Merhaba Kampanya heyecanı ile geçiş yaptım net4 pakete.Baglantı hizi 6.7 mbps civarı idi.Arayıp durumu bildirdim sonra nete de baglanamadım artık 1 saat sonra biri aradı TTnet teknik servisten hiziniz desteklemiyor bulundugunuz yerde 4Mbps e dusurdum uyum acısından dedi ,su an da baglanamazsınız hattınızı kapadım ayar icin diyor .Umg.Anlamadım diyorum.Gayrettepe desteklemezse nerede almak gerek bu hızı diyorum.Yine uyumdan bahsediyor ne uyumu oldugunu soruyorum yanıt yok.Eski haline getirin dedigim halde simdi 5.2 civarı.Modem degerlerine baktım normal .Tekrar 3-4 kez aradım arıza kayıt alındıgını 24 saatte problemin halledilecegi soylendi.Ama ne arayan var ne soran.
8 Mbps'ye kadar hız neye göre değişmektedir? Tüm aboneler için 8 Mbps'ye kadar, hattının desteklediği hız sağlanmaktadır. 8 Mbps hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle garanti edilen hız olmayıp, ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir. 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir. http://www.ttnet.com.tr/web/212-1128-1-1/tr/ttnet/sss_baglanti_cesitleri/8_mbpsye_kadar_son_surat_adsl_paketleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme