Şimdi Ara

TTnet Asus 1001HA Netbook Kampanyası. Fiyat - Performans - Kalite, nasıl buluyorsunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
35.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Contra07

quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

quote:

Ya bugün öğrendim ki evindeki numarasına kayıtlı interneti olan veya daha önceden bir kampanya ile tahattüt etmişler bu kampanyadan yararlanamıyor! Bu kampanyadan yararlanmak için yeni üyelik olması gerekiyormuş doğrumu?

Evet doğruama şöyle açıklayim sana durumu dostum.
    Eğer sen bu kampanyaya daha önce abone oldun ve 2 yıl süren devam ediyorsa bu kampanyadan yararlanamıyorsun.Ama 2 yıl süren doldu ise tekrar 2 yıl uzatarak yararlanabilirsin..
    Ben de 2 yıl tekrar uzatma yönetimnden yararlanacam.

Daha 1 yılı bile dolmadı benim tahattütümün hatta 1. yılı 2010 martta dolucak o zaman bu kampanyadan yararlanamıcaz

İnterneti geri kapattır açtır bu durumda daha az sözleşme gereği para ödersin diye biliyorum.Ayrıca kampanyanın son tarihi 24 Mart..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bugün öğrendim ki evindeki numarasına kayıtlı interneti olan veya daha önceden bir kampanya ile tahattüt etmişler bu kampanyadan yararlanamıyor! Bu kampanyadan yararlanmak için yeni üyelik olması gerekiyormuş doğrumu?

Evet doğruama şöyle açıklayim sana durumu dostum.
    Eğer sen bu kampanyaya daha önce abone oldun ve 2 yıl süren devam ediyorsa bu kampanyadan yararlanamıyorsun.Ama 2 yıl süren doldu ise tekrar 2 yıl uzatarak yararlanabilirsin..
    Ben de 2 yıl tekrar uzatma yönetimnden yararlanacam.

Daha 1 yılı bile dolmadı benim tahattütümün hatta 1. yılı 2010 martta dolucak o zaman bu kampanyadan yararlanamıcaz

İnterneti geri kapattır açtır bu durumda daha az sözleşme gereği para ödersin diye biliyorum.Ayrıca kampanyanın son tarihi 24 Mart..

Ya kapattırıp açtırmak sorunlu o yüzden öle bişeye girmem bir giren oldu onu gördüm ben öle bir hataya düşmem

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak.. İzmir içinde hangi kart olduğu farketmez en fazla kaç taksit yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artim Duah

Arkadaşlar bir sorum daha olacak.. İzmir içinde hangi kart olduğu farketmez en fazla kaç taksit yapılıyor ?

Taksit sayısı senin isteğine göre değişir ama tabikide faiz biner...
    İzmirde hangi magaza satıyorsa onun sitesinden taksit imkanlarına bakabilirsin..
  • Halen 100 lira fark için daha düşük donanımlısını ve 24 ay taahüte girmeyi göze alıyorsanız sizin bileceğiniz iş. Kampanyayı yapan tt olduğu için değil 24 ay olayı can sıkan tarafı.
  • mesajım bulunsun :)
  • Bence hemen alın.

Ben çok memnunum. 2 gb ram ve 6 cell pil aldım. üzerindeki 1gb ram ve 3cell pili satınca 530 liraya falan geldi. Ama sözleşmeyi bi tanıdığınızın aboneliğine yıkıp siz o rezil ADSL yerine dünyalar güzeli Kablonet'i kullanın.

Yukarıda bi arkadaşın yazdığının aksine wireless-n var. ben 150mbps bağlandım router'a.

