Şimdi Ara

TTnet'e alternatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi iki aydır 1 Mbit intenete 60 Tl vermeye başladık.Artık hattımı iptal ettirip başka bir servis sağlayacısına geçmek istiyorum.Önerdiğiniz bir servis sağlayıcı var mı?

• super online yada 3g avea 59 tl sınırsız ancak onda akk 15gb
  • en uygunu şu anda UyduNet akk siz 5 Mbps LIMITSIZ tarifesi gözüküyor. bulunduğunuz bölgede varsa tabi.
  • Superonline'da akkli geçmenin mantığı yok en iyisi uydunet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

super online yada 3g avea 59 tl sınırsız ancak onda akk 15gb

al birini vur ötekine hepsi yemin etmiş vatan daşın kanını emmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

en uygunu şu anda UyduNet akk siz 5 Mbps LIMITSIZ tarifesi gözüküyor. bulunduğunuz bölgede varsa tabi.

O da 70 TL hocam ya, az değil artık daha uygun bir şey bulmak istiyorum.
  • zaten akk li 8mb kadar 60 küsür tl. 10 tl daha verip sınırsız kullanmak daha mantıklı. tabiki 70 tl fazla bana göre bütün internet fiyatları ülkemizde olması gerekenden en az 4-5 katı daha fazla başka altnernatifimiz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet'ten Superonline'a...
    9 yıl önce açıldı
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de farklı bir ISS arayışındayım ama adam akıllı hizmet veren yok. :S Uydunet bulunduğum yerde olsa keşke.
  • quote:

zaten akk li 8mb kadar 60 küsür tl. 10 tl daha verip sınırsız kullanmak daha mantıklı. tabiki 70 tl fazla bana göre bütün internet fiyatları ülkemizde olması gerekenden en az 4-5 katı daha fazla başka altnernatifimiz yok.

hiç değilse uydunet 5 mbit ile 1400-1600 kbs arası yayınları takılmadan izlersin!
  • gördüğüm kadarıyla uydunet'te AKK saçmalığı yok bende TTNET 16mbps kullanıyorum ve ayda 64 TL ödüyorum bu saçmalıktan sonra

uydunete geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ben de farklı bir ISS arayışındayım ama adam akıllı hizmet veren yok. :S Uydunet bulunduğum yerde olsa keşke.

Uydunet'in bulunduğum yerde olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
  • bildiğim kadarı ile uydunette telefon faturası diye bir extra saçmalık yok. 8mb 60tl +20tl telefon =80 tl kullandığım hız şu an 0.67 mbit. uydunet 5mbit gerçek sınırsız 69 tl siz düşünün artık hangisi daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 25 Nisan 2012; 17:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Ben de farklı bir ISS arayışındayım ama adam akıllı hizmet veren yok. :S Uydunet bulunduğum yerde olsa keşke.

hizmet alanları haritada belirtiliyor.

http://www.kablonet.com.tr/sayfa-28-UyduNet-Uydunet-Hizmet-Alanlari.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

hizmet alanları haritada belirtiliyor.

http://www.kablonet.com.tr/sayfa-28-UyduNet-Uydunet-Hizmet-Alanlari.html

Ankara'da oturuyorum, haritada var gösteriyor.Ben en iyisi bir mail atıp iyice öğreneyim.

• peki SabitHaraç olmadan Telefon+İnternet olarak hangi Hizmet Sağlayıcıyı tavsiye edersiniz? Ankara-Etlik ( Kablo TV Yok Apartmanda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

peki SabitHaraç olmadan Telefon+İnternet olarak hangi Hizmet Sağlayıcıyı tavsiye edersiniz? Ankara-Etlik ( Kablo TV Yok Apartmanda)

3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı kaç gündür inceliyorum smile biriadsl doping ttnet pek bir farkı yok bunları hepsi aynı altyapıyı kullanıyor.
  • şu anda download yapanlar için en iyi altnernatif fiyat performans olarak uydunet 5 mbit gerçek sınırsız 69 tl.
  • sadece apartmanlara veriliyor galiba.yani kablotvolan yerlere. ve kablotv üyeliğide şart sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 25 Nisan 2012; 17:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

sadece apartmanlara veriliyor galiba.yani kablotvolan yerlere. ve kablotv üyeliğide şart sanırım

Sadece kablotv olması yetmiyor. Arayıp uydunet hizmeti de verilip verilmediğini öğrenmeniz gerekiyor. Ben aradım bizim burda kablonet var anca uydunet hizmeti verilmiyormuş. Eylül - Ekim gibi yenileme çalışmaları yapılacağını ve o zaman başvuru talep etmemi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_kopatim

quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

sadece apartmanlara veriliyor galiba.yani kablotvolan yerlere. ve kablotv üyeliğide şart sanırım

Sadece kablotv olması yetmiyor. Arayıp uydunet hizmeti de verilip verilmediğini öğrenmeniz gerekiyor. Ben aradım bizim burda kablonet var anca uydunet hizmeti verilmiyormuş. Eylül - Ekim gibi yenileme çalışmaları yapılacağını ve o zaman başvuru talep etmemi söylediler.

kısacası uydunet herkes için bir çözüm değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.