Şimdi Ara

TTnet'e alternatif? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostweb

quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

sadece apartmanlara veriliyor galiba.yani kablotvolan yerlere. ve kablotv üyeliğide şart sanırım

Sadece kablotv olması yetmiyor. Arayıp uydunet hizmeti de verilip verilmediğini öğrenmeniz gerekiyor. Ben aradım bizim burda kablonet var anca uydunet hizmeti verilmiyormuş. Eylül - Ekim gibi yenileme çalışmaları yapılacağını ve o zaman başvuru talep etmemi söylediler.

kısacası uydunet herkes için bir çözüm değil

+1

Eğer randevu verseydi hemen gidip interneti kapattırıyordum. 1 ay 3g ile idare ederdim ama Eylül - Ekim derken nerden baksan sistemin bağlanıp kullanılması 7-8 ayı bulur.

• resimdeki işaretli alandan binanızda kablo hizmeti olup olmadığını öğrenebilirsiniz::

TürksatKablo

TTnet'e alternatif?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 25 Nisan 2012; 17:34:43 >
  • Malesef oturduğum yerde uydunet bulunmuyormuş, başka önerileriniz var mı arkadaşlar?
  • 3.5 senedir türk net kullanıyorum bence süper
  • Bir arkadaşınıza Grundig laptop aldırıyorsunuz Beko'dan, yanındaki 1 yıllık interneti de kendi üzerinize yaptırıyorsunuz. 12 GB kotalı interneti aylık 12 TL'ye kullanıyorsunuz sonra. Sınırsız da 33 TL idi. :D Laptop aldırmasanız da böyle bir yerde çalışan bir tanıdğınız olsa o bir şeyler ayarlar. :)
  • rekabet kurumunun hazırlamış olduğu son rapora baktım az önce. Dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Aynen şöyle bir ifade yer alıyor;

"Genişbant internet erişimi piyasasında Türk Telekom ile kablo TV şebekesini elinde
    bulunduran ve kamu iktisadi teşebbüsü olan Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV İşletme
    A.Ş. (Türksat) faaliyetlerini dikey bütünleşik yapı içinde sürdürmektedir. Bu bağlamda
    ülkemizde bakır kablo altyapısında tekel olan Türk Telekom bu altyapı üzerinden bağlı
    ortaklığı olan TTNET aracılığıyla internet erişim hizmeti, benzer şekilde Türksat da kablo TV
    şebekesi üzerinden internet erişim hizmeti sunmaktadır. Ayrıca mobil operatörlerin de sahip
    oldukları mobil şebekeler üzerinden ses hizmeti yanında internet hizmeti de verdikleri
    görülmektedir. Telekomünikasyon altyapılarının inşasının oldukça yüksek tutarlarda
    yatırımları gerektirmesi sebebiyle42 mevcut şebekelere alternatif şebekelerin ortaya çıkması
    ekonomik açıdan mümkün gözükmemektedir. Kendi altyapılarını kurmaları ilk aşamada
    ekonomik anlamda mümkün olmayan fakat internet hizmeti sunmak isteyen teşebbüsler ise
    Türk Telekom’un bakır kablo altyapısına erişmek suretiyle söz konusu faaliyette bulunabilmektedirler. Ancak söz konusu alternatif işletmecilerin pazar paylarının oldukça
    düşük kaldığı ve altyapı sahibi teşebbüs üzerinde belirli bir alıcı gücü oluşturamadıkları
    görülmektedir."
    Anlyacağınız uzun bir süre daha ttnet tekeline mahkum kalacağız gibi gözüküyor. Tabi interneti toplu halde kestirip bir süre kullanmadıkça...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.