Siz de yüksek kotalı ve uygun fiyatlı internet sahibi olmak istiyorsanız; 6GB kotalı Net6, 10 ay boyunca ayda sadece 19,90 TL! Üstelik ilk 2 ay ücretsiz!
Gördüm şok oldum. Bu ne la şaka mı bu ya? Bu herifler milletle resmen dalga geçiyor.
Reklamlarında 6gb kotayi anlatirken hiz ibresi tavan yapiyor bide ona dikkat edin. Artik bu kadarida yüzsülük dedirtiyor insana.
bi de rüya gibi kampanyaymış olsa olsa kabus olur bundan. hakikaten dalga geçmekten başka bi şey değil
6 gb kota rüya gibi. dolması mümkün değil bu kotanın
ONLAR BENCE FARKLI GÖRÜYOR BİRDE RÜYA GİBİ KAPMANYA DİYOR ORADA 6GB DİYİNCE KÜFÜR EDEREK DEĞİŞTİRİRYORUM KANALI
KOTAYI BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ 6GB TTNETİN GÖRDÜĞÜ 6TB
açılış ücreti internet kullanım ücreti modem ücreti ve modem depozito ücretini yazmamışlar
Ara sıra TTNET yetkililerinin açıklamalarına denk geliyorum. Bu kota doldurulması güç bir kotaymış. Türkiye de %80-90 kullanıcıya yetecek kotalar sunuyorlarmış.. YÜRÜ BEEEEEEEEEEE!!!!!
Ara sıra TTNET yetkililerinin açıklamalarına denk geliyorum. Bu kota doldurulması güç bir kotaymış. Türkiye de %80-90 kullanıcıya yetecek kotalar sunuyorlarmış.. YÜRÜ BEEEEEEEEEEE!!!!!
adamlar herşeyi bedava kullanıyor kota olsa ne olur olmasa ne olur.sorsak hiçbiri evleirnde bu bağlantııy kullanmaz.
Sloganı da ben yapıştırayım hayaldi gerçek oldu.6 gb ile en az 20 film 5 oyun 10.000 tane de mp3 dinleyebilirsiniz hatta tivibudan full hd tv de izleyebilirsiniz
ben ttnete önerilerde bulunucam akk herşeyde olmalı diye 1 gb kotalı intenetde akk ile bağlanmalı hatta adamın netini kesip ceza almalılar
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
quote:
Orijinalden alıntı: Remzi_izmir
adamlar herşeyi bedava kullanıyor kota olsa ne olur olmasa ne olur.sorsak hiçbiri evleirnde bu bağlantııy kullanmaz.
kendi evlerinde 32 mbit sınırsız şeklinde bağlantı kullanıyorlar
50 gb demekki çok azmış :D 6 gb ta geçelim :D
arkadaşlar ben 4 gb kotalı kullanıyorum..Bu tarifeye geçmeyi planlıyordum..Acaba bu tarifeye geçersem kampanyadan yararlanabilir miyim ? Yoksa kampanyadan yararlanmak için aboneliğimi iptal ettirip tekrar bu pakete mi üye olmalıyım ? (Eğer böyleyse iptal ettirmek için artı bir ücret ödemek gerekiyor mu ?)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme