Şimdi Ara

TTnet Asus 1001HA Netbook Kampanyası. Fiyat - Performans - Kalite, nasıl buluyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
35.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus kendi tanıtımında bu açıklamayı yapmış.

'Taşınabilir bilgisayar pazarına hakim olan firmalar arasındaki Asus yeni bir dizüstü bilgisayar daha duyurdu. Eee PC ailesine eklenen model 1001HA olarak isimlendirilmiş. Yeni ürün 1005HA'nın biraz değiştirilmiş şekli diyebiliriz. 10.1 inç'lik ekranın yer verildiği bilgisayarda 160 GB'lık sabit disk bulunuyor. 802.11n ve WiFi gibi kablosuz bağlantı teknolojilerinin desteklendiğini belirtelim. Kullanılan batarya sayesinde dizüstü bilgisayarı 8.5 saat kesintisiz yani prize ihtiyaç duymadan kullanabiliyorsunuz.'

Burda 8.5 saat diyor ama sizinde belirttiğiniz gibi TTNetin verdiği 3 saat gidiyor açıkcası bu yüzden almakta biraz tereddüt ettim ama ekonomik durumum biraz kötü olduğu için almak zorunda gibiyim..
    Artık ilerleyen günlerde karar vereceğim..
  • Ayrıca yorum yapanlara arkadaşlara bir eleştiride bulunmak istiyorum.
    Açıkcası ürünle ilgili yorumdan cok TT ile ilgili yorum yapmışlar ve TT üstünden ürünü kötülemişler ben bu yorumları samimi bulmadım pek..
  • sayın Sdk.JK bu konuda haklısınız, açıkcası yıllardır TTnet kullanmama rağmen ne kampanyalarından, nede internetinde bir sıkıntı yaşamadım. en azından call-center'ı aradığında karşında muhattap olucak birini kolayca bulabiliyorsun. en sevdiğim yönü bu :)) muhakkak bu kampanyada TTnet kuruluşunun bir çıkarı vardırki kampanyaya ortak olmuş. istanbulda ttnet'in bazı bölgelerdeki internet sağlayıcılarındanda bedavaya faydalanabiliyorum. abonelerine aylık 300 dakika internet bedava. süper bir olay bence :))

Cihaz benim açımdan güzel, oyun oynayıp saatlerce pc başında oturan bir insan değilim. benim açımdan tek eksiği pilin 3 cell olması :D
    card reader : sd ve mmc destekliyor, kamerası gayet başarılı :)) test ettim, netliği güzel.
    ses çıkışıda düşük değil, bir notebook kadar yüksek ses alabiliyorum. sanırım bazı netbooklarda bu düzey kısık kalıyormuş.
    wireless konusunda herhangi bir kopma yaşamadım. wpa şifreli olandanda, wep şifreli olan modemdende bağlandım. sıkıntı olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alligatoremr

sayın Sdk.JK bu konuda haklısınız, açıkcası yıllardır TTnet kullanmama rağmen ne kampanyalarından, nede internetinde bir sıkıntı yaşamadım. en azından call-center'ı aradığında karşında muhattap olucak birini kolayca bulabiliyorsun. en sevdiğim yönü bu :)) muhakkak bu kampanyada TTnet kuruluşunun bir çıkarı vardırki kampanyaya ortak olmuş. istanbulda ttnet'in bazı bölgelerdeki internet sağlayıcılarındanda bedavaya faydalanabiliyorum. abonelerine aylık 300 dakika internet bedava. süper bir olay bence :))

Cihaz benim açımdan güzel, oyun oynayıp saatlerce pc başında oturan bir insan değilim. benim açımdan tek eksiği pilin 3 cell olması :D
    card reader : sd ve mmc destekliyor, kamerası gayet başarılı :)) test ettim, netliği güzel.
    ses çıkışıda düşük değil, bir notebook kadar yüksek ses alabiliyorum. sanırım bazı netbooklarda bu düzey kısık kalıyormuş.
    wireless konusunda herhangi bir kopma yaşamadım. wpa şifreli olandanda, wep şifreli olan modemdende bağlandım. sıkıntı olmadı.

