Şimdi Ara

TTNET BÖYLE FATURA VE OLAY GÖRÜLMEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

18 mart günü ultranetlimitsiz tarifem Adil Kullanım Noktası (AKN) 'den dolayı 1mbps hıza düşmüştü. Bende bunun üzerine online işlemlere girip hattımı askıya al dedim ve uydunete başvuru yaptım ancak, alttaki uyarı dikkate alarak. orda bu işlem sadece geçici bir işlemdir, ttnet anlaşmalı bayilere veya telekom müdürlüğüne giderek ıslak imza ile işlemi tamamlazsanız 3 gün işinde bu talebiniz reddedilecektir yazıyordu. bende uydunete başvuru yaptım ancak sokağımızda altyapı olmadığından dolayı bu başvuru şuan askıda . ve ttnet nasılsa hattımı iptal edemez sandım ancak internetim kesildiğinden sonra 444 0 375 müşteri hizmetlerini aradım ve hattımın hat iptali yapıldığını söylediler telekom müdürlüğüne gidip tekrar aktif ettirmek gerekiyormuş. telekom müdürlüğüne gittim. ha bu arada twitter falan girebiliyorum ttnet destekle yazışmak için hat tamamen kapanmadı. neyse gittik görüştük hattın kapandığını yeni hat açılacağını söylediler bende askıda olan hattı nasıl kapatırsınız ayrıca imzam yok nasıl işlem yaparsınız denildiğinde ttnet ile burası aynı değil onların işleyişi ile bizimki bir değil dediler.yeni taahhütlü hat satmaya çalıştılar 6 ay indirim ve sözleşmeden dolayı taahhüt altında olduğum 180 tl lik borcu da taksitlendireceklerini söylediler. bende bu borcu ödemeyeceğimi hattı açmazsanız dava açacağımı söyledim kadın sinirlendi kağıtları yırttı attı. bence o sinir çıktım. alt yapı desteği olmadığı için MECBUREN TTNET'ten yeni hat açtırdım daha sonra.olay buradan sonra başlıyor.evime gelen 2 fatura ve 2side şöyle.
    1ncisi eski hattımın 197,25 TL olan borcu bunun içinde 176 tl taahhüt bozulduğu için ödeyeceğim miktar 21 tl ise 18 günlük internet kullanım bedeliymiş.
    2nci fatura ise 98 tl yeni fatura yeni hat buyrun..
    şimdi böyle bir zihniyet varken bu ülkede yaşamak caiz mi ?

SÖZÜN ÖZÜ UYDUNET ALTYAPISI GELDİĞİ AN HATTI İPTAL ETTİRİYORUM HATTA O KADAR DA BEKLEMEM BELKİ SINIRSIZ VINN ALIP BUNLARA 5 KURUŞ DAHA YEDİRMEYECEĞİM.!

• eski hattın son faturası zaten demişsiniz taahhüt bozulduğundan öyle gelmiş.Diğeride süre olarak 1 aylıktan fazla nisan + martın kaçında açtırdıysanız okadarlık fatura ve diğer ücretlerin taksitleri de var galiba bağlantı ücreti,modem falan yazıyor.Ama ana mevzu ilk fatura olduğundan 1 aydan fazla süreyi kapsıyor.
  • Extra kötü birşey göremedim. Olması gereken olmuş zaten.
  • iyide arkadaşım ben imza atmadım ki hattımı kapatın diye sözleşmedeki tutarı ödemeyeceğim dedim zaten onlara tüketici haklarına başvurmak farz oldu artık. iyi okursanız yazıyı anlarsınız imza olmadan hattı kapattılar ve yeniden açtırmayacağım dediğim zaman twitter dahi giremiyordum ve hiç bir ışık yanmıyordu modemde yani hat askıdaydı taahhüt olduğu için hattı açmamak ve parayı almak için kapattılar tamamen . yoksa açılabiliyordu eminim..
  • ttnete dönmeseydin bence sana müstehak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

ttnete dönmeseydin bence sana müstehak

arkadaşım ne diyorsun ? interneti imzam olmadan kapattılar. başka servis sağlayıcı yok ne yapmamı bekliyorsun ? uydunet il müdürlüğüne gidip dilekçe vereceğim hizmet geldiği gün iptal edeceğim belki sınırsız vınn da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

arkadaşım ne diyorsun ? interneti imzam olmadan kapattılar. başka servis sağlayıcı yok ne yapmamı bekliyorsun ? uydunet il müdürlüğüne gidip dilekçe vereceğim hizmet geldiği gün iptal edeceğim belki sınırsız vınn da olabilir.

bu ttnetin ayıbı kan emici adiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptale basinca direk kesiyorlar forumda okumustum. Keske hic iptal etmeseydiniz sisteme guvenip.

Uydunet gelmez bosuna beklemeyin.

3G vinn da yeterli degil.

