Şimdi Ara

TTNET ADSL SORUM VAR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranızda sınırsız 15 gb'ten sora hızın düştüğü paketten kullananlar var mı? Varsa hız düşüyor mu gerçekten? Benim bir arkım var düşmüyor dedi de. Merak ettim eğer öyleyse ben de geçicemde.

• ben doping kullanıyorum geçen ay 40 gb download yaptım ama hızım düşmedi
  • benim de düşmedi 2 aydır.
  • düşüyor geçme
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

benim de düşmedi 2 aydır.

Cidden hız düşmüyorsa bende geçeyim heralde merkezden uğraşmıyolar hızı düşürmeye. Veya sen 15gb yi geçtin mi?
  • 6 aydır düşmedi benimki daha da düşmez.
  • Ahaha kaç kere anlattım ilk kayıt olanlar 2 bazen 3 ay düşmüyor hız sonra bir bakıyosunuz en fazla 512kbit hehe siz tabi bu hızı görünce ya tarife değişikliği yada öteki ayı iple çekmeye başlıyorsunuz tabi ttnetin bu 2 3 aylık amacıda sizi 8mbit hızını sınırsız tadında yaşamak için 99tl lik paketine çekiyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ilk 3,4 ay düsmedi ama sonra gümledi tabiii

nedenini anlamadım ama düsmez diyenler ya 15 gb tı gecmiyo yada bu işte baska bi iş var..sonradan kokusu cıkmasın...

ttnet bu adama günahını vermez

sakın gecmeyin cünkü daha düsük bir pakete geciş olmuyo ,eski paketinize tekrar dönmek için belli bir para istiolar.anlasma gereği..yada 99 tl lik sınırsız 8 mbps ye gecin diolar ..

DİKKAT EDİN DERİM.zaten herzaman 8 olmuyo.genelde 6 cıvari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 3 Nisan 2010; 18:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

benimde ilk 3,4 ay düsmedi ama sonra gümledi tabiii

nedenini anlamadım ama düsmez diyenler ya 15 gb tı gecmiyo yada bu işte baska bi iş var..sonradan kokusu cıkmasın...

sakın gecmeyin cünkü daha düsük bir pakete geciş olmuyo ,eski paketinize tekrar dönmek için belli bir para istiolar.anlasma gereği..yada 99 tl lik sınırsız 8 mbps ye gecin diolar ..

Benim ki 2

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

benimde ilk 3,4 ay düsmedi ama sonra gümledi tabiii

Düşük bir pakete geçiş olmuyor mu ? güldürme beni,..hem ne anlaşması? ben hiç anlaşma vs imzalamadım, ttnet online işlem merkezine girdim tarife değişikliğinden seçtim okeyledim geçtim netlimitsiz8 e, senin dediğin farklıdır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.