Şimdi Ara

Ttnet'e Abone Olmayı Düşünenler Mutlaka Okusun ! 23 Gün Geçti İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Eylülde bizzat Şirinyer Ttnet şubesinden yalın hiper net tarifeye başvurdum. 7 İş Günü içerisinde gelip gerekli bağlantıyı yapacaklarını söylemelerine rağmen 9. Iş gününde(25 Eylül) gelip bağladılar nedenini sorduğumda yoğunluk olduğunu söylediler anlayışla karşıladım. Bağlantıyı sağlayan görevli gün içerisinde netin aktif olacağını söyledi. 26 Eylül günü internetin hala olmadığını görünce ttnet aradım ve arıza kaydımı oluşturdum aradan geçen 11 gün boyunca en az 20 defa aramış olmama rağmen internetin olmadığını gördüm. Farklı modemlerle de denedim sorun aynı. Bugün 23. Gün hala internetim yok! Cumaya kadar gelmezse Tüketici Mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.Sizin tavsiyeleriniz neler ?

• ttnet istanbulda 90 li yillari yasiyor kardes seninki gine iyi yeni binaya hat cekmek icin 5-6 ay sure veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binamda kutu var oradan gerekli işlemleri yapmışlar ben ne kadar bekleyeceğim daha iptal ettirirsem para öder miyim ?
  • tunahan017 T kullanıcısına yanıt
    binada kutu varsa bir hafta icinde bagliyorlar normalde, yinede keyiflerine kalmis diger servis saglayicilari da bi inceleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.