Şimdi Ara

TTNET'e teşşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'le var olan yavaşlama sorunlarım iki hafta önce Üsküdar'dan Göztepe'ye taşınmamla tavan yapmıştı. 4Mb sınırsız müşterisi olmama rağmen dowload hızı akşamları ve Hafta sonu .25 Mb/s lere kadar düşüyor ve buralarda sürünüyordu. Garip olan Upload hızının herzaman .74 Mb/s de sabit olmasıydı. Telefondan yaptıkları testlerde sinyallerin normal olduğunu hatanın modemimden yada kablodan olduğunu söyleyip arıza kaydını kapattıkları dahi oldu. Ben günlerce adamlara bunun olamıyacağını geceleri ve hafta içleri herşeyin normal çalıştığını söyledim.
    En sonunda 7 yıldır kullandığım TTNET den ayrılma kararını verip UYDUNET için başvurdum. Bu esnada en son açtırdığım arıza kaydına istinaden sağolsunlar bir arkadaş göndermişler. Arkadaş baktı inceledi herşey normal olamaz böyle birşey dedi. Hafta içi sabah geldiği için herşey normal gözüktüğünü ama akşamları ve hafta sonu olanları anlattım. Olmaması gerekir dedi. Dayanamadım daha öncede telefondaki arkadaşlara anlattığım kendi teorimden: bunun bir port yoğunluğu yada arızası falan olabilceğini söyledim ki hiç anlamam bu işlerden. Son olarakta, bak arkadaşım şu anda Uydu net için başvurdum iki gün içinde gelip takacaklar. yan yana koyup test edeceğim hangisi hızlıysa onunla yoluma devam edeceğim dedim. Olmaması gerekir böyle birşey diyerek bana son olarak istersen bu numarayı ara diye bir telefon numarası verdi ve istersen bu numarayı ara portumu değiştitmeniz gerekiyormuş diye söyle dedi. Neyse o gittikten sonra aradım. Bir saat sonra aradılar tamam dediler değiştirdik. O günden bu yana herhangi bir yavaşlama olmuyor değerler yaklaşık olarak:
     TTNET'e teşşekkürler

O esnada başvurduğum UYDUNET'te bağlandı onun değerleride yaklaşık olarak 4 gündür bu değerlerde çıkıyor:
     TTNET'e teşşekkürler

İki güne kadar TTNET'i kapatmayı düşünüyorum. 10 ytl daha ucuza bana yaklaşık %20 performans artışı sağladığı ve kendilerinden kurtulmama sebep oldukları için TTNET'e çok teşekkür ederim.
    Belki benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlara bir faydası olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin09 -- 12 Ocak 2010; 11:48:32 >

• En iyisini yapmışsınız bende Fiber internet gelince hemen TTnet ve Turktelekom (internet ve telefon hattımı) ile ilişkilerimi sonlandırdım Allah bir daha dönmeyi nasip etmez inşallah.
  • zaten su altyapı heryerde olsada bizde bıraksak su lanet ttneti
  • Peki bu uydunetin ücretlendirmesi nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

En iyisini yapmışsınız bende Fiber internet gelince hemen TTnet ve Turktelekom (internet ve telefon hattımı) ile ilişkilerimi sonlandırdım Allah bir daha dönmeyi nasip etmez inşallah.

İnşallah.

Kablotv faturası ile birlikte 81 TL gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

En iyisini yapmışsınız bende Fiber internet gelince hemen TTnet ve Turktelekom (internet ve telefon hattımı) ile ilişkilerimi sonlandırdım Allah bir daha dönmeyi nasip etmez inşallah.

Amin. bende senin düşündügün gibi yapicam

Havada bulut , ttnet sen bizi unut
  • Şu telefon numarasını banada verir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

Şu telefon numarasını banada verir misin?

Mesaj olarak attım. Bu telefon Göztepe TTNET ADSL bölümü galiba.
  • Uydunete geçmek şart.
  • Hayırlı olsun
  • ben anlamıyorum bina da uydunet ya da superonline varsa TTNET abonesi niye oluyorsunuz ki.. Hadi işi internette olanlar oradan para kazananlar internet olmaması risk olan insanlar TTNET üyesi olabilir. Çünkü arıza kayıtlarına en çabuk geri dönen firma TTNET. Superonline bu konuda çok kötü. Uydunet i pek bilmiyorum. Uydunet de zaten kopma olmuyor hiç sanırım hiç duymadım.
  • Uydunet bulunduğunuz bölgede iyi ise bir sorun olmaz.TTNet e göre de hem ekonomik hem de daha hızlı.
    Uydunet te de arada bir kesintiler oluyor.Bazı bölgelerde bıkkınlık derecesine ulaşmış ancak her yerde değil.
    Hayırlısı olsun.İyi günlerde kullanın..
  • fiber gelsede biz de geçsek..
  • Bende ilk defa TTNet bişey becerdi zannettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Bende ilk defa TTNet bişey becerdi zannettim.

teşekkürler arkadaşlar. Darısı diğer arkadaşların başına.
  • Yha Şu UyduNET Hangi Bölgelerde İyi Oluyor İzmir - Buca -Şirinyer Tarafında Oturuyorum Oralar Çok Şirindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.