaziyor ama kampanya 31 ocak a kadar uzatildi dedi...modem de veriyolar dedi...49 tl diyor ama iste net actirma falan filan parasi derken 57 tl oluyor fatura...ama ilk ay 64 mu ne onun gibi bir para veriliyor...

Ne zaman görüştünüz? Bana da bittiği söylendi.

Bittiğini ben de sanmıyorum çünkü daha 4 gün önce geçiş yaptım ben Keçiören Telekom'dan ikna ile.

• Müşteri hizmetlerini aradım, bana da bittiği söylendi
  • Ttnetin anasayfasında 31 ocak son gün ibaresi vardı. Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

Ttnetin anasayfasında 31 ocak son gün ibaresi vardı. Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum

Mh yi arayıp siyede ossbir ocak yazıyor dediniz mi?

• Bitti kampanya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peh tam da seçmiştim tarifemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

3'lü Avantaj Kampanyası'nın Google'dan alınmış önbelleği:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx

hocam sanirim 6 yada 7 ocakta konustum..31 ocak a kadar uzatildigini soyledi musteri temsilcisi ben fakat sitede 10 ocak yaziyor dedim bana siz ona bakmayin 31 ocak a kadar gecerli dediler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

3'lü Avantaj Kampanyası'nın Google'dan alınmış önbelleği:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx

hocam sanirim 6 yada 7 ocakta konustum..31 ocak a kadar uzatildigini soyledi musteri temsilcisi ben fakat sitede 10 ocak yaziyor dedim bana siz ona bakmayin 31 ocak a kadar gecerli dediler

Kampanya, web sitesinden kaldırıldığına göre geçersiz sayılıyor.

• bugüne özel 13-16 saatleri arasında kanpanya açıktı 17 ocak ta işlemleri bitmemiş aboneler için bende raslantı sonucu öğrenip kanpanyaya geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asart -- 22 Ocak 2014; 16:47:29 >
  • bu kampanya bitmiş

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-hipernet.aspx

bu var

20mbps için ilk 12 ay 50 2. 12ay 62tl
    24 ay 49tl olsaydı iyi olurdu.
    telefon konuçtukça öde 24 ay
  • Hort olacak ama bu kampanya devam ediyormu

• herschell H kullanıcısına yanıt
    hocam ben 10 gün once falan ankara ana bayiiyle görüştüm 30 ocağakadar sürüyor demişlerdişimdi sitede falan gözükmüyor. hatta taahütüm 5 şubatta b itiyor demiştim sen gel hallederiz demişlerdi
  • bu kampanya kesin devam ediyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.