Şimdi Ara

TTNet'in Kotayı Yanlış Hesaplaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Az önce kotanın dolduğuna dair o iğrenç sayfayla karşılaştım. Ancak içime sinmedi, nasıl oluyor da şimdiden doluyor diye. Baktım tam 100GB olmuş ve akkye takılmışım.

Geceleri film falan izledim, dün torrentten indirme yaptım. Yani 2 ile 8 arası yaptım bunları.

Onları normal kotaya dahil edip hızımı düşürmüşler.

Bu rezillik değil de nedir? Benim mi hatalı bildiğim bir şey var yoksa bunlar böyle kurnazlık mı yapıyor?

Yanlışsa ne yapmam lazım? Bilenler konu altında yardımcı olursa mutlu olurum, teşekkürler.

edit: Türk Telekom'u aradım ve sorunu bildirdim az önce. Müdürlüğe gitmemi, buradan indirmelerin zamanlarını göremediklerini söyledi operatör. Olaya bak yahu, ta müdürlüğe gitmem lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 10 Şubat 2018; 13:42:51 >

• Bende bu kota konusunda çok işkilleniyorum.Yıllarca kullandım ve ne zaman, ne indirirsem, ayın kaçı gibi akk yi geçerim gayet iyi belirlemiştim. Tüm bu 2 - 8 olayı geldiğinden beri geliyo bana ayın 14 ünde akk yi geçtin diyor. Ne oyun ne film indirmişim nereye 75 gb doluyor. Bu ay kontrol etmeye program kurdum bakıcam sonuç ne çıkacak.
  • Kotada hiçbir şekilde yanlış yapılmaz.
  • Geçen sene bu konu üzerinde şikayetimi telekoma bildirdim fakat sonuç çıkmadı. Bu ay başında ttnet ile sözleşmem bitiyordu ve farklı iss geçmeye karar verdim kotamı bitireyim dedim. Modemimi saat 23:40 da kapattim ve ertesi günün sabahında internetimi açıp 40GB lik gözlemim altında dosya indirdim. Tam 40 GB indirme sonrasında 75 gb lik akn kotamın dolduğu sms i geldi. Bu sayaç işinde kesinlikle hile hurda dönüyor. Boşuna kota satmak için bizi aramıyorlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 10 Şubat 2018; 23:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Bizzat kendim tanıklık ettim bu duruma, mesajda da belirttim. Geceleri indirme yaptım, TTNET'in sayfasında geceleri yapılan indirmeler de dahil ediyor bilindiği üzere. Bu bağlamda geceleri ciddi indirmeler yapmama rağmen 100GB olur olmaz kotaya takılmamı nasıl açıklayabilirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.