Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TTnet böyle giderse her hafta sonu bi topic.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa ve öz persembe gecei saat 4.45 latency: 481, if kapıda duel yapıom ne warlocka ne sp ye charge atabılıom warriorla allah belasını versin diyecem artık bunlara, ana bacı avrat kavramı yok, olsada s...m, GIRTLAKLARINDAN CEPLERINE girecek paraları dusunuo SEREFSIZ HALSIYETSIZLER.

• Vurgun yapıp kaçıcak herifler ne yapsakta daha fazla paralarını alsak diye dusunuyorlar. En fazla 3 sene burdalar o zaman içinde ne kadar para koparırsak kardır diye bakıyorlar.
  • Ben TT den birşey beklemiyorum zaten bu saatten sonra. İnşallah teknoloji sayesinde alternatif ve ucuz internet erişim araçları çıkarda kurtuluruz.
  • evet gene sorun var.......

bir önceki latency sorunu başlığında söylediğim gibi tracert yaptığımda eğer 5. atlamadan sonra

5 150 ms 150 ms 150 ms pos12-2.core01.fra03.atlas.cogentco.com [149.6.84.181]
    6 159 ms 158 ms 160 ms t1-4.mpd02.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.0.246]
    7 159 ms 158 ms 158 ms t4-1.mpd01.par02.atlas.cogentco.com [130.117.2.14]

'....atlas.cogentco.com' denen şeye bağlanmaya çalışıyorsa bizdede lag spikelar ve yüksek latency başlıyor. bu 18 atlamada telia serverlarına ulaşıyor.

latency normal ve onanabilir zamanda olduğunda ise

5 93 ms 93 ms 93 ms so-7-1.car1.Amsterdam1.Level3.net [212.72.46.61]
    6 109 ms 93 ms 93 ms ae-22-56.car2.Amsterdam1.Level3.net [4.68.120.176]
    7 156 ms 202 ms 155 ms Telia-Level3.Level3.net [213.244.165.250]

bu şekilde oluyor tracert ve 12 atlamada telia serverına ulaşıyor.

Artık düzenli olarak her haftasonu bu sorun yaşanmaya başladı.....
    Gerçekten bunaltıyor...

• daha öncede bahsetmiştim ancak kimsenin cesareti yok sanırım, topluca istanbul savcılığına "monopol piyasanın kötüye kullanılması ve kalitesiz hizmetten halkın sömürülmesi" ile ilgili TT hakkında dava açılabilir. 1 kişinin dava açmasıyla dava dilekçesinde 100lerce kişinin imzasını oması arasında ciddi farklılıklar var. Belki dava sonuçlanması 6-7 ay sürer masraf yapılır ancak dava kazanılırsa gelecek için fazlasıyla hayırlı olur. İçinizde hukukla ilgili mesleklerde çalışan kişiler varsa benle irtibata geçebilirler. Hiç kimse benle iletişim kurmasa bile çok yakında ben taksim meydanında imza toplayıp sonunda dava açıcam TT ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

evet gene sorun var.......

bir önceki latency sorunu başlığında söylediğim gibi tracert yaptığımda eğer 5. atlamadan sonra

5 150 ms 150 ms 150 ms pos12-2.core01.fra03.atlas.cogentco.com [149.6.84.181]
    6 159 ms 158 ms 160 ms t1-4.mpd02.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.0.246]
    7 159 ms 158 ms 158 ms t4-1.mpd01.par02.atlas.cogentco.com [130.117.2.14]

'....atlas.cogentco.com' denen şeye bağlanmaya çalışıyorsa bizdede lag spikelar ve yüksek latency başlıyor. bu 18 atlamada telia serverlarına ulaşıyor.

latency normal ve onanabilir zamanda olduğunda ise

5 93 ms 93 ms 93 ms so-7-1.car1.Amsterdam1.Level3.net [212.72.46.61]
    6 109 ms 93 ms 93 ms ae-22-56.car2.Amsterdam1.Level3.net [4.68.120.176]
    7 156 ms 202 ms 155 ms Telia-Level3.Level3.net [213.244.165.250]

bu şekilde oluyor tracert ve 12 atlamada telia serverına ulaşıyor.

Artık düzenli olarak her haftasonu bu sorun yaşanmaya başladı.....
    Gerçekten bunaltıyor...

hiç bişey anlamadım :( bunu bilgisayarın yazılım dilinden anlamayan sıradan kişilere göre anlatman mümkün mü ??? ve kullanıcı olarak biz ne yapabiliriz ?