Bende 1 haftaya kadar bu üründen almayı düşünüyorum...
    Yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum ama 400 TL'ye böyle bir netbook bulamazsın.Fiyata göre özellikleri bence çok iyi.Kötüleyen arkadaşlar üründen çok TTNeti kötülemişler ben yaklaşık 3 yıldır TTnet kullanıyorum ve herhangi bir sorunum olmadı olduğu zamanda zaten Müşteri Hizmetleri anında ilgilendi benimle..Evet dediğin gibi en kötü özelliği 3cell olması normalde aynı ürünün Asusun piyasayı sürdükleri 6cell ama nedense TTnet ile anlaştıkları ürünler 3cell.Ama bu benim için yeterli denilebilir sonuçta öğrenciyim büyük bir Holding şirketi patronu değilim öyle olsam zaten kampanya felan tınlamam direk gider en babasından alırım :)

Zaten bir bakıma adı üstünde Netbook denilen bu sistemlerde oyun oynamayı pek bekleyemeyiz ama ben bu sistemin özelliklerinin de bir çok oyunu kaldıracağı kanaatındayım.Sen hiç oyun denedin mi bu netbookta dostum ?

• doğrusunu söylemek gerekirse hiç oyun denemedim. kendim muhasebeciyim, yeri geliyor mevzuatlara bakıyorum, yeri geliyor excelde wordde işlerimi hallediyorum :)) mailler, msn... vb. ayrıca film izlemekte keyifli :D dediğiniz gibi muhakkak desteklediği oyunlar mevcuttur. you_tube'de bununla ilgili bir kaç video izlemiştim. ekte gönderdiğim link bu konuda sana yardımcı olacaktır.

Asus EEE PC 1001HA HD and Game Test
  • cahilliğime verin pille ilgili bir soru soracağım.3cell pili 6celle değiştirme gibi bir şansımız oluyormu.
  • yardımlarınızı rica ediyorum...

kampanyadam siyah modelini aldım bios uptade ettim. hybrid den s performance yaptım. ancak mkv filmleri izlerken inanılmaz kasılıyor. atlaya atlaya geliyor sahneler.

over clocktan bahsedildiğini duydum. over clock düzeltir mi? ya da win7 starter yerine xp kursam düzelir mi? ya da rami 2 gb yapsam düzelir mi :)

yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: athackan

cahilliğime verin pille ilgili bir soru soracağım.3cell pili 6celle değiştirme gibi bir şansımız oluyormu.

Keşkeeee :)) ama nerde. öyle bir imkanda sağlamış olsalardı süper olurdu. ancak dışarıdan sen alacaksın, o da pek ucuz birşey değil :S
  • quote:

quote:

cahilliğime verin pille ilgili bir soru soracağım.3cell pili 6celle değiştirme gibi bir şansımız oluyormu.

Keşkeeee :)) ama nerde. öyle bir imkanda sağlamış olsalardı süper olurdu. ancak dışarıdan sen alacaksın, o da pek ucuz birşey değil :S

kastettiğim şey o zaten.dışardan alıp değiştirmemiz.varmıdır bunun bir yolu ayrıca maliyeti ne kadar olur.
  • quote:

quote:

quote:

kastettiğim şey o zaten.dışardan alıp değiştirmemiz.varmıdır bunun bir yolu ayrıca maliyeti ne kadar olur.

aşağıdaki linkte buldum bir tane. 6cell olanından 85usd demişler

http://www.dunyagrup.com/asus-eee-pc-10-1005-serisi-al31-1005-1101ha-1101hgo-xeo-batarya-pil-.html

• yani aldıktan sonra değiştirirsek 550 tl ye geliyor mantıklımı sizce?düşünüyorum almayı alırsamda pili değiştireceğim
  • quote:

yani aldıktan sonra değiştirirsek 550 tl ye geliyor mantıklımı sizce?düşünüyorum almayı alırsamda pili değiştireceğim

Benim tavsiyem; madem böyle bir masraf etmeyi düşünüyorsun 100 - 150 TL daha gözden çıkarıp 1005HA alabilirsin. Ürünü aşağıdaki linkte gönderiyorum sana. Donanim Haberde de araştırıp, inceleyebilirsin ürünü.

N280 işlemci - 250gb hdd - 2gb ram - 6cell pil...

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_7823_ASUS_EEPC_1005HA_BEYAZ_1_66_2_250GB_10´´_BT_CAM_W7S.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alligatoremr -- 26 Ocak 2010; 18:02:44 >
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak. Evimde TTNET bağlı. Netbook almam gerek ancak her ünilide olduğu gibi ben de bütçe sıkıntısı çekmekteyim. Wirofon'a ttnet adsl faturamızın üzerinde ne kadar ödeme yapmamız gerekecek? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artim Duah

arkadaşlar benim bir sorum olacak. Evimde TTNET bağlı. Netbook almam gerek ancak her ünilide olduğu gibi ben de bütçe sıkıntısı çekmekteyim. Wirofon'a ttnet adsl faturamızın üzerinde ne kadar ödeme yapmamız gerekecek? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

