Şimdi Ara

ttnet hız düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnetin 16mbps 75gb akk li tarifesini kullanıyoruz ama bir kaç aydır internet hızı 3mbps oda en fazla (akk yi bitirmeden). kopmalar olduğunda geldiler bir kaç defa inşaatı bahane ettiler evde 4 kişi interneti kullanıyo artık kullanılacak gibi değil çok yavaş zaten oyunumda ani ping çıkmaları olup duruyor ne yapmam lazım nereye gidelimde derdimizi anlatalım 16mbps lik internet parasını ödüyoruz 1/5 ini alamıyoruz hızın lütfen bilen kişiler yardım etsin cevaplarınız bekliyorum

• modemdeki aldıgın hız nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

modemdeki aldıgın hız nedır

ttnet hız düşüklüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothful_

quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

modemdeki aldıgın hız nedır

ttnet hız düşüklüğü

Alıntıları Göster
    ttnet sizle alay ediyor. benim modemime 8mbit geliyor bina tesisatında sorun yok deyin. ısrarla düzeltene kadar arayın tüm olanakları kull

• bunun böyle işlediğine emin misin ? eminsen ayın 1 inde arıycam kota yenilenince
  • quote:

bunun böyle işlediğine emin misin ? eminsen ayın 1 inde arıycam kota yenilenince
    dert ettiğiniz şeye bak 50mbps 75 akk li kullanıyorum ben akkyi aşmadan 600 kb/s akkyi aşınca 150 kb/s internet çekiyor bence şükredin halinize 5 gb lik oyun yukliyim diyorum 20 saat sürüyor şuanda bıktım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağız Boz

dert ettiğiniz şeye bak 50mbps 75 akk li kullanıyorum ben akkyi aşmadan 600 kb/s akkyi aşınca 150 kb/s internet çekiyor bence şükredin halinize 5 gb lik oyun yukliyim diyorum 20 saat sürüyor şuanda bıktım artık...

Alıntıları Göster
    merhabalar ben superonline kullanıyorum normal net hızım 8mbit ama bize 10 kbps kullandırıyorlar kaç defa aradım yok inşaat yapılıyor o yüzden yok bi teknik arıza var diyorlar geçiştiriyorlar bunun bi çaresi varmıdır bi proglamla 30 - 100 kbps bile hızlansa yeridir yabir keresinde aradığımda teknik arıza mevcut var dediler cuma günü geçer dediler pazartesi oldu yyine aynı bu arada kıbrısta otruyorum buranın net hızları en fazla 50mbit ayrıca parasınıda çatır çatır alıyorlar ve interneti kullandırmıyorlar sıkıldım be artık yardım edebilecek falan bi arkadş varsa çok memnn olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nazi Power N kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini bulup at.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Merbalar tp link modem kullanyyorum bütün arayüz ingilizce türkçe olmadygy için direk olarak seçenekleri foto?raf olarak atayym siz söylersiniz hangisine girip foto ataca?ymy
     ttnet hız düşüklüğü
     ttnet hız düşüklüğü

Network kısmına bak.
    Buyrun.  ttnet hız düşüklüğü
    Ana modeme girmen lazım rounter bu.
  • quote:

neyine şükrediyim kardeşim 16 nın parasını veriyoruz 3 alıyoruz hani o üçü verdiği için minnettarmı oluyum olması gereken bu değil yıl olmuş 2016 yurtdışında adamlar 5 pingle oyun oynuyor biz de can çekişiyoruz burda nası düzeltecekler bunu çok merak ediyorum
  • quote:

quote:

neyine şükrediyim kardeşim 16 nın parasını veriyoruz 3 alıyoruz hani o üçü verdiği için minnettarmı oluyum olması gereken bu değil yıl olmuş 2016 yurtdışında adamlar 5 pingle oyun oynuyor biz de can çekişiyoruz burda nası düzeltecekler bunu çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    tüm ülkenini durumu kötü onu kabul ediyorum fakat 50mbps lik internetimde 200kbps kullanabiliyorum bende keşke sizin gibi internetim olsa diyorum şuanda csgo yu 250 ping ile oynayabiliyorum...

bizim modelimiz hem modem/router TL-WR941ND V5 modelide bu nereden gireceğim hakkında bilgi verirmisin acaba ? ve internetimiz kesilde cevap veremedim
  • quote:

tüm ülkenini durumu kötü onu kabul ediyorum fakat 50mbps lik internetimde 200kbps kullanabiliyorum bende keşke sizin gibi internetim olsa diyorum şuanda csgo yu 250 ping ile oynayabiliyorum...

ben 20 kbps internet hızı ile csgo yu 9000 ping ile oynuyorum siz düşünün artık ethernet ile bağlanıyorum bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazi Power

quote:

ben 20 kbps internet hızı ile csgo yu 9000 ping ile oynuyorum siz düşünün artık ethernet ile bağlanıyorum bide

Alıntıları Göster
    ne denilir ki :(

• quote:

ne denilir ki :(

sadece gece 12-2 arası rekabetcı girebliyorum ondada en az 140 falan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Ana modeme girmen lazım rounter bu.

acaba dediğiniz şey bu olabilirmi ? ttnet hız düşüklüğü
    No google görsellere modem hat değerleri yazıp bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.