Şimdi Ara

TTnet Asus 1001HA Netbook Kampanyası. Fiyat - Performans - Kalite, nasıl buluyorsunuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
35.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun yerine 650 lira ya samsungun bi modeli alındı ekstra webcam ve bluetooth u var pil süresini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaLanX

Bence hemen alın.

Ben çok memnunum. 2 gb ram ve 6 cell pil aldım. üzerindeki 1gb ram ve 3cell pili satınca 530 liraya falan geldi. Ama sözleşmeyi bi tanıdığınızın aboneliğine yıkıp siz o rezil ADSL yerine dünyalar güzeli Kablonet'i kullanın.

Yukarıda bi arkadaşın yazdığının aksine wireless-n var. ben 150mbps bağlandım router'a.

Bluetooth yok (çok büyük ayıp. artık dealextreme.com gibi sitelerde 2-3 dolara satılan şu teknolojiyi, diyelim ki ölücü TTNET "bluetooth istemiyoruz ucuza gelsin" dedi, ASUS'un abilik edip "Birader bak koyalım Bluetooth bizden olsun, başımızın gözümüzün sadakası olur" diyip koyması lazım)

250 GB harddisk var (Bu netbook'lar ilk zamanlarda SSD'liydi, hard disk koymak ilk kimin aklına geldiyse Allah kahretsin. 16 GB olsun, SSD olsun. Opsiyon olarak bile koymamışlar SSD'yi.)

GMAbooster, Google Chrome, Maxthon, Foobar2000, MediaPlayer Classic ve NOD32 'yi hemen kurun. (tabi ondan önce trendmicro internet security denen, isminin baş harflerini büyük yazmaya bile tenezzül etmediğim insanlık ayıbını uninstall edin.)

Teknik servisçi bi arkadaş var, o sarı renk garanti etiketlerinden temin edecek (eheh) o zaman HDD'yi de söküp CF-SATA dönüştürücü ve 32 GB CompactFlash kart (veya param yeterse böyle çakma bişey yerine gerçek bi SSD) takmayı düşünüyorum. Şimdilik bu haliyle ağırlığı 1.1 kg ve bu fiyata rakipsiz.

edit - Şarj süresi konusunda da bilgi,

3 cell pil ile 2-2.5 saat (ortalama ekran parlaklığı, 4-5 tab google chrome + msn messenger açık yani standart kullanım)

6 cell pil ile aynı kullanımla 5.5 hatta 6 saati geçiyor.

Win7 - WinXP çok farketmiyor. Çünkü Win7 güzel optimize edilmiş ve Vista gibi sistem kaynağı öküzü değil. Bir benchmark görmüştüm 7 'nin toplam performansı XP 'nin sadece %3 falan altında ve bazı spesifik işlerde ise 7 XP'yi geçebiliyor. Şarj süresinin de XP'de 10 dakika falan daha uzun olduğunu söylüyorlardı. Nerede, hatırlamıyorum. Nette bir site.

Donma sorunu var mı demişsiniz, hocam donmayı bırak, power saver modunda (hem windows'unki hem asus'un power saving'i seçiliyken) skype açıkken mouse bile tekliyor :D Ama Atom zaten yavaş bir işlemci olduğu için N280 'li bir makina alsan bile çok farketmez sanırım. Şu ana kadar showroomlarda kullandığım makinaların hepsi yavaştı. ION platform kullanan makinalar farkedebilir de onlar da aşırı pahalı. Ama atom overclock kapasitesi yüksek bir işlemci olduğundan voltaj değiştirmeden 2.00 GHz'e çıkanları duydum. Performansı kesmezse overclock deneyebilirsiniz.

GMAbooster yüklemek istiyorumda hangi ekran karını seçeceğim yardımcı olurmusunuz?

• Netbook'u sürekli sarjda bırakmak ömrünü azaltır mı? Ya da mesela bütün gece sarjda kalsa pil ömrü için negatif bir durum mudur?

1001 HA lara nasıl ram takılacağımnı gösteren yazılı ya da video olarakl bir döküman var mı? Sanırım sisteme tanıtma ile de ilgili sorunlar oluyormuş.
  • asus eeepc 1001ha. maalesef böyle iğrenç bir makina olamaz. bana hediye sayılır. şuan wless bozuk. garantiye gönderemiyorum çünkü elimde fatura yok. netten birisi bu sorunu yaşamış. garantiye göndermiş ama sonuç alamamış. hem çözümü bulan da yok. sizin var mı bir çözümünüz?

http://support.asus.com/download/download.aspx burdan bi driver buldum ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. hem eski olmalı 2009. bu ürün 2010'un. işe yarar mı?

format çözüm olabilir mi? win7 starter var hala. 802.11/n bildiğiniz gibi. varsa bu sorunu yaşayanlar, yardım lütfen!

• Sizinki bozuk diye hepsi bozuk olmak zorunda değil bende wireless problemi yaşadım sonra wpa2 değil wpa yaptım Güncelleme yaptıktan sonra deneyim dedim wpa2 ile bağlanmaya başladı fakat diğer laptop acer bağlanmadı wpa devam :) Performans konusuna gelince ne beklersinizki bundan benim amacım şehir dışına çıkınca herhangi bir kafeteryadan veya AVM lerden internete bağlanmak yetiyor arada sırada sıkılnca oyunlar oynayabiliroyrsunuz eğer hala yavaş geliyorsa ram ekleyin ve biostan ayar yapın ekran kartı 256 mb oluyor ;) Bide bios güncelleme yapan varmı ben buldum ama denemedim ne olur ne olmaz diye . Hiç olmadı fn+space tuşu ile super performance gibi modlarda kullanabilirsiniz batarya süresi kısalıcaktır!
  • sadece bilgisayarmı bu fiyata yoksa içinde adsl de veriyorlarmı
  • Hortlatmış olacağım fakat bu netbooktan bendede var 1.8 ghz 2gb ram ve 256 mb ekran kartlı yapmak istiyorum help pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hortlatmış olacağım fakat bu netbooktan bendede var 1.8 ghz 2gb ram ve 256 mb ekran kartlı yapmak istiyorum help pls

up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.