Şimdi Ara

TTNET'e DAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, TTNET'e dava açmak istiyorum ama bir arkadaşın tavsiyesi üzerine önce şikayetvar.com dan şikayette bulundum. Size sorum ben bu davadan haklı çıkabilir miyim ? Dava sebebim bana 8 mbps internet verildi ama benim en fazla görebildiğim 100kb. 3 aydır TTNET'i arıyorum hiç bir yardımları dokunmadı sürekli bir sorununuz yok dediler kapatıldı. Türk Telekoma gittim Santralden size gelen portun hızı daha fazla artırılmıyor dendi. Eve geldim TTNET'i tekrar aradım böyle bir sorun yok görünmüyor dediler. Ertesi gün yine Türk Telekom'a gittim Kablolarınız değişmesi gerekiyor dendi. Eve geldim TTNET'e bunu ilettim kablolarınızda da bir sorun yok sizin sorununuz yok 8 mbps kullanıyorsunuz dediler. Ama ben birşey indirirken 100kbdan daha fazlasını görmedim.

Aşağıda modem ve Hız testlerinin resimlerini koyucam yardımcı olursanız sevinirim.

Hızın En iyi olduğu zaman ki testler bunlar.

TTNET'e DAVA

TTNET'e DAVA

TTNET'e DAVA

Alınabilecek En yüksek modem değerleri:

TTNET'e DAVA

TTNET'e DAVA

İndirme Sırasında İnternet downloand hızı: (Bu örneği istediğiniz de artırabilirim.)

TTNET'e DAVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clgnca22 -- 2 Eylül 2013; 20:25:14 >

• clgnca22 C kullanıcısına yanıt
    Modemde 8 mbit hız tanımlı türk telekoma arıza kaydı bırakın modemde 8 mbit hız var diyin speedtestte filan test yapıyorum 1 mbit cıkıyor filan filan ping yüksek cok ondan düşük zaten hız telekomla iletişime geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 2 Eylül 2013; 20:36:07 >
  • 3 aydr söylediklerinizin hepsini yapıyorum ama sonuç yok
  • ev telefonunu kullanıyorsanız o girişlerde sorun olabilir.

şu girişler yanlış olabiliyor

modeminiz kaç senelik eskiyse modem ile ilgili de sıkıntı olabilir

bir yerlerden sağlam bir modem temin edebilirseniz gecici olarak o şekilde deneyin

komşularınız ne kadar hız alıyor onlara da bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ev telefonunu kullanıyorsanız o girişlerde sorun olabilir.

/>

şu girişler yanlış olabiliyor

modeminiz kaç senelik eskiyse modem ile ilgili de sıkıntı olabilir

bir yerlerden sağlam bir modem temin edebilirseniz gecici olarak o şekilde deneyin

komşularınız ne kadar hız alıyor onlara da bakın

Zaten 8 mbit alıyor.Arıza kaydı bırakması lazım hat değerleri güzel.
  • Arkadaşlar 10 aylık modemim. Modemde bi problem yok başka modemlerle denedim. 2. tane bilgisayarım var ikisinde de aynı hızlar. Ev telefonu kullanmıyorum. Girişler yok yani müstakil ev dışardan gelen tel kablosu ara kabloyla direk modeme bağlı başka bir ek kablo v.s yok. 20 tane arıza kaydı bıraktım teknisyen istedim hiç biiri gelmiyor bakmıyor zaten bu yüzden açmayı düşünüyorum ilgi 0.
  • Bende aynı süreçi yaşadım bir gün hız 8 mb oldu kim ne yaptı hiç bir bilgim yok.Dava konusunda bence uraşmana değmez bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 2 Eylül 2013; 22:07:49 >
  • telekomu ara interneti fast moda alsinlar ozaman düzelir suan snn netin intervite mode de
  • Hat değerleri mükemmele yakın görünüyor. Adsl2+'ın limitindesiniz zaten. İmkan varsa farklı bir modemle ve bilgisayarla (telefonla, tabletle) deneyin. Kabloda bir sorun olduğunu düşünmüyorum aksi halde hat değerlerinde kendini belli ederdi. Hiçbir şekilde çözülmüyorsa Türk Telekom'a faks/data arızası diye çağrı açın, eve gelip fiziken kontrol etsinler. Gelen ekibe rica ederseniz portu değiştirir ya da ayarlarını güncellerler diye düşünüyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini boşverin, onlar modem arayüzünüze tanımlı hızı görür, başka da hiçbir şey bilmez, anlamazlar.
  • Dün tekrar aradığım da dava açıcağımıda söyledim. Bugün Türk Telekomdan aradılar ve sorunun porttan kaynaklandığını bugün itibari ile hızımın 2 kat artacağını haftaya da 8 mpbs hıza ulaşacağımı söylediler. Dün TTNET'le konusurken dedi ki bana eğer internet hızınız 0.78'in üzerindeyse siz santralin size verdiği internet hızını kullanıyorsunuz demektir yani haklı cıkamazsınız dedi :D
  • Bildiğim kadarıyla ttnet 8mbit'e kadar veriyor interneti , yani 1 de olabilir 0.5 de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JC

Bildiğim kadarıyla ttnet 8mbit'e kadar veriyor interneti , yani 1 de olabilir 0.5 de .

Btk sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyorsun ki. Senin internetin en azından var... Benimki her saniye kopar. Genel kullanımda anlaşılmıyor fakat bir şey indirirken... Of...

AKK'ye ne demeli. Hızım düşmesin 50gb'yi geçmiyim diye uğraşıyorum ama nafile zaten. Buyrun daha 3. günündeyiz yeni ayın, download 16gb olmuş. 3 kişi kullanıyoruz interneti evde

Hiç memnun olamadım. Olanı da görmedim.

Edit: TTNET forumuna bakıp gurur duyuyor olmalılar verdikleri hizmetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 3 Eylül 2013; 13:31:26 >
  • clgnca22 C kullanıcısına yanıt
    Haklı çıkamazsınız diye bişey yok, bunun kararını hakim veriyor. Eğer dava açmaya niyetiniz varsa davadan önce tüketici hakem heyetine gitmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Haklı çıkamazsınız diye bişey yok, bunun kararını hakim veriyor. Eğer dava açmaya niyetiniz varsa davadan önce tüketici hakem heyetine gitmenizde fayda var.

Haklı çıkamazsınız dediği konu internet hızım düşük diye dava açıldığında.

@agbdlcs81 Benim karamanda ki evimde normal de yavaş akk'yi geçince hızlanıyordu :D akkden sonra 4 mb gördüğümü hatırlıyorum :D
  • Bu tip durumlara ağ şefi müdahele eder.
  • virüs programlarını kapa.

Başka pc de deneyin ya da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.