Arkadaşlar FTTB sistemdeyim 100mbit download 10mbit upload bir kaç akşamdır bir gariplik vardı bir bakayım dedim. Meğerse hızı düşürüyorlar mış. upload 2 ye indirmişler 100mbit platin paket sözde.. test yaparken hiçbir internet kullanımı yapılmadı. yurt içi test bir de düşünün yani. Bu nasıl bir 3 kağıttır anlamak mümkün değil, 130tl ödüyoruz şunun için. https://www.speedtest.net/result/12185348214 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Ekim 2021; 22:37:54 > |
Superonline Yalancı Fiber 18 den sonra hızı düşürüyorlar
-
-
Hocam paketiniz bu ise detaylarda da hız sınırlama gibi bir ibareleri yok müşteri hizmetleri ile iletişime geçin derim.
www.turkcell.com.trTurkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyasıhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category -
evet paket bu. kurtulucam bunlardan, ağır sansür bir yandan cgnatı bir yandan kalitesiz modemleri bir yandan hız limitleme vs fast.com hızları netflix berbat ucuzda değil. ne kaldı geriye koca bir pişmanlık. böyle ülkenin böyle fiber hizmeti olur.
-
Sadece tek alt yapı TSoL ise alınır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefon hattı hiç mi yok ?
-
hizmeti kusurlu sağladıklarını e-devlet üzerinden detayları ile btk ve thh'ye iletin, sanırım bölgesel bir kapasite sıkıntısı var, herkes yüklenince hız problemleri yaşanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de 15 mbit kayıp var. 100 olması gereken bağlantım 85 çıkıyor. Superonline altyapılı Vodafone fiber kullandım 2 sene, 105 mbit ten aşağı çıkmazdı. Kullandıkları altyapının firması daha kötü olamaz dedim daha kötu çıktı
-
Ne gibi kötü acaba biraz detay verirmisin usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline'da çok fazla yasadışı site kısıtlaması var, bu kısıtlamalar için eklenmiş cihazlar bant genişliğini çok düşürüyor. Mesela sizin 10mbit uploadı olan çok güzel bir superonline fiber bağlantınız var. Ama akşam saatlerinde twitchte yayın açmaya çalıştığınızda 2mbit hıza bile çıkamıyorsunuz . Yurtdışı bağlantıları çok kötü, youtubeda video izlerken bile bunu hissediyorsunuz. Her ne kadar evinize fiber geliyor olsa da sunuculardaki bu kısıtlamalar yüzünden oluşan sorunlar pingleri de çok etkiliyor. Benim Turknet vdsl ile avrupa sunucularında aldığım düşük pingi superonline ile alamazsınız.
Bir diğer saçmalık ise VPN ve DNS engelleri, superonline hatlarda vpn ve dns kullanmak çok zor engel yiyorsunuz.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim çok sağol
fttb sistem miydi sizin ki. upload hızı neydi bir de?
-
100 mbit down 10 up. 130 TL sınırsız paket. Testlerde 85 down 10 up çıkıyor. Upload ta bazen 8-9 a düşebiliyor. Fiber doğrudan evime geliyor. Superonline kutusundan eve gelen ethernet kablosu da yeni üstelik. Aynı altyapı aynı bağlantı Vodafone 105 verirken kendileri 85 verebiliyor. Yukarıda yazıldığı gibi de çok fazla gereksiz yasaklama var. Türk altyazı sayfası bile yasak. Kullandığım bazı yabancı radyo sayfaları yasak. Online radyo sayfasını neden yasaklarsın ki. Valla 2 sene taahüt verdim ama 2 taahüt kanunen yasak 1 sene içinde siteye Türknet gigafiber kurdurmakla uğraşacağım 1 sene sonunda da yasal haklarımı kullanarak iptal edeceğim superonline ı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 17 Ekim 2021; 16:22:37 >
ben vodafone da ki upload hızını sormuştum. yasak olayı kesinlikle doğru ağır bir sansür var. online oyunlarda örneğin ping düşük bile olsa gecikme oluyor bunun yüzünden udp paketleri de süzgeçe giriyor vs.kolay gelsin rekabet olması iyidir turknet gelirse çok iyi olur.
-
Vodafone'da upload hızım 20 mbit'ti. Vodafone'dan vazgeçme sebebim de pandeminin en ağır olduğu aylarda 3 ay boyunca her akşam 5'ten sonra hızımı 5 mbit'e indirdiler. Oyunlarda lobby'ye bile giremedim büyük mağdur olduk. He 3 ay sonunda herşeyi düzeldi ama ara sıra bant aralığını kısıyorlardı güvenemedim açıkçası aynı şeyler yaşanabilir diye şu an pişmanım. Vodafone kesinlikle daha iyidi
-
Superonline'ın kesinlikle bir filtreleme sistemi var, oyun sunucuları fazla bantgenişliği kullanmadığından kendi üzerimde açma kararı aldım (max 1-2mbps civarı upload kullanıyor, saldırı da gelmiyor) fakat ping her zaman havada ve bazı oyuncuların paketlerini rastgele düşürdüğünü gördüm, bunun üzerinde turknetten vdsl ile hizmet alıp test etmek istedim (hat değerlerim berbat olmasına rağmen) hem valve vienna sunucularına verdiği ping neredeyse solun yarısı hem de saçma saçma paket düşürme olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D1AC3835 -- 24 Ekim 2021; 23:15:12 > -
Aynı paketi kullanıyorum, platin paket demişsin ama paketin açıklamasında öyle bir yazı göremedim Platinum ayrıcalıklarından faydalanıyormusun?
Yoksa seninki farklı bir paketmi
Statik ipye geçmediğiniz sürece fiber miber hikaye. Superonline tarifelerine her daim +30 statik ip ücreti ekleyip hesap edin. Yoksa bi yola yaramıyor superonline.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 31 Ekim 2021; 0:10:43 >
Benzer içerikler
- en hızlı dns
- 1 aylık taşınabilir internet
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- superonline taahhüt yenileme
- superonline discord dns
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- modem kurulumu
- statik ip öğrenme
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X