Şimdi Ara

TTNet aboneliğim yarıda kaldı. Şimdi ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce cevaplanmış olabilir yeterince inceleyemedim.

Önce ttnetin internet sitesine iletişim bilgilerimi bıraktım. Ertesi gün aradılar ve 8 mbite kadar yalın internet aboneliği konusunda anlaştık. Kargoyla modem ve sözleşme geldi, imzaladım ve geri yolladım. Dün bağamaya gelmişler, fakat çalıştığım için evde yoktum. Arayan adam 'o zaman biz gidiyoruz, 444 1 444ü arayın' dedi. Bu telekom numarasını aradığımda yalın internet ile ilgilenmediklerini söyleyip ttnet müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Orada da muhattap bulamadım. Daha sonra kargo paketinden çıkan İzmir'deki şirketin numarasını aradım. Ordan gayrettepe'ye, oradan da başka bir numaraya yönlendirildim. En son görüştüğüm kişi evde bulunmadığım için gelenlerin işi geri iade ettiğini ve internet başvurusunu yeniden yapmam gerektiğini söyledi.

Şimdi yeniden başvuru yapmazsam ne olacak? Ortada imzalanmış bir sözleşme ve teslim aldığım bir modem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunduğunuz yerdeki en yakın türk telekom müdürlüğüne gidip ordan işinizi halledin hocam telefonla bu iş böyle sallantıda kalır.
  • Benzeri bana oldu gelip gittiler, sonrasinda aradilar, yeni randevu verdiler...

• Cevaplar için teşekkürler. Sonuç olarak abonelik işlemim iptal edildi ve modemi geri göndermemi istediler.

• FrEaK35 F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, bu demek oluyorki tekrar başvuruda bulunacaksınız eğerki yine başvuruda bulunursanız bayi yoluyla falan başvurun internet başvuru yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.