Şimdi Ara

ttnet fiber modem-router önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba aradaşlar, birkaç gün içinde ttnetfiber abnesi olacağım. laptop ağırlıklı kullanacağım için wifi özelliğinde en yüksek performansı alabileceğim modem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

pilot bölge olarak bulunduğum yerde ilk bizim sitede uygulanacak olacak sıkıntı yaşarmıyım sizce..

• TTnetin fiber dediği hizmet vdsl2. zaten kendileri modem vermiyorlar mı?
  • Telefon hattından mı verecekler yoksa daireye ethernet kablosu mu çekecekler ?
  • Arkadaş pilot bölgeden falan bahsediyo siz vdsl2 olarak yorumlamışsınız ama direk fiber de olabilir. Türk Telekom 2012 yılında evlere fiber internet hizmeti vereceğini ceo gökhan bey tarafından açıklamıştı. Kardeş sen bi işin aslını araştır bakalım bizde öğrenelim fiber mi yoksa vdsl2 diye kakaladıkları terane mi
  • TTNet, 2 ay önce bizim siteye de gelip her apartmana fiber switch kurmuştu. (superonline fiber kutuları ile aynı ) Ama daha aktif değil. Büyük ihtimal arkadaşın da dediği vdsl2 değil, fiber internettir.
  • daireler daha yeni 1,5 ay oluyor taşınalı ve daha 1 hafta kadar önce sistemi kurdular bina girişine. teknik olarak çok fazla anlamıyorum ancak cat 5 veya 6 kablolar dairelerde mevcut durumda.

kendileri modem veriyorlarmı onuda bilmiyorum sadece şimdiden kendimi hazırlayıp sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.

herkese teşekkürler.
  • Kendileri modem verir can sıkmayın. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL MODEM ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.