Şimdi Ara

TTnet Gecikme(ms) Yükseldi ve Düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Forum Üyeleri Herkezde Gecikme(ms) 0 Bendede Öyleydi Fakat Kendi Kendine 8'e Çıktı ve Online Oyunlarda Ciddi Olarak Fark Ediliyor.Yardımcı Olabilecek Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc123a4 -- 2 Temmuz 2018; 23:42:18 >

• Modemi aç kapat dns ayarlarını 8.8.8.8 yap kablo bağlantılarını kontrol et hiçbiri olmaz ise anlık yükselmiştir
    8.8.4.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramo056

Modemi aç kapat dns ayarlarını 8.8.8.8 yap kablo bağlantılarını kontrol et hiçbiri olmaz ise anlık yükselmiştir
    8.8.4.4

Yaklaşık 1 aydır böyle.Dns ayarlarım belirttiğin gibi hocam.
  • İnterneti biriyle ortak kullanıyormusun modeminin kablosuz şifresini değiştir internet ağına bir başkası sızmış olabilir hiç biri ile alakası yok ise 444 1 444 ara elit hizmet talep et ekip yollasınlar sorunun kaynağını çözerler sorun modemden kaynaklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramo056

İnterneti biriyle ortak kullanıyormusun modeminin kablosuz şifresini değiştir internet ağına bir başkası sızmış olabilir hiç biri ile alakası yok ise 444 1 444 ara elit hizmet talep et ekip yollasınlar sorunun kaynağını çözerler sorun modemden kaynaklı olabilir

Yıllardır ailemle kullanıyoruz hiç böyle birşey olmamıştı şifreyi değiştirdim sıfırladım gene aynı hocam.444 1 444 arayınca ise pingle ilgilenmiyorlar elit hizmeti paralı diye biliyorum ? Müşteri hizmetlerini arayınca ne demeliyimki ilgilensinler sizce bu sorunla alakalı
  • modem markası ve modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 12 Aralık 2016; 22:52:20 >
  • hat değerlerin kötü müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı açtır muhtemelen hızını düşüreceklerdir 8 e veya 10 a sabitleyecekler oyunlardaki ping problemi DNS den kaynaklanmaz btk dan şikayet açarsan bi 15 gün sürer şikayet ama kesin sonuç alırsın

DNS nedir
    https://tr.wikipedia.org/wiki/DNS
  • Lokale 0ms olur modemin kendisine bile 1ms oyun sunucusu Türkiye'de olsa en düşük 12-13 ms normal Almanya'ya 30 ms görünce sevinçten ağlayan var sizin ping normal. Hat zaten sınırları zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

8 ms nasıl hissediyorsun merak ettim ? 30 40 olsa neyse dicem abarttınız sizde bunun için şikayetinizi okuyacaklarını bile sanmam

Kardes 0dan8e Çıktıktan sonra 20 msfarketti oyunlarda 80 ms ile 100 ms birmide degisik degisik konusuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

modem markası ve modeli nedir

Ttnetin kendi verdigi 300mbpsfibernet yazan modem tdw9970 mi oyle biseydi eve gidimce bakayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc123a4 -- 13 Aralık 2016; 10:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Lokale 0ms olur modemin kendisine bile 1ms oyun sunucusu Türkiye'de olsa en düşük 12-13 ms normal Almanya'ya 30 ms görünce sevinçten ağlayan var sizin ping normal. Hat zaten sınırları zorluyor.

Hocam butun ttnet kullanicilarinda 0 modem ayarlarinda gecikme bendede oyleydi anormal bisey varki yukseldi + bi zahmet zorlasin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

hat değerlerin kötü müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı açtır muhtemelen hızını düşüreceklerdir 8 e veya 10 a sabitleyecekler oyunlardaki ping problemi DNS den kaynaklanmaz btk dan şikayet açarsan bi 15 gün sürer şikayet ama kesin sonuç alırsın

DNS nedir

Ben bu hat degerleriyle 0 gecikme ile 6~7 aydir kullaniyorum + aldigim paket 16 hocam bu paketle sıkıntisiz kullanabilyodum ttnet kaynakli bir sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: SeaviceMonster

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

modem markası ve modeli nedir

Ttnetin kendi verdigi 300mbpsfibernet yazan modem tdw9970 mi oyle biseydi eve gidimce bakayim

benimde aynı modem ve aynı sorun var
  • Sendedemi ms8 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaviceMonster

quote:

Orijinalden alıntı: Overmedia

hat değerlerin kötü müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı açtır muhtemelen hızını düşüreceklerdir 8 e veya 10 a sabitleyecekler oyunlardaki ping problemi DNS den kaynaklanmaz btk dan şikayet açarsan bi 15 gün sürer şikayet ama kesin sonuç alırsın

DNS nedir

Ben bu hat degerleriyle 0 gecikme ile 6~7 aydir kullaniyorum + aldigim paket 16 hocam bu paketle sıkıntisiz kullanabilyodum ttnet kaynakli bir sorun

Şuan 14 Mbit alıyorsunuz ve Hat değerleriniz SNR Download:8 internetin ideal ve sync problemi olmadan en kötü ihtimal snr nin 12 ve yukarısı olması lazım

• Hızı 8 mbps ye düşürün rahatlarsınız. tracert yaptınız mı hiç sorun nerde?
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
  • quote:

adama tracert testi yap dedim değişik değişik konuşuyorsun dedi :D yardım istemiyor anlaşılan

Yanlış anladın :D sen bu pingden nolcak demene öyle dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qerrard!

Hızı 8 mbps ye düşürün rahatlarsınız. tracert yaptınız mı hiç sorun nerde?

qerrard reiz hatırladınmı beni halen sürünüyoruz :/
  • quote:

adama tracert testi yap dedim değişik değişik konuşuyorsun dedi :D yardım istemiyor anlaşılan

Hangi siteye yapayım tracerti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.