Bildirim
TTNet'e geçiş
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Memnun musunuz şu an? TTnet'in bir avantajı var mı hız harici, fiyat vs. olarak? Sizin karar verebileceğiniz bir durum bu... -
D-Smart'ı bilmem ama TTNET'e uzaydan gelen bir Ufo bile geçmeye kalksa hayatının hatasını yapmış olur. İnan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
D-Smart'ı bilmem ama TTNET'e uzaydan gelen bir Ufo bile geçmeye kalksa hayatının hatasını yapmış olur. İnan.
imzamı atmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Memnun musunuz şu an? TTnet'in bir avantajı var mı hız harici, fiyat vs. olarak? Sizin karar verebileceğiniz bir durum bu...
Ya memnunum ama TTnet daha mı iyi .? -
quote:
Orijinalden alıntı: byneco
quote:
imzamı atmak istiyorum
Ne diyorsun yani Hızlı mı Yavaş mı ? Biraz açık konuşursanız daha iyi anlarım sizi. -
Daha nasıl açık olunabilir ki? Biraz daha açacak olursak:
Kaplumbağa hayvanı ile özdeşleşen bir Isp sence hızlı mıdır dostum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
:) Bide Super Fast yazmışlar neyse düşüncez artık ama 16 Mbps bişe değiştirirmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaanstyla1903
quote:
:) Bide Super Fast yazmışlar neyse düşüncez artık ama 16 Mbps bişe değiştirirmi ?
Pek sanmam. Hattınızın ve santralinizin durumuna bağlı, tabi altyapınıza da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya çok aşırı mı yavaş ya benim gördüğüm kullanıcılar var ama onlar çok hızlı.Ofislerde 8 Mbps kullanıyorlar ama çok hızlı yapıyorlar ??quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onurquote:
quote:
:) Bide Super Fast yazmışlar neyse düşüncez artık ama 16 Mbps bişe değiştirirmi ?
Pek sanmam. Hattınızın ve santralinizin durumuna bağlı, tabi altyapınıza da.
Alıntıları Göster
-
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Biz,DSmart-Netten ( Smile ADSL ) 8 Mbps'den TTnet 16 Mbps'ye geçmek istiyoruz sizce doğru bir karar mı ?
Ben de biçok şey yapmak istiyorum, mesela yüksek katlı bi binadan yada boğaziçi köprüsünden atlarken o rüzgarın yüzüme vuruşunu ve damarlarımda kan yerine adrenalin pompalanmasını hissetmek yada yüksek gerilim hattına çıplak dilimle dokanmaya giderken bikaç metre kala ne kadar ışık saçacağımı görmeyi falan düşünüyorum...Ama yapmıyorum...Anladın sen ne demek istediğimi.
EDIT: Ayrıca emin ol başlıktakinin tam tersi olcak. Daha doğrusu özneyle nesne yer değiştirecek eğer geçersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 30 Kasım 2012; 21:33:56 > -
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Biz,DSmart-Netten ( Smile ADSL ) 8 Mbps'den TTnet 16 Mbps'ye geçmek istiyoruz sizce doğru bir karar mı ?
Dsmart internet hizmetini Turk Telekom altyapısı üzerinden veriyor. TTNET'e geçtiğinizde üzerinden hizmet alacağınız altyapı, santral, hat açılarından bir farklılık oluşmayacak. Mevcut durumda internet bağlantınız sorunsuzsa TTNET'e geçtiğinizde de durum aynı olacaktır. Kullandığınız altyapı üzerinden 16 mbps bağlantıyı sorunsuz alıp alamayacağınızı kontrol etmek için modem arayüzünden hat değerlerini şu konuya yazıp görüş alabilirsiniz:
http://forum.donanimhaber.com/m_45620839/tm.htm
Haklı nedenlerle burada TTNET'e yoğun bir tepki var. Eğer Turk Telekom altyapısı dışında seçeneğiniz yoksa (örneğin Superonline fiber altyapısı veya Uydunet) ihtiyaçlarınıza ve fiyatlarına göre Dsmart'ın ve TTNET'in çeşitli kampanyalarını ve seçeneklerini değerlendirip karar vermek en doğrusu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYFTP -- 30 Kasım 2012; 21:35:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: strider_4242
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de biçok şey yapmak istiyorum, mesela yüksek katlı bi binadan yada boğaziçi köprüsünden atlarken o rüzgarın yüzüme vuruşunu ve damarlarımda kan yerine adrenalin pompalanmasını hissetmek yada yüksek gerilim hattına çıplak dilimle dokanmaya giderken bikaç metre kala ne kadar ışık saçacağımı görmeyi falan düşünüyorum...Ama yapmıyorum...Anladın sen ne demek istediğimi.
EDIT: Ayrıca emin ol başlıktakinin tam tersi olcak. Daha doğrusu özneyle nesne yer değiştirecek eğer geçersen.