• kullanıcı olarak hiçbirşey yapamayız galiba.. bende birkaç haftadır bu sorun olduğunda öylesine tracert testleri yapıyordum ozaman farkettim. tracert denen şey bizim bağlantımızın blizzard serverlarına ulaşana kadar izlediği yol.

eğer wow açıkken alt-tab yapıp, Başlat --> Tüm programlar --> Donatılar --> Komut istemini açıp
    satıra : netstat -n -p tcp | more yazarsan bağlandığın serverın ip sini görebilirsin. yy.yyy.yyy.yy3724
    burada yazan y harfleri server ip.

daha sonra satıra : tracert yy.yyy.yyy.yy > c:\tracert.txt şeklinde yazarsan ( birkaç dakika sürer bu) benim yazdığım bu atlamaları görebilirsin. c: nin içine kaydedilen bu dosyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 8 Haziran 2007; 9:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu hafta tatil yapıyorum dedim de
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

kullanıcı olarak hiçbirşey yapamayız galiba.. bende birkaç haftadır bu sorun olduğunda öylesine tracert testleri yapıyordum ozaman farkettim. tracert denen şey bizim bağlantımızın blizzard serverlarına ulaşana kadar izlediği yol.

eğer wow açıkken alt-tab yapıp, Başlat --> Tüm programlar --> Donatılar --> Komut istemini açıp
    satıra : netstat -n -p tcp | more yazarsan bağlandığın serverın ip sini görebilirsin. yy.yyy.yyy.yy3724
    burada yazan y harfleri server ip.

daha sonra satıra : tracert yy.yyy.yyy.yy > c:\tracert.txt şeklinde yazarsan ( birkaç dakika sürer bu) benim yazdığım bu atlamaları görebilirsin. c: nin içine kaydedilen bu dosyada.

çok saol. en azından ms tavan yapınca burdan bakıp sorunu gorup 444 0 375 i arayıp dara bilinçli küfür edeblicem

• Lagı kendimizce birkaç yöntemle önleyebiliriz.Bilgisayar performansı ile alakasıda var sadece sizde lag varsa ayarları min. alın.

Treewalk DNS programını kullanın bence bir nevi yardım ediyor lagı indirmeye
  • Dün akşam 200 laty ile oynuyordum sorun pek yoktu
  • 4297 ms gösterdi bu telekom bana lanet olsun
  • Dikkatimi çekmiştihttp://forum.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm bu kısımda ttnet icin kampanyaları tanıtıcı topic acıyordu bı kac kısı, bende gıttım topıc acdım bu kısımahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm ancak topıc 24 saat durmadan silinmiş ilahi ADALET ne diyelim.
  • ya bended onceden lag vardida soyle kurtuldum simdi 85 le baslayan iplerde hakkattende cok lag oluyor faat 88.234 veya 88.235 ile baslayan iplerden birini aldiysanız kolay kolay lag olmuyor anca bg lerde 450 falan oluyor normalde 250-300 arası...Ha eger USb modeme sahipseniz isiniz zor cunku her bilg. kapattıgınızda ipniz yenileniyor fakat Ethernet baglanıtlı modeme sahip olanlar bir denesin derim 88 li ipyi almak biraz uzun surebiiyor ama sonunda rahat oynayabiliyorsunuz

bu arada ttnet in allah belasını versin demeyi unutmicam
  • Telekom'a

Maalesef yapılacak başka bişey yok gibi...
  • ben 1 haftadır lag göremiyorum hiç.hatta baya bi yeşil olarak oynadım.kırmızı çok nadiren oluyo.200-400 arası sürekli.
  • bugun 120 le yarim saat oynadim. sonrasinda 800 mse cikti. telekom dengesiz
  • Dün gece cave de tam boss la karşılaştım, kesip ödülümü alacağım pat dc oldum. Hemde komple adsl gitti. Zamanlamaları da mükemmel yani, daha bir kere şehirde dc olmadım. Hep savaşın ortasındayken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

ya bended onceden lag vardida soyle kurtuldum simdi 85 le baslayan iplerde hakkattende cok lag oluyor faat 88.234 veya 88.235 ile baslayan iplerden birini aldiysanız kolay kolay lag olmuyor anca bg lerde 450 falan oluyor normalde 250-300 arası...Ha eger USb modeme sahipseniz isiniz zor cunku her bilg. kapattıgınızda ipniz yenileniyor fakat Ethernet baglanıtlı modeme sahip olanlar bir denesin derim 88 li ipyi almak biraz uzun surebiiyor ama sonunda rahat oynayabiliyorsunuz

bu arada ttnet in allah belasını versin demeyi unutmicam

1 Saat filan sürekli reset attım her seferinde 85.*** ip aldı. 85le başlayan harici ip alamadım malesef :/

Son birkaç deneme daha yapıcam Hergün 500+ ms görüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Dün gece cave de tam boss la karşılaştım, kesip ödülümü alacağım pat dc oldum. Hemde komple adsl gitti. Zamanlamaları da mükemmel yani, daha bir kere şehirde dc olmadım. Hep savaşın ortasındayken.

BRD LBRS bunların ne kadar sıkıcı ve uzun zindanlar olduğunu bilirsiniz. Önceden LBRS ve BRD nin önemi büyüktü çünkü birisi Onyxia ya giden yol diğeride Ragnarosa giden yoldu. LBRS ye girdim gayet güzel her bossu kese kese gidiyoruz. Neyse kestik bossları sıra Overlord Wyrmthalak a geldi yani en so boss. Bunuda kesip zincirin lbrs ayağını bitirmiş olucam düşüncesinde savaşa tam başlamıken ekran dondu ve 30 sn sonra DC oldum.
    Tekrar girdiğimde quest tamamlanmamıştı ve boss kesilmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 8 Haziran 2007; 20:24:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.