Şimdi Ara

TTNet 60 Lira Öde Youtube Takılarak takıl!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    söyleyecek çok şey var ama forumdan şutlanırım sadece bela okumakla yetiniyorum.
    2012 Yılında 60 liraya 1 mbit hız
    2008 yılındada 49 liraya 1 mbit alıyordum yani değişen şey sadece ödediğim ücret. TTNet herhangi bir üst düzel yetkilisi bu konuyu okuyorsa eğer sadece şunu söylüyorum a.a.k

• quote:

Orijinalden alıntı: aguila1903

Hız 1 mbit nedeni akk... a.a.k ttnet
    söyleyecek çok şey var ama forumdan şutlanırım sadece bela okumakla yetiniyorum.
    2012 Yılında 60 liraya 1 mbit hız
    2008 yılındada 49 liraya 1 mbit alıyordum yani değişen şey sadece ödediğim ücret. TTNet herhangi bir üst düzel yetkilisi bu konuyu okuyorsa eğer sadece şunu söylüyorum a.a.k

youtubun hızını zaten kısmışlardı bir de 1mbitle zor izleniyor 240p izlersen sorun yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

youtubun hızını zaten kısmışlardı bir de 1mbitle zor izleniyor 240p izlersen sorun yok ama

İlerleyen zamanlarda youtube Türkiye için 10p kalitesinde video yapacakmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

İlerleyen zamanlarda youtube Türkiye için 10p kalitesinde video yapacakmış .

• Sopcast'den Real - Bayern maçını izleyemiyorum ve sinirim o kadar bozuluyor ki anlatamam.
  • Yahu birde sanki yaptıkları adaletsizlik berbat hizmet yetmiyormuş gibi cart curt her kanalda reklamları karşıma çıkmıyormu tansiyon yapıyor artık
    sanki sanırsınız alanında dünyanın en iyi hizmetini veren firma
    yok hızlarımız şöyle süper yok avrupaya açıldık cem yılmazdı şener şendi resmen dalga geçiyorlar bizimle
    tabiki büyüyeceksiniz avrupayada açılırsınız dünyayada aldığınız ne verdiğiniz ne bu ülkede geçirdiğiniz kazıkla en hızlı büyüyen firma olursunuz tabiki.yıllık kar ortada verilen hizmet ortada
    yok işte bulunduğum yerde alternatif yok kablo yok superonline yok kaldık bunların eline dua ediyorum en kısa zamanda belanızı bulun
    alacaksın eline şu firmanın başındaki at hırsızını dikeceksin ulu orta yere bir yağlı kazık.....

Edit: Yağsız kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 25 Nisan 2012; 22:56:24 >

• artık youtube a girince ilk işim 240p ayarlamak oluyor.. acaba gozlerim bozulsa ttnete dava acabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.