Şimdi Ara

TTNET akşamları çıkan ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğlen 4e kadar ping 60-70 arası 4den gece 12ye kadar ping 200-400 arası geziyor.yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ama 1 haftadır bu sorun var. niye böyle oluyor ttneti de aradım pinge birşey yapamadıklarını söylediler yardımcı olurmusunuz deliricem yoksa :((

• Bana da aynısı oluyor şu son haftalardır. Oyun oynayamıyorum akşamları.
  • internet ölu durumda son aylarda. aksamları yutub 240p video acmaz
    oyunlarda pingler çözer sürekli böyle istisnalar hariç

aylardır sömuruyorlar hiç bir şeyde diyemiyorsun arasan cevap vermiyorlar zaten sorun yok diyip geçiyorlar. kimi kime şikayet ediceksin ki
  • Bu nedir aga parayı alırken hiçmi utanmıyolar (274pinge for...)
     TTNET akşamları çıkan ping sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsun78 -- 26 Şubat 2016; 0:32:24 >
  • ping 300ms den aşağı düşmüyor son 3 gündür aksam 6 dan sonra. sadece bana değil aynı şehirde tanıdıklarımda da aynı sorun var ttnet yine saçma yanıtlar veriyor sorunla ilgili. çözüm yolu bilen var mı
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Kendilerini aradığımda "ttnetle alakalı bir durum değil" diyolar. Şaka gibi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttneti kac defa aradiysamda sonuc degismedi.adamlara diyorumki son bir haftada oldu boyle oncesinde ping yoktu hala bana dns ayarlari yaptirmaya calisiyo . Pingten aksam 6dan sonra giremiyorum internete cozum bulan varsa yazabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  TTNET akşamları çıkan ping sorunu

ayni sorun bendede var
  • Sizin yine hız iyi benim 0.50 mbps 300 ping akşamları duzeltmiyolarda.sadece kimse girmezken ping dusuk geceleri falan

• 2 senede sozlesme var iptalde edemiyoruz sorunuda duzeltemiyolar napcam bilmiyorum

• bende de aynı durum var işin garip yani evde iki internet var. birinde akşamları ping olurken diğerinde olmuyor.
  • normaldir efendim akşam saatlerinden insanlar işten çıkıp evlerine geliyor.

dangalak mh nin bana verdiği cevap.
  • problem hep aynı saat aralığında başlıyordu ki bugüne kadarmış.şuan 120-150 ping var akşam 5 den sonra tekrar bakıp yazcam
  • abi harbi şaka gibi bir ttnet mh si var. adamlar pinge birşey yapamıyoruz sorun yok çözülmüştür sıkıntınız diyor ve arıza kaydını kapatıyorum diyor. lan diyorum benim arızam çözülmedi dedim zorla kapattılar telefonu. 61 lira ödüyorum pingim 300 gerçekten yazık ttnet pişmanlıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.