Bluetooth yok (çok büyük ayıp. artık dealextreme.com gibi sitelerde 2-3 dolara satılan şu teknolojiyi, diyelim ki ölücü TTNET "bluetooth istemiyoruz ucuza gelsin" dedi, ASUS'un abilik edip "Birader bak koyalım Bluetooth bizden olsun, başımızın gözümüzün sadakası olur" diyip koyması lazım)

250 GB harddisk var (Bu netbook'lar ilk zamanlarda SSD'liydi, hard disk koymak ilk kimin aklına geldiyse Allah kahretsin. 16 GB olsun, SSD olsun. Opsiyon olarak bile koymamışlar SSD'yi.)

GMAbooster, Google Chrome, Maxthon, Foobar2000, MediaPlayer Classic ve NOD32 'yi hemen kurun. (tabi ondan önce trendmicro internet security denen, isminin baş harflerini büyük yazmaya bile tenezzül etmediğim insanlık ayıbını uninstall edin.)

Teknik servisçi bi arkadaş var, o sarı renk garanti etiketlerinden temin edecek (eheh) o zaman HDD'yi de söküp CF-SATA dönüştürücü ve 32 GB CompactFlash kart (veya param yeterse böyle çakma bişey yerine gerçek bi SSD) takmayı düşünüyorum. Şimdilik bu haliyle ağırlığı 1.1 kg ve bu fiyata rakipsiz.

edit - Şarj süresi konusunda da bilgi,

3 cell pil ile 2-2.5 saat (ortalama ekran parlaklığı, 4-5 tab google chrome + msn messenger açık yani standart kullanım)

6 cell pil ile aynı kullanımla 5.5 hatta 6 saati geçiyor.

Win7 - WinXP çok farketmiyor. Çünkü Win7 güzel optimize edilmiş ve Vista gibi sistem kaynağı öküzü değil. Bir benchmark görmüştüm 7 'nin toplam performansı XP 'nin sadece %3 falan altında ve bazı spesifik işlerde ise 7 XP'yi geçebiliyor. Şarj süresinin de XP'de 10 dakika falan daha uzun olduğunu söylüyorlardı. Nerede, hatırlamıyorum. Nette bir site.

Donma sorunu var mı demişsiniz, hocam donmayı bırak, power saver modunda (hem windows'unki hem asus'un power saving'i seçiliyken) skype açıkken mouse bile tekliyor :D Ama Atom zaten yavaş bir işlemci olduğu için N280 'li bir makina alsan bile çok farketmez sanırım. Şu ana kadar showroomlarda kullandığım makinaların hepsi yavaştı. ION platform kullanan makinalar farkedebilir de onlar da aşırı pahalı. Ama atom overclock kapasitesi yüksek bir işlemci olduğundan voltaj değiştirmeden 2.00 GHz'e çıkanları duydum. Performansı kesmezse overclock deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaLanX -- 30 Ocak 2010; 22:36:00 >

• 2 Ay önce bir mağazadan (mağaza açılışından )400 TL'ye ASUS 1005HA aldım çok verimli cihaz 6 hücreli 802.11./b-g destekli bluetoothlu card readerlı bir cihaz 1 gb ram var tek slotta 2 gb 'ı kaldırıyor bildiğiniz gibi stabil intel anakart piano black kasa siyah inci lakaplı cihazlar gayet iyi ,tavsiyem bu cihazdır 1001 H
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaLanX

Bence hemen alın.

Ben çok memnunum. 2 gb ram ve 6 cell pil aldım. üzerindeki 1gb ram ve 3cell pili satınca 530 liraya falan geldi.

