Yıldız tv zaten sorunsuz çalışıyor,buna ihtiyaç yok şuan.
TVİBU bağlantısı yapıldı amma 3 gundur kimseye ulaşamiyorum.hata veriyor ne biçim tivi bu
Ben kullanıyordum ücretli yaptılar direk iptal ettirdim tivibu web tivibu cep üyeliklerimi. Hem 55 lira her ay fatura ver hemde ceptelefonunda bulunan 5 6 kanala 3 lira para al olacak iş değil. En temel ulusal kanalları ücretsiz yap bari sonrasına para al.
Tivibu web aboneliğim var nokia n8 den izlemek istedim tarayıcıdan açmadı, sonra gidip tivibu cep aldım, meğer nokia uygulaması yokmuş tivibunun bu nasıl iş anlamadım iptal edeyim dedim telekom müdürlüğüne gitmem gerekiyormuş boşuna ödüyoz parayı
50 kuruş deseler bile yine alınmaz. Hiç ummadığımız anda iki senelik taahhüt karşımıza çıkıverir.
ayda 65 tl ye 70kb veren bir şirket bu ttnet ona göre.
hey ttnet, 1 mbite düşürdüğün hatlarla adam 5 tl ödeyip aldığı tivibu ios üyeliğini izleyemezse ve seni mahkemeye verirse cevabın ne olacak?
Daha da kötüsü galaxy tab ile tivibu cep e girebiliyorum ama bu sefer tivibu web yayını kesiliyor. İkisine aynı anda girilmiyor, halbuki ikisine ayrı ayrı ücret ödüyoruz, ben otobüste 3g ile giriyorum evden annem arayıp yayın kesildi diyor, saçma sapan bir iş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme