Bildirim
TTNET faturamda sorun mu var benmi yanlış biliyorum ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yalın internet kullananlardanda 15 tl yalın internet ücreti alınıyor diye biliyorum kısacası. seve seve vereceksiniz o ev telefonu parasını demek istiyorlar en son bildiğim böyleydi değiştimi bilmiyorum -
tamamda biliyorum o vergi de diğerleri. -
Bu vitamin bedavaydı en son şimdi 6 lira mı olmuş? Adamlar çalışıyor. -
faturanın arkasınad biyerinde detaylı olarak yazması gerekir neyin nerden geldiği bide oraya bakın. -
hattın acıldıgı tarih önemli. 2 ay ücr. kullanımda yaln adsl ücreti ödenir. hat örn : ayın 2 sinde açıldıysa 2 aylık yalın adsl ücreti alınır. 2. surette kısmi aylık erişim diye bi kalem varsa orda yazar. 2. sureti paylasırsan ve hattın acıldıgı tarihi iletirsen daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
muhtemelen mart ayı başlarında acılmıs bir hat olabilir. o yüzden fatura mart+nisan olarak cıkmıs olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 27 Nisan 2012; 3:51:06 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hgw fiber güçlü modem
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom magnet limitsiz
- türk telekom altyapı başvurusu
- turkcell abone sayısı
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil samsung
- internet hızlandırıcı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X