Şimdi Ara

TTNeT 50tl Carrefoursa kodu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
26
Favori
29.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlarım var benim

Taze bilgi: Kodların kullanımını hem TTNET hem Carrfour iptal etmiş. Çağrı merkezini aradım. Kampanyadan sadece Kamulu olan yeni müşteriler yararlanabilir dedi. Alınan kodlar da geçersiz olmuş.

sanki içeriden biri, sıfır mesaj

bakalım bugün kullanan çıkar mı kodları

Kullanılıyor bea.
    Kasiyerlere zor geliyor sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kullanan var mı ona göre evden çıkacam.

• issizmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    çemkirdim

valla gordugum kadarıyla mıllet gene somurmus 20 tane kod alan adam var bu adam 200 tane alsada buraya 10 tane aldım yazıyor

bırılerı gene ölüden evinin yıllıgını cıkardı

ben 1 tane alamadım daha
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    ballantine's var işin ucunda marmara gold değil :D
  • issizmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    valla hocam baska turlu alamazdın

buranın ınsanı baska dılden anlamıyor bagıracan sovecen kufur edınce he tmm deyıp halledıyorlar ısını

he oylemı pardon desen kalırdın oyle ıyı nıyetlı olmak bende ıstemıyorum artık saolsun TR sartlarında amazon konusundakı arkadaslar kargo ucretlerını gerı almaya baslamıslar kımısı hala pazarlık etmeye calısıyor 80 dolarlık urune aynısı burda 600 lıra burda pasa pasa alırken oraya en son kac olur yazıyor maganda ıngılızcesıyle
  • ben bugün kullanmaya çalışacağım.sonucu yazarım

• Bugün kullanmaya çalışacağım yazarım bende

• Alışveriş yapmadan önce kodu denetme şansımız var mı?
  • Benimki olmadı kasa 3 uyarısı veriyormuş.batıkent carrefour da.aynı sorunu yaşayan varmı sistemde hata var dedi bekliyorum.

• sanırım bu sefer gerçekten kalkmış. 1 tane kardeşim almıştı sakaryada olmamış. müşteri hizmetlerini ara demişler.
  • zirve001 Z kullanıcısına yanıt
    hocam bundan önceki günlerde de kod 3 hatası vermiş alışveriş yapan arkadaşlar şu yorumları yazmış:

başta banada aynı hatayı verdi müşteri danışma kısmına gittim uzun uğraşlar başka yerleri arayarak vs. çözdüler sorunu.

Aynisi banada oldu sistemde sorun varmis.Birini aradi daha sonra kasadan 50nakit olarak gir dedi adama kasadan 50 acik cikcak dedi.sonra o kodu maille biyere yollucan falan açık kapancak dedi.sorunsuzca kullandim yani çeki.

demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 25 Kasım 2014; 12:23:29 >
  • Az önce eşim gitti alışverişe. Kodu kullanamamış müşteri hizmetlerini arayın demişler. (Maltepe carrefour)
  • ben dün kullanmıştım kodumu , kardeşim başka yerde o kullanamamış. kardeşimin kodu alıp kendi kullandığım yere gittim az önce. sonuç: kod geçersizmiş.

şuandan itibaren kullanabilen varsa yazarsa nerde kullandıgını iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 25 Kasım 2014; 13:30:36 >
  • Kodlar iptal mi oldu şimdi. Bugün deneyip olumlu sonuçlanan var mı? Ona göre bende gideceğim

• TTNET açığı kapatıp tüm kodları iptal etti sanırım. Eşime, ttneti arayıp yeni kod isteyin demişler.
  • Bende gittim Ttnet i arayıp yeni kod alacaksınız dediler sanırım kodlar iptal olmuş ilk gün kullananlar a yaradı

• Ttnet adına olanlar faceden bombalasa iyi olur

• Ttnet bu hiç yar eder mi kodları

• şu marmaraformundaki meşur 18 nolu kasaya gidip deneyen olursa sonucu yazabilirmi :D
  • yani artık kesin olarak kodlara geçersiz diyebiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.