Şimdi Ara

TTNET HIZ YAVAŞLIĞI !!! REZALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirden selamlar. 30 kasım akşamından beri ttnet resmen işkence uyguluyor.hız yerlerde sürünüyor.ayrıca sosyal platformlar dahil her yere yazdım şikayeti. ne arayan ne soran var. ayrıca şirketimde ttnet fiber kullanıyorum.
    orada bile hız yavaşladı. airties modem var. defalarca arayıp arıza kaydı bıraktık. Ayrıca arkadaşlarımla da görüştüm İZMİR-AYDIN-DENİZLİ-BALIKESİR-MANİSA-AFYON da da yer yer sıkıntılar mevcut. merak ediyorum
    bu adamlar neden bunları dikkate almazlar. hız testi yapıyoruz hız normal diyor. ama video bile açmıyor. defalarca virüs tarattım.forumda herkes bundan şikayetçi. ya bu adamlar bişeyler yaptı. insanlara bilgi vermiyorlar
    ya da bu işin içinde başka bişey var. Show tv kanalı haber dairesine yazı yazdım bu rezaleti haber yapsınlar diye. bakalım ne cevap gelecek. insanlar salak değil. hele türk toplumu hiç değil.

SESİMİZİ DUYYYYY EYYYYY TTNET !!!!!!!

• Show Tv değilde, devlet ile ve devlete yandaş olan medya kurumlarıyla doğrudan ilgisi olmayan kurumlara başvursaydın iyi olurdu. Fox Tv gibi. Belki Kanal D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Aralık 2013; 0:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Show Tv değilde, devlet ile ve devlete yandaş olan medya kurumlarıyla doğrudan ilgisi olmayan kurumlara başvursaydın iyi olurdu. Fox Tv gibi. Belki Kanal D.

Show tv yandaşmı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Aralık 2013; 9:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Show Tv değilde, devlet ile ve devlete yandaş olan medya kurumlarıyla doğrudan ilgisi olmayan kurumlara başvursaydın iyi olurdu. Fox Tv gibi. Belki Kanal D.

Show tv yandaşmı.....

Fazlasıyla. Hele hele TMSF'ye geçtikten sonra bir ara birçok elemanını (başta Ali Kırca) kovarak Ciner'e bedavaya satıldılar nerdeyse. Ciner'i anlatmaya gerek bile yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell rezalet hız
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.