Şimdi Ara

TTNET AKK DEN SONRA 3.40 A DÜŞÜRDÜ . Süperonline kaça düşürüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilkdefa akk yi aştım ve akk kotam 50 olmasına rağmen , 110 gb dan sonra hızımı 3.45mbite düşürdü. Süperonline kaçtan sonra kaça düşürüyor ? Gelsede geçsek diye düşünüyordum , 1 hafta önce döşediler ve ben ttnetten ayrılamıyorum bu akk yüzünden .

• 50 den sonra 1 e düşürüyor süperonline
  • ttnetde artik süperonline gibi 50gb aşar aşmaz hizi düşürüor 3mbit olayi kesin değil yüzde yüz 1mbit geri düşecek onlar şu aralar sus payi gazimizi aliyorlar şuan geçebileceğin 2 şeçenek var biri uydunet yoksa biri adslin tam sinirsiz paketleri olabilir vampir telakoma her türlü para kazzandiriyoruz hangi servis sağlayicini seçdiğimiz önemli değil gibi gözükebilir ama ttnet türk telekomun uzantisi oldugu için 1.etap da parayi telekoma veriyoz bari hiç yoktan 2.etap vermiyelimki bir ihtimal bile varsa diğer servis sağlayicilar gelişsin altyapi kursun diyecemde büyük hayal olur o yüzden parani vampilere yedirmek istemiyorsan uydunet yoksa biri ye geç benim tavsiyem budur.
  •  TTNET AKK DEN SONRA 3.40 A DÜŞÜRDÜ . Süperonline kaça düşürüyor ? sol adslde düşme yok kota 112 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

TTNET AKK DEN SONRA 3.40 A DÜŞÜRDÜ . Süperonline kaça düşürüyor ? sol adslde düşme yok kota 112 gb

istisnalar kaideyi bozmaz.

• Akk olmayan 8mbit hızında en uygun internet hangisi ? Bizim sitede mübarek herşey var. Metro , ttnet , biri , uydunet , süperonline , vsvs . Benim için önemli olan akk si olmayan veya böyle tam hız kesmeyen servis sağlayıcılar.
  • An itibariyle 49,96 GB kotam var...

Yarını heyecanla merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

An itibariyle 49,96 GB kotam var...

Bütün gece asıl hocam downloada
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

An itibariyle 49,96 GB kotam var...

Bütün gece asıl hocam downloada

Hocam birazdan yatıcam valla... Yarın artık kısmet... Giderse yandık 15 gün var daha ayın bitmesine...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Akk olmayan 8mbit hızında en uygun internet hangisi ? Bizim sitede mübarek herşey var. Metro , ttnet , biri , uydunet , süperonline , vsvs . Benim için önemli olan akk si olmayan veya böyle tam hız kesmeyen servis sağlayıcılar.

metronet'te sıkıntı yaşayan yoksa onu seçin derim. Sitedekilere sorun.
  • 3 mü 1 re düşüyor artık 3de hikaye oldu...
  • Metronette akk varmı arkadaşlar ? Sitesinde sınırsız internet diyo ama akk den bahseden biyer görmedim
  • quote:

Akk olmayan 8mbit hızında en uygun internet hangisi ? Bizim sitede mübarek herşey var. Metro , ttnet , biri , uydunet , süperonline , vsvs . Benim için önemli olan akk si olmayan veya böyle tam hız kesmeyen servis sağlayıcılar.

Metronet i seç simetrik internet sağlıyorlar.
    Onda sorun yaşarsan uydunet e geçersin en uygun metronet olucaktır senin için.
  • Kota olayına hala bi çözüm getiremedik ama. Simetrik internet nedi ? Akk si varmı ?
  • quote:

Kota olayına hala bi çözüm getiremedik ama. Simetrik internet nedi ? Akk si varmı ?

Simetrik internet yani download ile upload eşit. Metronet ethernet bulunduğunuz bölgede varsa bence direk geçin. Akk de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Kota olayına hala bi çözüm getiremedik ama. Simetrik internet nedi ? Akk si varmı ?

Simetrik internet yani download ile upload eşit. Metronet ethernet bulunduğunuz bölgede varsa bence direk geçin. Akk de yok...

Hmm anladım. Eğer akk yoksa süper birşey . En hizmeti metro sunuyor ozaman. Akk zaten başlı başına bi tercih sebebi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hmm anladım. Eğer akk yoksa süper birşey . En hizmeti metro sunuyor ozaman. Akk zaten başlı başına bi tercih sebebi.

Orası öyle de çok az bölgede var. Hatta sitelerinde nerelerde olduğunu yazmamışlar bile. Fiyat-hız olarak en iyisi olduğu kesin ama.

5 mbit download 5 mbit upload 49 TL, 10 mbit down 10 mbit up ise 59TL. 25-50 mbit bağlantıları bile alınabilir...

http://www.metronet.com.tr/metronet-ethernet.html

• bildiğim kadari ile metro net elektirik üzerinden verior neti forumda kullananlar var ama memnun değiller genelde öyle diyolar ben gecenlerde metro aradim başvuru yapacaktım bizim bölgede olmadiğini bireysel basvuru kabul etmediklerini ancak bir site varsa ancak öyle hizmet sunabileceklerini söylemişlerdi
  • quote:

Metronette akk varmı arkadaşlar ? Sitesinde sınırsız internet diyo ama akk den bahseden biyer görmedim

metronet akk yok ama adamlara soruyorsun nerelerde hizmet veriyorsunuz diye onlar da siz bize adresinizi yollayın diyorlar. ağızlarından laf almak zor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 16 Mayıs 2012; 9:19:38 >
  • Bizim tarifede 100GB'tan sonra 1Mbps'ye düşürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.