Peki mesela alırsam Sınırsız Kotasız alacam da AKK buna etki edermi ? Yani kotayı düşürürmü kotasız olduğunda ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TYFTP
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Dsmart internet hizmetini Turk Telekom altyapısı üzerinden veriyor. TTNET'e geçtiğinizde üzerinden hizmet alacağınız altyapı, santral, hat açılarından bir farklılık oluşmayacak. Mevcut durumda internet bağlantınız sorunsuzsa TTNET'e geçtiğinizde de durum aynı olacaktır. Kullandığınız altyapı üzerinden 16 mbps bağlantıyı sorunsuz alıp alamayacağınızı kontrol etmek için modem arayüzünden hat değerlerini şu konuya yazıp görüş alabilirsiniz:
http://forum.donanimhaber.com/m_45620839/tm.htm
Haklı nedenlerle burada TTNET'e yoğun bir tepki var. Eğer Turk Telekom altyapısı dışında seçeneğiniz yoksa (örneğin Superonline fiber altyapısı veya Uydunet) ihtiyaçlarınıza ve fiyatlarına göre Dsmart'ın ve TTNET'in çeşitli kampanyalarını ve seçeneklerini değerlendirip karar vermek en doğrusu olur.
Peki size bir sorum olacak. Ben Erzurum'da yaşıyorum size Speed Testten D-Smartın internet hızı hakkında bir resim yollamak istiyorum Hangi şehiri seçeyim ben orada başta sorduğu ?
-
quote:
quote:
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Peki mesela alırsam Sınırsız Kotasız alacam da AKK buna etki edermi ? Yani kotayı düşürürmü kotasız olduğunda ?
Evet kotasız paketlerde de AKK mevcut (ADSL Paketlerden biri hariç), AKK da internetinin hızını sınırlandıracak aştığın zaman. Sanırım şöyle yapmak istiyorsun, ne kadar download edildiğine bakılmaksızın aboneliğinin her günü sabit hızda internet almak istiyorsun, yani ne kota ne AKK olmasın. ADSL bağlantıları için TTNet'in NET Paketinde 8Limitsiz seçeneği var kota ve adil kullanım sınırı yok senin istediğin şekilde ve aylık 115 TL.
EDIT: İçimden bi ses hata yapıp TTNet'i seçeceğini söylüyor, tekrar uyarıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 30 Kasım 2012; 21:53:39 >
-
quote:
Peki size bir sorum olacak. Ben Erzurum'da yaşıyorum size Speed Testten D-Smartın internet hızı hakkında bir resim yollamak istiyorum Hangi şehiri seçeyim ben orada başta sorduğu ?
Bildiğim kadarıyla Speedtest.net zaten ping değerlerine en uygun seçimi kendisi yapıyor. Hız ve hat değerleriyle ilgili olarak adresini verdiğim forum konusuna yazarsanız daha iyi olur. -
quote:
quote:
Bildiğim kadarıyla Speedtest.net zaten ping değerlerine en uygun seçimi kendisi yapıyor. Hız ve hat değerleriyle ilgili olarak adresini verdiğim forum konusuna yazarsanız daha iyi olur.
Yok yaa gidiyor Ermenistandan bir şehir gösteriyor :) -
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Evet kotasız paketlerde de AKK mevcut (ADSL Paketlerden biri hariç), AKK da internetinin hızını sınırlandıracak aştığın zaman. Sanırım şöyle yapmak istiyorsun, ne kadar download edildiğine bakılmaksızın aboneliğinin her günü sabit hızda internet almak istiyorsun, yani ne kota ne AKK olmasın. ADSL bağlantıları için TTNet'in NET Paketinde 8Limitsiz seçeneği var kota ve adil kullanım sınırı yok senin istediğin şekilde ve aylık 115 TL.
EDIT: İçimden bi ses hata yapıp TTNet'i seçeceğini söylüyor, tekrar uyarıyorum.
Kardeşim neye geçeyim zorunluyum Annemgil Kıbrısdalar onların internetin bizim üzerimize felan yaptırdık bu nedenle öyle olması lazım başka yolu yok yani eğer almazsak üstümüze 300 Tl den fazla ödeyecekler :/ Yani elimde olan bişe değil :(
-
Demek ki en iyi ping değerini o sunucudan alıyorsunuz. Çok önemli değil, Erzurum'a yakın bir sunucuyu seçin. Ya da farklı sunucuları seçerek birkaç kere testi tekrarlayın. Sonuçlar muhtemelen birbirine çok yakın olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Kaanstyla1903quote:
quote:
Bildiğim kadarıyla Speedtest.net zaten ping değerlerine en uygun seçimi kendisi yapıyor. Hız ve hat değerleriyle ilgili olarak adresini verdiğim forum konusuna yazarsanız daha iyi olur.
Yok yaa gidiyor Ermenistandan bir şehir gösteriyor :)
Alıntıları Göster
-
Ermenistan sunucusunu seçtim en az o çıktı ama Istanbul en fazla olanquote:
Demek ki en iyi ping değerini o sunucudan alıyorsunuz. Çok önemli değil, Erzurum'a yakın bir sunucuyu seçin. Ya da farklı sunucuları seçerek birkaç kere testi tekrarlayın. Sonuçlar muhtemelen birbirine çok yakın olacaktır.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 444 0 375 sürekli arıyor
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- fatura üst sınırı nedir
- türk telekom magnet limitsiz
- dsl bağlantısı yok
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- statik ip öğrenme
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X