Şimdi Ara

TTNET Aboneliğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce ADSL bağlantısı yoktu.Bende arızayı aradım.TTNET aboneliğim Mayıs'ın başında başladı.VE Airties RT-205 kablosuz modem kampanyasından yararlanım.Dolayısıyla 2 ay bedava internet yok bende.Demin de dediğim gibi arızayı aradığımda aramışken faturamıda sorayım dedim.
    Telefondaki müşteri temsilcisi 2 ay fatura gelmeyecek size dedi.Bende nasıl olur.Ben kablosuz modem kampanyasından girdim.Bana bedava olmaması lazım dedim.Modeminizin modeli ne dedi.RT-205TT dedim.
    Modeminiz de RT-102 görünüyor dedi.Allah allah dedim bende adam da başka bir şey söylemedi.
    Şimdi bu olanlar ışığında benim abonelik kaydımı yanlış mı yapmışlar 2 ay bedava mı kullanacağım interneti.Düzelttirmeye çalışsam mı yoksa kulağımın üstüne yatıp bir şey yokmuş gibi davransam sonradan başıma iş alırmıyım?
    Sonradan sen şu tarihlerde 2 ay fatura ödememişsin.Ver bakayım gecikmesiyle falan derler miki?

• Diyebilirler. Kesinliğe kavuşturmak için müşteri hizmetlerinden yardım alamıyorsan bağlı bulunduğun telekom müdürlüğüne giderek durumu öğrenmeli, yanlışlık varsa düzelttirmelisin. Aksi takdirde başın faturayla ağrıyabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Haziran 2007; 21:40:50 >
  • Telekoma güven olmaz kardeş.Nerden abone olduysan oraya gidip bilgi al.
  • Evet haklısınız kesin gidip sormam lazım.Zaten eşşek şansı vardır bende biraz.Kabak benim başıma patlar valla.İlginize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    8 ay önce açıldı
    İnternet aboneliği
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.