Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde ögretmen var istesem yaparızda 24 ay taahhüt falan yazıyo ondan elleşmedim
  • beyler sizinde kesildi mi net acaba dedim tarife mi değiştiriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

KOPTUM

Parcalandim gece gece güldürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour kodlarınızı değerinden alıyorum arkadaşlar...
  • Değeri nedir

• Telefon alan arkadaşa alkış rica ediyorum,millet kem küm ederken parsayı götürmüş dogruysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkuren -- 24 Kasım 2014; 23:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

HEDİYE ÇEKLERİ BİRLEŞTİRİLEREK CEP TELEFONU ALINMIŞTIR 1000 TL YE KADAR BİRLEŞİYOR

Ciddi olamazsın eğer doğruysa seni en başa koyarım bu işte
    Ağzım açık kaldı o derece :)) 20 tc no demek bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 24 Kasım 2014; 23:53:55 >
  • efsane başlıyor
  • Evet beyler doğru 1 alışverişte 1den fazla çek kullanabiliyorsunuz :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99829131/f_//tm.htm

beyler kampanya yenilenmiş sanırım...
  • Bu gün antalya meltem carfourda 72 tl lik alışveriş yaptım, kozmetikteki ürünlerden de aldım % 55 indirim vardı onlarla beraber bayağı bir şey aldım, 22 tl verdim kesiyer biraz uğraştı ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 25 Kasım 2014; 1:04:27 >
  • yahu kod heryerde geçiyor sıkıntı yok. bugün bende aldım kod geçersiz dedi. en sonunda farkedildiki mesajın altındaki 3 tane rakamı atlamış kasiyer. çogunda bu sıkıntı var bence:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

yahu kod heryerde geçiyor sıkıntı yok. bugün bende aldım kod geçersiz dedi. en sonunda farkedildiki mesajın altındaki 3 tane rakamı atlamış kasiyer. çogunda bu sıkıntı var bence:)

kod girmede gönülsüz davranın denmiş olabilir yukardan.. ondan bazı arkadaşları uğraştırıyor olabilirler..

50 tl yi 1000 kişi kullansa 50.000 tl yapıyor.. 3000 kişi olsa 150.000 tl yapıyor..Ttnet için ufak rakamlar, 50 tl kullananlar için güzel fırsat
  • Taze bilgi: Kodların kullanımını hem TTNET hem Carrfour iptal etmiş. Çağrı merkezini aradım. Kampanyadan sadece Kamulu olan yeni müşteriler yararlanabilir dedi. Alınan kodlar da geçersiz olmuş.
  • Kanatlarım var benim K kullanıcısına yanıt
    Kullanmayan kaldimi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlarım var benim

Taze bilgi: Kodların kullanımını hem TTNET hem Carrfour iptal etmiş. Çağrı merkezini aradım. Kampanyadan sadece Kamulu olan yeni müşteriler yararlanabilir dedi. Alınan kodlar da geçersiz olmuş.

sanki içeriden biri, sıfır mesaj

bakalım bugün kullanan çıkar mı kodları
  • Telefon alan arkadas sampiyon oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var arkadaşım, fırsatçılık yapalım dedik rezil olduk oradan oraya. Ben de takipteyim kullanan olursa İst'de bilgi versin.
  • Bugün gideceğim kullanmaya.

• Ben kullanmadım daha. Carrefour yok Burada.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.