En iyisi superonline adsle gecmek kampanyalari guzel bence. Yada smile gercek sinirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

İptale basinca direk kesiyorlar forumda okumustum. Keske hic iptal etmeseydiniz sisteme guvenip.

Uydunet gelmez bosuna beklemeyin.

3G vinn da yeterli degil.

En iyisi superonline adsle gecmek kampanyalari guzel bence. Yada smile gercek sinirsiz.

abicim nerden bileyim. altına uyarı koyuyorlar imza gerekiyor diye. o anlık sinir bana 300 tl ye mal oldu. çoluklarından çocuklarından çıksınlar. etmediğim beddua kalmadı. bunlar gene iyi günlerimiz güleceksiniz belki ama ülke elden gitti bile. ulaşım, haberleşme, kaynaklar hepsi özelleştirildi hepsi yabancının çanakkale geçilmezdi neredeyse satılır oldu. yazık

• Vallahi banada 148+92 tl geldi. :S
  • TTyle herşey mümkün, geçmiş olsun kardeş.
  • Taahhütün olduğu için hattını iptal etmek işlerine gelmiş bence. Eğer böyle bir şey olmasaydı bu kadar çabuk hem de ıslak imza olmadan herhangi bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Taahhütün olduğu için hattını iptal etmek işlerine gelmiş bence. Eğer böyle bir şey olmasaydı bu kadar çabuk hem de ıslak imza olmadan herhangi bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

OLAY BU
  • quote:

quote:

başka servis sağlayıcı nasıl yok?

Bir sürü sağlayıcı var.

TTNET senin üyeliğini kapattı ve sana 250 tl küsür fiyat gelecek, bunu bile bile neden dönüyorsun?

Ben olsam alırım bir tane VINN kullanırım. Bunların bu davranışlarına ders olsun diye...

Hadi o kadar da tepkili değilsin, internet senin hayatın olmuş, git superonline ın adsl sini al veya başkasının, neticede TTNET hattı ama hiç olmazsa TTNET daha az kazanıyor.ç

• quote:

quote:

quote:

başka servis sağlayıcı nasıl yok?

Bir sürü sağlayıcı var.

TTNET senin üyeliğini kapattı ve sana 250 tl küsür fiyat gelecek, bunu bile bile neden dönüyorsun?

Ben olsam alırım bir tane VINN kullanırım. Bunların bu davranışlarına ders olsun diye...

Hadi o kadar da tepkili değilsin, internet senin hayatın olmuş, git superonline ın adsl sini al veya başkasının, neticede TTNET hattı ama hiç olmazsa TTNET daha az kazanıyor.ç

uydunet 3 aya hattı getiriyor o zaman görürler semtte herkes pişman ttnete meclise 4 km ama altyapı yok düşünün başkentteyiz yaşadıklarımıza bakın. hız mız umrumda değil yeter ki daha fazla kitlemesinler benim derdim faturayı da ödemeyeceğim zaten hakem heyetine gideceğim imzam olmadan hattımı tamamen kapatamazlar çünkü. tekrar açtırdım çünkü açtırmasam süperonline açtırsam o tazminatı ödemek zorundayım. çünkü hat açılmıyor o zaman.yeniden internet hattı açarsan o tazminatı ödüyorsun yada sözleşme süren bitene kadar hattı açtırmıcaksın.

• ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN , BİZ MART AYININ BAŞINDA ARADIK TTNETİ BABAM KONUŞTU HATTA SINIRSIZ 8 MEGABİTE KADAR OLAN PAKETE GEÇTİK. 59 LİRA GELİCEK DEDİLER ŞUAN FATURA ELİMDE 235,75 TL YAZIYOR ÇILDIRACAM.TARİFE TİPİ İSE HAZIRNET YAZIYOR ?? NEREYE ŞİKAYET ETMEM GEREK SES KAYITLARI VARDIR DIMI ? LUTFEN YARDIMMM LÜTFEN :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker03 -- 21 Nisan 2012; 21:19:11 >
  • Sınırlıdan sınırsıza geçerken banada bayağa kitlemişlerdi.
  • tüketici hakem heyetine başvurun orda ıslak imza olmadan 3 iş günü içinde hattınız geri açılacak diyorsa bunu yapmaları gerek
    ve tektaraflı tahattüdüt bozdukları için istediğiniz zaman internetinizi kapattırabilirsiniz.
  • valla en sonunda öyle yapacağız gibi. o parayı ödemeyeceğim zaten benim rızam dışında hattı kapattılar. üstünden 1 ay geçti gerçi bir sıkıntı olmaz umarım.
  • faturanın 2. sayfasını paylaşabilir misin dostum ? ilk sayfa toplu ücretleri verir. hatalı işlem tarife farkı kota aşımı v.s var mı görmek açısından. (kota aşımı paket değişiminden önce ise yansımıs olabilir.) paylastıgında altıntı yaparak cvplarsan yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.