Şimdi Ara

TTnet Gecikme(ms) Yükseldi ve Düşmüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Akk doldu daha 1-2 saat önce speedtestte 2.90 mbps çıkıyordu download şimdi 1 mbps bile çıkmıyor aynı durumda olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Benim AKK'da dolmadı ama downloadlar 1 megabit bile değil... :@

PING'den bahsetmiyorum bile...

Pazartesi yine müdüriyet yolu gözüktü. Bu sefer santral tarafındaki personel müdürleriyle görüştüreceğim hat sahibini... Mühendisler santralden olmaz deyip sallıyor çünkü...
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Benim değerlerede nazar degirdiniz hocam ya

• Büyük ihtimal biseyler deneniyor akk dolduğu halde download 3.06 çıktı ve Eskişehir içi pingim 46-50 arası çıkıyor speedtestte

EDİT : 00:09 Ping ve hız düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozman1 -- 17 Aralık 2016; 0:09:33 >
  • buda benim değerler baakrmısınız atakoy-gayrettepe geziyorTTnet Gecikme(ms) Yükseldi ve Düşmüyor
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    PING'in yurtiçi çıkışlarda çok temiz. 1-10 arası bir değer alıyorsun muhtemelen...

Yurtdışında 54 PING alman (yerine göre...) bence normal. Zaten adamların altyapı bitik...

Biz gündüz 17-40, akşam 150 :S

TTNET'e göre sorun yok ama...

Tanıdık arıyorum bakalım, tanıdık olmadan santralden müdahale ettiremiyorsunuz maalesef...

ALTYAPILARIYLA BERABER BATASICALAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

PING'in yurtiçi çıkışlarda çok temiz. 1-10 arası bir değer alıyorsun muhtemelen...

Yurtdışında 54 PING alman (yerine göre...) bence normal. Zaten adamların altyapı bitik...

Biz gündüz 17-40, akşam 150 :S

TTNET'e göre sorun yok ama...

Tanıdık arıyorum bakalım, tanıdık olmadan santralden müdahale ettiremiyorsunuz maalesef...

ALTYAPILARIYLA BERABER BATASICALAR...

Valla benim gunun her saati boyke cikiyor sonuclar ama ip tv arada buffering yapip donma takilma oluyor ama ayni yayin cep telefonunda sorunsuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.