Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanabilen var mı? Ben Maltepe Carrefour'da kullanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Kullanabilen var mı? Ben Maltepe Carrefour'da kullanamadım.

maltepe de neden olmuyor dediler bende yapacaktım maltepede
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Sebep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    3 nolu hatayı alıyorlarmış. Denediler ama olmadı malesef. Telefonumu aldılar arayacaklarmış.

Ama yakınsanız sizde gidip bir yoklayın derim.
  • Ryuji_Yamazaki kullanıcısına yanıt
    Sizde gidip deneyebilirsiniz. Çoklu cevap nasıl yazılıyor bilmediğimden tekrar cevap yazıyorum. Üstte cevap verdim.
  • An itibarıyla 3 kod kullandım..

• Denizli magazasinda sorunsuz kullandim simdi

• Bende alkolde kullandim 35 lik viski ivir zivir aldim kasada yasak dediler biraz çemkirdim uzatmadilar verdiler
     TTNeT 50tl Carrefoursa kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmuhendis -- 24 Kasım 2014; 21:33:39 >

• Seradonin kullanıcısına yanıt
    Ya bırak bu TTNET i zaten sevmiyorum ayda yılda şöyle birşey çıkıyor onuda kıl payı kaçırdıkça daha da sevmiyorum
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.

Bugün 3 saatlik maratonun sonunda kodu kullanabildim.

Şişli Carrefour'da kodu kullanmak istedigimde oradaki kasiyer sadece bayrampaşa carrefour ve marmara forum carrefoursada kullanabilirsiniz dedi.Burada hata veriyormuş diyede ekledi.

Bayrampaşa carrefour'a gittim oradada kodu kabul etmedi.En az 4-5 kere denedi fakat kabul etmedi.İsmimi soy ismimi aldı sonra arayacaklarını söylediler.Bende dedimki forumdaki arkadaşlardada bu sorun vardı onlar başka kasada deneyince kabul etmiş dedim.3 farklı kasada denedik sonuç aynı kaldı.Yakınlarda carrefour var mı dedim.Melterdeki marmara forumda var dendi.Numarası var mı dedim.Yok dedi.Riske girip çıktım oradan.

Metroya dogru giderken yolda gördügüm audi a6 arabanın kapısın açıp "abi marmara foruma gidiyorsan benide bırakırmısın" dedim.Tamda o tarafa gidiyorum diyip beni arabaya aldı.

Marmara foruma geldim.Kodu söyledim.Alışveriş yaptıktan sonra bakabiliyoruz dedi.Alışveriş yaptım ve kodu söyledim.Kod çalışmıyor dedi.3-4 kere denedi.Ardından yetkili birini çagırdı oda denedi.Son deneyişinde yani sondaki "3" sayısını fark ettiginde kodu kabul etti.Bende 15 lira yol parası vererek kodu kullanmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 24 Kasım 2014; 21:52:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• TickTok kullanıcısına yanıt
    Bende biraz önce maramara forumdan geldim.Öncelikle danışmaya sordum direkt öğretmenler günü kampanyası mı diye sordu evet diyince sadece 18. kasadan kullanabilirsiniz dedi alışverişimizi yaptık 2 arkadaşla beraber sorunsuz kullanabilirsiniz arkadaşlar tabi daha sonra iptal etme durumları var elinizi çabuk tutun.
  • arkadaşlar bende 1 saat önce marmara forum carfour dan kullandım kodu hiçbir sıkıntı çıkarmadı, ıphon 5 im için kablo bakıyordun ne zamandır. apple 1m kablo aldım 49.90 kasadan geçti ttnet kodum var dedim gösterdim kodu girdi tamam dedi bende 10 krş üstü kalsın dedim :) fişimi aldım çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Bende biraz önce maramara forumdan geldim.Öncelikle danışmaya sordum direkt öğretmenler günü kampanyası mı diye sordu evet diyince sadece 18. kasadan kullanabilirsiniz dedi alışverişimizi yaptık 2 arkadaşla beraber sorunsuz kullanabilirsiniz arkadaşlar tabi daha sonra iptal etme durumları var elinizi çabuk tutun.

Patenli kızı gördün mü

Bana hiç 18. kasa felan demedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Patenli kızı gördün mü

Bana hiç 18. kasa felan demedi

Marmara Forum'de bana da 18. kasa dediler. :)

• HEDİYE ÇEKLERİ BİRLEŞTİRİLEREK CEP TELEFONU ALINMIŞTIR 1000 TL YE KADAR BİRLEŞİYOR
  • soldierkan kullanıcısına yanıt
    Yok artik

• Şimdi anlaşıldı çek satış takastaki kurnazların 25liraya çek aramalarının nedeni..
  • bende ttnet abonesiyim hala gecerlimi arkadaslar yorumlari okudum net birsey cikaramadim yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

HEDİYE ÇEKLERİ BİRLEŞTİRİLEREK CEP TELEFONU ALINMIŞTIR 1000 TL YE KADAR BİRLEŞİYOR

oha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Kullanabilen var mı? Ben Maltepe Carrefour'da kullanamadım.

maltepe de neden olmuyor dediler bende yapacaktım maltepede

ben 3 saat önce adatepedeki carrefourdan aldım danışmaya gidin ordan hallettiler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.