Şimdi Ara

ttnet erkek elemanlar halden anlıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ping sorunum vardı 45 50 den aşağı değildi geçen hafta aradım bağyan çıktı hattınıozn desteklediği hız bu kadar felan zırvaladı bişeyler az önce arayım dedim erkek eleman çıtkı abi dedim oyun oynayamıyorum acayip ping sorunu var arada 200 lere çıkıyo felan dedim allah razı olsun halletti hemen ping 11 civarı erkek elemanlar halden anlıyo laa

• Abi mi dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Abi mi dedin
    yok abi demedim resmiyeti bozmadım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0x

yok abi demedim resmiyeti bozmadım yani

Alıntıları Göster
    Evet kadınlar pek anlamıyor. içeride ezberletmişler yok işte santral uzaklığından dolayı desteklenen hız vsvs. Erkek çıkınca onlar biraz daha çakıyo bu işlerden hallediviriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Evet kadınlar pek anlamıyor. içeride ezberletmişler yok işte santral uzaklığından dolayı desteklenen hız vsvs. Erkek çıkınca onlar biraz daha çakıyo bu işlerden hallediviriyolar

bide kızarak anlatıyolar
  • quote:

quote:

bide kızarak anlatıyolar

Kim kızarak anlatıyor ya? Sen telefonun ucunda pısırık gibi konuşursan tabi tepene çıkarsın. Müşterisin sen sana saygı göstermek zorundalar. Kafam attığında ben çok pis fırçalıyorum cevap bile veremiyorlar.

• quote:

quote:

bide kızarak anlatıyolar

Alıntıları Göster
    evet bayan eleman bozmuştu interneti tamamen sonra erkek elemana denk geldim sağolsun ne ping kaldı ne bişey 8e bağladı direk

• Ttneti bilmiyorum ama artık bazı yerlerde (biriadsl, nokia vs) bayan temsilci geldigi zaman direk kapatıp erkek temsilci düşürmeye çalışıyorum, maalesef bayanlara konuyu anlatmak bazen imkansız.
    (hepsi degil elbette)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

evet bayan eleman bozmuştu interneti tamamen sonra erkek elemana denk geldim sağolsun ne ping kaldı ne bişey 8e bağladı direk

Alıntıları Göster
    bende de aynı durum olmuştu net yoktu telefon ettim bi bayan yok switch felan iki saat birşeyler zırvaladı daha sonra başka birisini istedim telefona ona anlattım durumu 5 dk sonra net geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

bende de aynı durum olmuştu net yoktu telefon ettim bi bayan yok switch felan iki saat birşeyler zırvaladı daha sonra başka birisini istedim telefona ona anlattım durumu 5 dk sonra net geldi

Alıntıları Göster
    kesinlikle bayanlar bu konularda yardımcı olmuyor aynı şey garanti bankasında başıma gelmişti çok çaresizdim şubeye gelin fln demişlerdi, tekrar aradım bir bey çıktı sağolsun banka işimi halletti

• durumu sikayetle bildirin binin tepelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

durumu sikayetle bildirin binin tepelerine
    cyber warriorcu seni
  • Bende de ping sorunu var. Anlattim ama duzeltmesiler. Biz bir sey yapamayiz dediler. Tam ne dedin onlara PM den atip yardim edebilir misin rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Bende de ping sorunu var. Anlattim ama duzeltmesiler. Biz bir sey yapamayiz dediler. Tam ne dedin onlara PM den atip yardim edebilir misin rica etsem?

Fırçalayacaksın hocam vereceksin odunu . Benim arada hız düşüyor arayip 5dk fırçalıyorum düzeliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Bende de ping sorunu var. Anlattim ama duzeltmesiler. Biz bir sey yapamayiz dediler. Tam ne dedin onlara PM den atip yardim edebilir misin rica etsem?

Fırçalayacaksın hocam vereceksin odunu . Benim arada hız düşüyor arayip 5dk fırçalıyorum düzeliyor .

Fircaliyorum ama yogunluktandir falan diye sacma sapan seyler soyluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

quote:

Alıntıları Göster
    Erkekler tehlikeli abi. Netlimitsiz hızımı 2 Mbit'e kısıtladılar aradım adam "Zaten Adil kullanımı geçmişsiniz, arıza kaydı bırakabilirim. Devam etmek istiyor musunuz?" gibi bir cevap verdi tırstım.

• quote:

ping sorunum vardı 45 50 den aşağı değildi geçen hafta aradım bağyan çıktı hattınıozn desteklediği hız bu kadar felan zırvaladı bişeyler az önce arayım dedim erkek eleman çıtkı abi dedim oyun oynayamıyorum acayip ping sorunu var arada 200 lere çıkıyo felan dedim allah razı olsun halletti hemen ping 11 civarı erkek elemanlar halden anlıyo laa

pingim en az 80-90 en yüksek 999 dur sen 45-50 yi mi dert ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

ping sorunum vardı 45 50 den aşağı değildi geçen hafta aradım bağyan çıktı hattınıozn desteklediği hız bu kadar felan zırvaladı bişeyler az önce arayım dedim erkek eleman çıtkı abi dedim oyun oynayamıyorum acayip ping sorunu var arada 200 lere çıkıyo felan dedim allah razı olsun halletti hemen ping 11 civarı erkek elemanlar halden anlıyo laa

pingim en az 80-90 en yüksek 999 dur sen 45-50 yi mi dert ediyorsun
    Haklı

• quote:

en az 100 ping görüyorum adam olun şükredin.

Hortlayan konuya aynı cevabı atmışım ne zamandır sorun sürüyor düşünün halimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 26 Ağustos 2012; 19:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

en az 100 ping görüyorum adam olun şükredin.

Hortlayan konuya aynı cevabı atmışım ne zamandır sorun sürüyor düşünün halimi.
    Konuya gireni bamlamışlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.