Şimdi Ara

TTNet 8Mbit Kampanyasına Göre Mecidiyeköydeki İnternet Hızım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTNet'in 8mbit internet kampanyasını kullanıyorum 1 aydan fazla bir süredir. Memnunmusun diye soracak olursanız tabikide memnunum. Neden ?

Eskiden 49 TL Ücret ödeyip 1mbit kullanıyordum Sınırsız kotalı tarife. Fakat 10 Gb kotayı geçmedim 2 senedir.
    Film - Oyun indirmiyorum bilgisayarıma.

Kampanyaya geçtim ilk 6 ay 29 - sonraki aylar 49 ödeyecem ve 8 mbit hızım olup 15Gb kotam olucaktı.

Geçtim çok hızlı internet fakat 3.5 - 4 Mbit i geçmiş değil. Çok hızlı neden diyorum çünkü senelerce 1 mbit kullanmış bir kullanıcı olarak 3-4 katını kullanınca çok hızlı geliyor insana.

TTNet 8Mbit Kampanyasına Göre Mecidiyeköydeki İnternet Hızım ?

Fakat 3.5 kullanmak yerine neden 7-8 MBİT Kullanmayayım? Bana kampanyaya geçerken hız sabit 8 olmaz dediler fakat 3-5 lara da ineceğini tahmin etmiyordum.

Mecidiyeköyde oturuyorum Şehir merkezi , gayrettepe santral'e 5 dk. fakat 3.5 larda geziyorum 1 aydır.

Ama forumdan kullanan ve ataşehirde oturan arkadaşlarımız konuşuyorum 7 mbitleri gördüklerini sölüyorlar.

Neden net hızım bu kadar düşük ?

• Dostum o işte bi iş var, o upload hızına 6-7 megaibit kullanabiliyor olman lazım. Senden kaynaklı bi sorun var virüs programı falan olabilir. Ben bikere speedtest yaptım aynen böyle birşey çıktı, oysa ben 7 megabit kullanan birisiym, kaspersky ı devre dışı yapıp tekrar ölçtüğümde yine 7.01 - 0.68 oranını yakaladım.
  • senin hızını muhtemelen 4mbite çekmişler.

net limitsiz kullananlar için upload hep aynıdır arkadaşlar.

down/up
    1024/800
    2048/800
    4096/800
    .
    .
    .
    .
    gibi...

santrale 5 dk nedir ayrıca
    önemli olan senin santrale nasıl gittiğin değil,santralden size gelen kablonun nasıl döşendiği.

8mbiti sorunsuz kullanmak için bakır alt yapıda santrale uzaklığınızın yaklaşık 1400 metrenin altında olması gerekli...
    arkadaşların sorunsuz bağlanabilir,bu seninde bağlanacağın anlamına gelmez.

ben santrale yakın sayılırım ve sürekli (yurt dışı çökmediği sürece) rapidden pre. üye olarak 800k download yapıyorum...
  • Santrale 3KM uzağım ve 6Mbit alıyorum, ilk bağlantıya geçtiğim zaman 4MBİT e sabitlemişlerdi santrale gidip fırcayı basınca 6mbit yaptılar :)
  • Belki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir. Aynı santrali kullanıp internete bağlanan kişi sayısı arttıkça aldığın verim de doğal olarak düşer. Ne kadar merkeze yakınolursan ol.Bence en şanslılar taşralarda santrale yakın olup da kullanan kişi sayısının az olduğu yerler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.