Şimdi Ara

TTNET'den yüksek kotalı internet!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz de yüksek kotalı ve uygun fiyatlı internet sahibi olmak istiyorsanız; 6GB kotalı Net6, 10 ay boyunca ayda sadece 19,90 TL! Üstelik ilk 2 ay ücretsiz!

http://www.milliyet.com.tr/ttnet-ten-ruya-gibi-kampanya-/teknoloji/reklam/02.05.2012/1535219/default.htm

Gördüm şok oldum. Bu ne la şaka mı bu ya? Bu herifler milletle resmen dalga geçiyor.

• Reklamlarında 6gb kotayi anlatirken hiz ibresi tavan yapiyor bide ona dikkat edin. Artik bu kadarida yüzsülük dedirtiyor insana.
  • bi de rüya gibi kampanyaymış olsa olsa kabus olur bundan. hakikaten dalga geçmekten başka bi şey değil
  • 6 gb kota rüya gibi. dolması mümkün değil bu kotanın
  • ONLAR BENCE FARKLI GÖRÜYOR BİRDE RÜYA GİBİ KAPMANYA DİYOR ORADA 6GB DİYİNCE KÜFÜR EDEREK DEĞİŞTİRİRYORUM KANALI

KOTAYI BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ 6GB
    TTNETİN GÖRDÜĞÜ 6TB
  • açılış ücreti internet kullanım ücreti modem ücreti ve modem depozito ücretini yazmamışlar
  • Ara sıra TTNET yetkililerinin açıklamalarına denk geliyorum. Bu kota doldurulması güç bir kotaymış. Türkiye de %80-90 kullanıcıya yetecek kotalar sunuyorlarmış.. YÜRÜ BEEEEEEEEEEE!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

Ara sıra TTNET yetkililerinin açıklamalarına denk geliyorum. Bu kota doldurulması güç bir kotaymış. Türkiye de %80-90 kullanıcıya yetecek kotalar sunuyorlarmış.. YÜRÜ BEEEEEEEEEEE!!!!!

adamlar herşeyi bedava kullanıyor kota olsa ne olur olmasa ne olur.sorsak hiçbiri evleirnde bu bağlantııy kullanmaz.
  • Sloganı da ben yapıştırayım hayaldi gerçek oldu.6 gb ile en az 20 film 5 oyun 10.000 tane de mp3 dinleyebilirsiniz hatta tivibudan full hd tv de izleyebilirsiniz
  • ben ttnete önerilerde bulunucam akk herşeyde olmalı diye 1 gb kotalı intenetde akk ile bağlanmalı hatta adamın netini kesip ceza almalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

Ara sıra TTNET yetkililerinin açıklamalarına denk geliyorum. Bu kota doldurulması güç bir kotaymış. Türkiye de %80-90 kullanıcıya yetecek kotalar sunuyorlarmış.. YÜRÜ BEEEEEEEEEEE!!!!!

adamlar herşeyi bedava kullanıyor kota olsa ne olur olmasa ne olur.sorsak hiçbiri evleirnde bu bağlantııy kullanmaz.

kendi evlerinde 32 mbit sınırsız şeklinde bağlantı kullanıyorlar
  • 50 gb demekki çok azmış :D 6 gb ta geçelim :D
  • arkadaşlar ben 4 gb kotalı kullanıyorum..Bu tarifeye geçmeyi planlıyordum..Acaba bu tarifeye geçersem kampanyadan yararlanabilir miyim ? Yoksa kampanyadan yararlanmak için aboneliğimi iptal ettirip tekrar bu pakete mi üye olmalıyım ? (Eğer böyleyse iptal ettirmek için artı bir ücret ödemek gerekiyor mu ?)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.