Şimdi Ara

TTNET altyapı sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Ben son 2 yıldır 16mbit 50gb akkli bir paket kullanıyordum ve bir türlü 4mbit hız üzerine çıktığına hiç şahit olmadım. Çözümünü aramak için ana merkezlerine gittim ve fiber internete geçmek istedim alt yapı olmadığını söylediler Kocaeli merkezde oturmama rağmen ben de hiper internet olmaz mı diye sorduğumda "kutu" dedikleri şeye (sanırım baz istasyonu tarzı birşey) uzak olduğumu o yüzden hipere geçsem bile hızımın artmayacağını söylediler elim boş gözüm yaş döndüm. Geçen hafta babamı arayıp altyapı çalışması yaptıklarını hattımızın hiper desteklediğini 5tl ekstra ödeme yaparak yeni modem ve 24mbit hız ayrıca 75gb akk olan bir paket teklif etmişler babam da durumu bildiği için kabul etmiş. Yeni paketin aktivasyonu gerçekleşince tekrar hız testi yaptım ve malesef durum aynı arayıp derdimi anlattığımda bana dalga geçer gibi altyapı o kadar destekliyorsa yapıcak bişey yok diyorlar. Yani açık açık arayıp 2 sene tahüt yenilemek için dolandırıldık böyle bir durumda kalmış ya da bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Nasıl bir yol izlemeliyim nasıl hızlandırabilirim bunu 85tlye 4 mbit kullanmak içime oturuyor kendimi resmen salak gibi hissediyorum yoksa 5tl fazla ödeme derdinde değilim verim alabilsem 100tl de öderim ama ne yaptıysam olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanda internetin varsa modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini bulup atın bakalım hattına.

• Malesef evde değilim gece 12 1 civarı evde olurum bakıp yazarım. Cevap için teşekkürler.

• Size taahhüt ettikleri hızı sağlayamıyorlarsa sorgusuz iptal edebilirsiniz diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • substar kullanıcısına yanıt
    Mbite kadar ibaresi veriyor 1 mbit altı verirse ozaman o paketlere boşuna öyle ibare eklemediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.