Dostum bu ürünü bugün ben de aldım. Vatan bilgisayarda world kampanyası bitmiş ve vatanda sadece beyaz renkli var. Ben de İzmir MediaMarkt mağazasından aldım. Ram bana da düşük geldi. Sana bir sorum olacak. Bu netbook'un kaç tane ram slotu var. Ve hangi tür ram aldın. Ve son olarak nerden aldın?
  • Arkadaslar bu ürünü Vatan Bilgisayar dan aldığımız da orda ki her üründe %8 indirim ve 12 taksit kampanyasından da yararlanabiliyor muyuz ? Önemli bir bilgi çünkü 365 Tl ye geliyor kampanya ile birlikte.Ayrıca alan arkadsalr taahhüt verirken illa ki adsl kimin üzerineyse onun mu gitmesi gerekiyor mağazaya :D ben adsl sözleşmem ve annemin kimliiyle gitsem halledebilir miyim ?
  • yahu koskoca DH de sorumuza cevap bulamıyoruz :):) saatler geçmesine rağmen !!!
  • Ben o durumu belirtmiştim ama fark etmemişsin. Vatan'da o kampanya bitmiş ve ve 399TL'ye veriyorlar. Ve İzmir Vatan'da sadece beyaz olan var. Kampanyadan yararlanmak için mutlaka hat sahibini istiyorlar.
  • Öncelikle teşekkür ederim,farkettim fakat baska bir yerde o şekilde aldığını söyleyen birisi vardı e Vatan pc de ki world card kampanyaso henüz bitmedi;20 şubat son bildiğim kadarıyyla.Her üründe uygulanır diye bir dipnot var vatan pc de *kampanyalı ürünler dahil değildir,şeklinde bir notu yok belki alınabilir ne dersiniz ?
  • hem böyle bir taahüte girip hem de 400 lira bu alete verilmez, o zaten gereksiz buna da gerek yok demek de yanlış, n280 olması da işlemlerde farkettiriyor 2 gb ram olması da, özellikle batarya bu aletlerde çok önemliyken 3 hücreli bataryalı bir alet almak hatta sonradan da üstüne para verip 6 hücreli batarya almak anlamsız, bu yüzden bu klasik ttnet oyununa gelmeyin
  • Gerçekten haklısınız
  • 3 cell pili var alıp kullanacaksınız sonrasında değişeceksiniz pilini ram filan ekleteceksiniz şu bu derken size 600 liraya gelecek...
    +ttnet taahhütü şu bu.

Bence gereksiz.

Bu arada Vatanın kampanyasından 1000HA-(S) almış birisi yazıyor bunu..*(Bilen bilir o kampanyayı)

1000Ha-s : aslında böyle bir model yok vatanın daha ucuza satmak için oluşturduğu baz paket..

Zamanında aldımha şuan çok memnunum.1000Ha ile arasında sadece pil farkı var onlarda 6 hücreli Ha-s 'de 4 cell..

4 cell'de max kullanım ile 2:30 gidiyor şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurschatt

Öncelikle teşekkür ederim,farkettim fakat baska bir yerde o şekilde aldığını söyleyen birisi vardı e Vatan pc de ki world card kampanyaso henüz bitmedi;20 şubat son bildiğim kadarıyyla.Her üründe uygulanır diye bir dipnot var vatan pc de *kampanyalı ürünler dahil değildir,şeklinde bir notu yok belki alınabilir ne dersiniz ?

Ben de aynen böyle sizin dediğiniz gibi gittim Vatan'a ama yetkililer bu kampanya ile 399'a geldiğini söylediler. Daha önceden %18 KDV kadar indirim kampanyası varmış, o zaman 350TL civarına geliyormuş. O bitmiş. Dolayısıyla 399TL'nin altına alamazsın, haberin olsun.
  • Arkadaşlar bu 3 cell veya 6 cell batarya hiç bitmeyecek gibi konuşuluyor bataryanın sonuçta bir ömrü var batarya bitince 6 cellisini alır devam edersiniz bu da bir seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenk -- 16 Şubat 2010; 21:21:02 >
  • Bence de çok haklısınız. Ayrıca ben 3 cell'li pil kullanıyorum şu an ve şarjı gayet de güzel dayanıyor. Yaklaşık 3 saati geçiyor. Bu da bana yetiyor.
  • bugün aldım, izmir bestbuydan. güzel bi cihaz.

yalnız bi sorunum var :S
    evde 2gb ram vardı. üzerindeki 1 gb ı söküp 2 lığı taktım fakat hala 1 gb gösteriyor :S

yardımcı olabilecek var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.