Şimdi Ara

TTNET AKK MODEM RESLEYİNCE DÜZELDİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizde deneyin ben modemi resleyince düzelti 5dkdır eski hızımdayım

amaaa şöyle de bir durum var

keçiören gazino santralinde bir tanıdığım var bugun onn yanına gittim ve sisteme düştüğümü söyledi N1205 mi öyle bişeyler ddi düzeltti eve geldim hala 1mbit dı hız fakat biraz önce resledim ve 5dkdır normal sizde bir deneyin isterseniz

inş geri düşmez web işiyle uğraşıyorum ve 1mb e 25kb upload veriyor dosyalarımı upload edemiyorum...

•  TTNET AKK MODEM RESLEYİNCE DÜZELDİ !!
    Aynen kardeşim ben de 5 dk evvel reset attım hız düzeldi,inşallah yine düşmez...
  • bugün deneme yaptılar galiba.herkesin hızı tekrar yükseldi.
  • evet benimde düzeldi 1mb düşürmüşlerdi yine 8mb'a yükseldi inşallah yükselemyen arkadaşlarında yükseltirler yoksa internetimi değişitirecektim
  • şuan benimde hız normal ancak sistem tam oturmamış gibi indirmenin ortasında dahi ızın düştüğünü gördüm her zaman modem restart ı işe yaramıyor dün akşamdan beri hızlar normal ancak sistem oturduğunda yapmak isterlerse önüne zor geçilir.
  • 20kere reset attım düezlmiyor.
    testlerde 1mbit çıkıyor.
    android marketten yaptığım downloadlar çok hızlı ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

bugün deneme yaptılar galiba.herkesin hızı tekrar yükseldi.

kesinlikle sistemlerde birşeyler yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Fiberde VPN sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beceremediler sistemi oturtmaya kotayı geçip geçmeyen herkesin hızını düşürdüler ve ttnetin telefonları kilitlendi büyük ihtimalle. şimdilik sistemi düzeltene kadar hızları tekrar yükselttiler.ama yakında gene düşecektir.
  • belki 20 kere yeniden başlattım modemi. değişen hiç bişey yok. ellerinden bişey gelmiyormuş muş.
  • Modem resetle düzelmedi. Ben de aradım müşteri hizmetlerini, yükselttiler hemen.
  • aq.larıma para kazandırmayacağım internet cafeyeh giderim ama bunlara 1 kuruş para vermeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Modem resetle düzelmedi. Ben de aradım müşteri hizmetlerini, yükselttiler hemen.

ilk mesajımda olduğu gibi benim düzeldi modeme res atıyınca ama ertesi gün yine düştü bi dah yükselmedi müşteri hizmetlerini bende aradım ama kotayı aştığımı söylediler çok değil 289gb cık :D o yüzden yükseltmediler senin kota aşmışmıydı peki yada aşmamışmıydın öyle yükselttiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Modem resetle düzelmedi. Ben de aradım müşteri hizmetlerini, yükselttiler hemen.

ilk mesajımda olduğu gibi benim düzeldi modeme res atıyınca ama ertesi gün yine düştü bi dah yükselmedi müşteri hizmetlerini bende aradım ama kotayı aştığımı söylediler çok değil 289gb cık :D o yüzden yükseltmediler senin kota aşmışmıydı peki yada aşmamışmıydın öyle yükselttiler

Evet. 150 gb aşkın şu anda. Konuştuğum kız pek anlamıyordu sanırım. Hızım 600 kb'a düşmüş dedim. Bir bakayım dedi. Haklısınız dedi. Yükseltin o zaman dedim. Peki dedi o da. Acemiydi sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Evet. 150 gb aşkın şu anda. Konuştuğum kız pek anlamıyordu sanırım. Hızım 600 kb'a düşmüş dedim. Bir bakayım dedi. Haklısınız dedi. Yükseltin o zaman dedim. Peki dedi o da. Acemiydi sanırım.

şansın baya yüksekmiş kadınlar anlamıyor zaten bu işlerden benim aradığımda erkek çıkmıştı artık neti kapattırmayı düşünüyorum ileride başkasına geçecem

• Allah razı olsun 0.60 mbpsden 7.03 mbpsye çıktı Allah ne muradınız varsa versın. Bende 1 aydır yükseltir ttnet diye beklıyodum 1 buçuk ay oldu yüseltmediler çözüm basıtmış ttnetınde üstesinden geldik beyler gerçekten çok saolun bunlar yazdıklarım daha ne Dualar ediyom size
  • Bi camdan aşşa atmadığım kaldı modemi aynı 1mbit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.