wirofon için ekstra bir ücret ödemiyorsun. yani türk telekom yada ttnet, evinde wirofon hizmetide kulanıyorsun diye faturana bununla ilgili ekstra bir ücret yansıtmıyor. şimdilik böyle, ama ilerde birşey yaparmı orasını bilemeyiz. wirofondan konuşmanın aylık 1.000 dakikası bedava (türkiye içinde). cep telefonlarını aramakta0.09 kuruş. sitesinden daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin

www.wirofon.com

• quote:

doğrusunu söylemek gerekirse hiç oyun denemedim. kendim muhasebeciyim, yeri geliyor mevzuatlara bakıyorum, yeri geliyor excelde wordde işlerimi hallediyorum :)) mailler, msn... vb. ayrıca film izlemekte keyifli :D dediğiniz gibi muhakkak desteklediği oyunlar mevcuttur. you_tube'de bununla ilgili bir kaç video izlemiştim. ekte gönderdiğim link bu konuda sana yardımcı olacaktır.

Asus EEE PC 1001HA HD and Game Test

Sen bu sistemle ilgili baya bir araştırma yapmışsın dostum :)
    Peki pil süresi şarj süresi felan bunlarla ilgili bizi daha detaylı bilgilendirir misin?
    Sende windows 7 kullanıyorsun değil mi? Diğer arkadaşlar gibi filmlerde donma internet sorunu felan oldu mu sende de

• Ya bugün öğrendim ki evindeki numarasına kayıtlı interneti olan veya daha önceden bir kampanya ile tahattüt etmişler bu kampanyadan yararlanamıyor! Bu kampanyadan yararlanmak için yeni üyelik olması gerekiyormuş doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

Ya bugün öğrendim ki evindeki numarasına kayıtlı interneti olan veya daha önceden bir kampanya ile tahattüt etmişler bu kampanyadan yararlanamıyor! Bu kampanyadan yararlanmak için yeni üyelik olması gerekiyormuş doğrumu?

Evet doğruama şöyle açıklayim sana durumu dostum.
    Eğer sen bu kampanyaya daha önce abone oldun ve 2 yıl süren devam ediyorsa bu kampanyadan yararlanamıyorsun.Ama 2 yıl süren doldu ise tekrar 2 yıl uzatarak yararlanabilirsin..
    Ben de 2 yıl tekrar uzatma yönetimnden yararlanacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

Ya bugün öğrendim ki evindeki numarasına kayıtlı interneti olan veya daha önceden bir kampanya ile tahattüt etmişler bu kampanyadan yararlanamıyor! Bu kampanyadan yararlanmak için yeni üyelik olması gerekiyormuş doğrumu?

Evet doğruama şöyle açıklayim sana durumu dostum.
    Eğer sen bu kampanyaya daha önce abone oldun ve 2 yıl süren devam ediyorsa bu kampanyadan yararlanamıyorsun.Ama 2 yıl süren doldu ise tekrar 2 yıl uzatarak yararlanabilirsin..
    Ben de 2 yıl tekrar uzatma yönetimnden yararlanacam.

Daha 1 yılı bile dolmadı benim tahattütümün hatta 1. yılı 2010 martta dolucak o zaman bu kampanyadan yararlanamıcaz

• arkadaslar izmirden alacak olan varsa eger vatan bilgisayar standındaki bayan arkadasım. adsl telefon numaranızı veya adsl hizmet numaranızı özel mesaj atarsanız bana bende ona kontrolunu yaptırtırım. en azından alıp alamayacagınızı bilirsiniz. alacak olursanızda stoklarla sınırlı oldugundan ayırttırabilirim bile sizler için.

Ben aldım kendime Ram ve pil haricinde fiyat ve performans değerlendirmesi yapıldıgında gayet iyi diyebilirim. Vatan bilgisayardan World card ile aldım. %12 indirim yaptılar bir de 399 tl üzerinden 5 taksite böldüler 350 liraya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresamsung

arkadaslar izmirden alacak olan varsa eger vatan bilgisayar standındaki bayan arkadasım. adsl telefon numaranızı veya adsl hizmet numaranızı özel mesaj atarsanız bana bende ona kontrolunu yaptırtırım. en azından alıp alamayacagınızı bilirsiniz. alacak olursanızda stoklarla sınırlı oldugundan ayırttırabilirim bile sizler için.

Ben aldım kendime Ram ve pil haricinde fiyat ve performans değerlendirmesi yapıldıgında gayet iyi diyebilirim. Vatan bilgisayardan World card ile aldım. %12 indirim yaptılar bir de 399 tl üzerinden 5 taksite böldüler 350 liraya geldi.

Bende almak istiyorum ama eski tahattütüm var yoksa alıcam ama alamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.