Şimdi Ara

TTNET Abonelik Sonlardırma Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 lira iniyor. Daha iyi bir teklif alamazsın. Süreci anlattım zaten.

Sen arayıp iptal edin dediğinde, hemen iptal etmiyor. Ön iptal alıyor daha sonra sen ttnet'e gidip işlemleri yapıyorsun. Dilekçe yollarsan o zaman bu süreç olmaz hemen işleme alırlar herhalde. Bütün bunlar sonucunda da 1 hafta sonra sms geliyor ve iptal ediyorlar.

O 1 haftada geri dönebiliyorsun iptal olmadan ama iyi teklifi falan unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam faks göndermeden önceki işlemler nedir iyi bir teklif gelir mi.
    Normal arayıp fiyat teklifi isterseniz mevcut fiyatlardan teklif verirler indirim alamazsınız. İptal etmek istiyorum derseniz de bir şey değişmez çünkü telefonla iptal işlemi yapılamıyor, faks gönderin yada bayiye gidin diyecekler.

İptal faksı yollayıp 1 hafta bekledikten sonra arayan yetkili ikna ekibinden yani en iyi fiyatı alacağınız yer burası. Ama yine de çok bir mucize beklemeyin eski fiyatlar kesinlikle söz konusu değil mevcut verilen tekliflerden 5 lira aşağısını veriyorlar. Artık 50-60 liraya yüksek hızlı internet devri bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Ocak 2020; 23:20:11 >
  • Bende aynı durumdayım. Geçiş yapılabilecek hiçbir tarife bulamıyorum 10 gün sonra sözleşmem bitiyor.
    Türk.net 'e geçiş yapsam mı diye düşünüyorum ona geçiş yaptığımızda nasıl oluyor acaba ekstradan bir ücret ödüyor muyuz bağlantı, kurulum vs.
  • CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 5 lira için de değmez bir sürü işe başka firma ya mı geçsem diyorum birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam adamlar 8mbps lik tarife bile önermiyor. Netspeed e geçmeyi düşünüyorum onda da evrak imzala nüfus cüzdanı fotokobisi göndermeye tırsıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Doğru konuşmamış açıkcası. 15 gün falan sürmüyor. Aşamalar şu şekilde.

-Telefonda ön iptal.
    -Mağaza ya da ofisten iptal işlemlerinin yapılması.
    -1 hafta içinde(1 hafta sonra geldi) iptalin gerçekleştiğine dair sms.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam telefonla iptal için ne zman aramalıyım ve ofise ne zaman gitmeliyim. Siz ne yapmıştınız.
  • Seneler önce kapattığım ttnet tüm borcunu öde eme rağmen e devletten alacak borç sorgulattigimda karşıma 25 TL kusur borç çıkarmış olay hukuki birime düşmüş ama benim hiç haberim yok bundan ttnet arkadan iş çevirmeyi seviyor

• Daax kullanıcısına yanıt
    Biz 1 hafta öncesinden aradık. Taahhüt 24'ünde bitiyordu. 22 ocakta bayiye gidip iptal ettirdik. 1 hafta sonra sms ile iptal edildiği bilgisi geldi. Şimdi son faturayı bekliyorum.

Ne zaman gideceğin senin kararın. Taahhüt bittikten sonra kampanyasız fiyattan devam eder. Geçiş yaparsan, abone olacağın firma hallediyor zaten.

Turknet'e kayıt yaptırdım toplam 2 haftalık süreç sonucunda bağlantı gerçekleştiremedikleri için iptal ettirdim. 7 yıldır kesintisiz, sorunsuz ttnet kullandığım yerde hizmet vermeyi beceremediler. Tabi bu durumda, altyapı sağlayacısının (tt) engellemeleri olduğuna da eminim.

• Eyvallah ben de 1 hafta önceden arayıp, taahhüt bittiği gün veya bitmeden giderim. Teşekkürler.
  • İlçenizdeki telekom müdürlüğüne gidip imza vermeniz gerekiyor.Taahhüdün bitiminden sonraki gün gidip imza vermiştim ve anında iptal ettiler.Sizin ayın 13ünde gidip imza vermeniz gerekiyor.İptal ederken ne bir kampanya sundular ne de başka bir şey.Dötleri havada oluyor iptal ettirdiğinizde.Bir de unutmadan borcu yoktur yazısı alın.Ne yapın edin bu yazıyı alın yoksa ilerde borç çıkarırlar.

Size önerim, müşteri hizmetlerinden gelen telefonda söylenen kampanya uyuyorsa kabul edin yok eğer uymuyorsa müşteri hizmetlerini arayarak hattımı ve internetimi kapattıracağım diyerek şikayet bırakmak.Bugün ararsanız yararınıza olur.
  • ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    Geçiş yaparsan kurulum ücreti ödemezsin. Direk bağlantı aktif olur modemden kullanıcı adı ve şifre değiştirip devam edersin.
    Eğer Türknet'e karar verirsen bir ay ücretsiz kullanım için;
    ✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
    ✓Başvuru linki:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/UUE71TN49PMS

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Yani geçiş dediğim sözleşme bittikten sonra.

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar çok yüksek iyi bir kampanyada yok fiyat için talep oluşturduk inşallah geri dönüş yaparlar.

Bitmesine 4-5 gün kala geçiş işlemini başlatın. Hiçbir sorun yaşamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çok kararsızım turknet mi millenicom mu yoksa biraz daha yüksek verip stabil şekilde turktelekom mu kullanmaya devam etsem bilemedim. Şuan sıkıntısız kullanıyorum geçiş yaptığımda sıkıntılar yaşar mıyım diye endişeleyim.
    Hocam az önce ttnet müşteri hizmetleri ile görüştüm iyi bi teklif vermediler kayıt açtırdım geri arayacağız dediler.

Aynı endişeler bende de var ama en ucuz 8mbps limitsiz 70 tl teklif ettiler şuan kabul etmedim bende netspeed düşünüyorum bakalım ama yine de tereddütlerim var.

• Ben de aradım 5 lira bile inmiyorlar. Türkiyede internet yeniden lüks olma yolunda ilerliyor. Özelleştirmeyle birlikte hortumlanan Türk Telekom yüzünden internet hizmetinde 20 yıl geri gittik. Olur da iyi fiyat alan ya da bir yolunu bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. İnternet arayışımız devam ediyor.

• Direkt kapatmak yerine tahütsüz isslere geçiş yapın.
    1ay kala.
    Ama sonunda beğenmedim deyip kapatabilirsiniz ihtiyacınız yoksa.

• CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde şuan internet yok mu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.