Şimdi Ara

TTnet'i Bedava Kullanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carslantas01

Konu Güncel.

Evet arkadaşlar aradan baya bir süre geçmesine rağmen ttnet ten ses seda çıkmadı. Yaklaşık 4-5 ay bedava internet kullandım. Daha sonra vicdanım bu duruma el vermedi :) gittim tekrardan ttnete abone oldum :) hep onlar milleti mağdur edecek değil ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 2 Eylül 2011; 8:50:10 >
  • Donuna Kadar Alır Merak Etme ..
  • bende bedva kullanıyorum.......
    iki aylık bedvadan, ayın 15 gibi gidip iptal ettirecem............
  • bu olaya istinaden bende acı bir olayı anlatayım 3 sene smile adsl kullandım 19 lira için hattımı internete kapatmışlar haberim olmadan neyse nalet olsun ödedim vede iptal ettim ttnete geçtim 1 sene sonra telefonuma avukatlık bürosundan mesaj geldi smile adsl olan borcum yüzümden icra gelecekmiş tabi şok oldum smile aradım dediler avukata gitmiş bizim haberimiz yok dedim nasıl fatura tebligat yollamadan siz avukata verirsiniz artı son borcu ben ödedim iptal ettirdim neyse avukatlık bürosunun numarası mübarek santral sanki devamlı meşgul allah sizi inandırsın 2 gün uğraştım zar zor çaldı bayan açtı dedim mağduriyetim var tebligat bile gelmedi siz nasıl haciz yaparsınız kadın baktı faizleri ile beraber borcunuz 14,72 kurus dedim yazıklar olsun smile vede sizede beni 3 gün boyunca büyük sitrese soktunuz ne yapacaz dedi hesap numarasını vereyim yatırın tamam dedim gittim 20 tl havale ettim ne olur olmaz aradım tekrar dedim 20 tl yatırdım üstü kalsın kadın tamam dedi neyse 40 gün sonra bi numara aradı yine aynı avukat bürosu ulan dedim yine ne olsu kadın dedi smile adls ait borcunuz kalmamıştır ödeme yapmışsınız tamam dedim hey allahım rezillik diz boyu

ARKADAŞ SEN SEN OL FORUMLARDA SAĞDA SOLDA BEDAVA KULLANIYORUM DİYE YAZMA VALLA BAŞINA BELA ALIRSIN HATTA BENİM GİBİ HABERİN OLMADAN İCRALIK BİLE OLURSUN SEN GİT 444 0 375 TTNET ÇAĞRI MERKEZİNE KENDİNİ İHBAR ET EN GÜZELİ BAŞIN AĞRIMASIN GÜZEL KARDEŞİM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.