Şimdi Ara

TTNET'in TiViBu hizmeti mobil cihazlar içinde kullanımda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi varsa zaten evdeyimdir büyük ihtimal açar televizyonumu izlerim wifi yoksa da 3G den TV izlenmesi pekte mantıklı gelmiyor. Kotası şusu busu var. Vodafone sınırsız internet ama o da 100mb dan sonra 192kbps'e mi 98'e mi ne düşüyordu.

Neyse işte nette yildiztv gibi bir web sitesi varken oradaki çoğu kanalı ücretsiz olarak 1 hafta geçmişten itibaren izlerken niye tivibu ya 5 LİRA para vereyim ??? Adamlar ücretsiz bir şekilde tüm kanallarda 1 hafta geriye dönüş izleme seçeneğini sunarken gerçi şu anda kanal sayısı kısıtlı ve avrupa kanalları var ama olsun bunu Paralı olarak almak bilinçsizce etrafa para saçmaktır.
  • Yıldız TV varken tivibu ya para vermek gereksiz. Yıldız tv ceptelefonundan da izlenebiliyor. Yani tivibu mobil de gereksiz :)
  • Kimse hiçbirşeyi almak için zorunlu değil. Ücret/kalite uyarsa alırsın, uymazsa almazsın. Kimse de sana alıcaksın kardeşim diye dayatmaz. Şu anki durumda bu hizmeti veren başka bir program veya kurum var mı? Yok. Kimse yıldıztv, spb falan demesin, farklı kulvarların programları bunlar. Burda fakir edebiyatı yapmaya da gerek yok, her hizmetin bir bedeli vardır. Adamlar bunu da çıkarmış, 5TL gibi bir fiyat koymuşlar, he kampanya falan yapabilselerdi daha iyi olurdu, mesela bilmemne internet paketini kullananlara bedava veya 2 lira vs. güzel olurdu.
    Sonuçta herkes kendi muhakemesini yapar, bütçesine uyuyorsa alır kullanır, uymuyorsa almaz. Bu kadar basit.
  • TeyTeyNetin hizmeti değilmi TeVeBu ben bunların 5 kuruşluk internet hizmetine 50 tl para veriyorum ,o zaman bedava dağıtacak ööle taşra uyanıklığı yok elin arabı...

Cebimdeki telefondan kimine, 1'de cep telefonumda tv izlemek için her ay 5 tl vericem hade ordan...:D

2 hafta sonra TeyTeyNet aboneliğimi iptal ediyorum,interneti tvleride bunların olsin ,1 kuruş verirsem bu kadar sömürdükleri yeter.
  • ayrıca mayıstan beri bant genişilklerini azalttınız 5 4 3 2 1 mb gibi coğu kullanıcı sabitlendi arttırsanızda gece tekrar düşüyor ortada tvibu kullananların bant genişliklerini arttırdığınız kullanmayan kesmin azalttığınız ülke genelinde trafik rahatlasın 8mb gibi komik bi rakamda güzel tv hizmeti veriyoz gibisinden bir uyanıklık yapmışsınız yurtdışı bu hizmeti en az 20mb veriyo sayın ttnet tabi milletimiz eğtimsiz nerden modemden banwithine bakıcak dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ayrıca mayıstan beri bant genişilklerini azalttınız 5 4 3 2 1 mb gibi coğu kullanıcı sabitlendi arttırsanızda gece tekrar düşüyor ortada tvibu kullananların bant genişliklerini arttırdığınız kullanmayan kesmin azalttığınız ülke genelinde trafik rahatlasın 8mb gibi komik bi rakamda güzel tv hizmeti veriyoz gibisinden bir uyanıklık yapmışsınız yurtdışı bu hizmeti en az 20mb veriyo sayın ttnet tabi milletimiz eğtimsiz nerden modemden banwithine bakıcak dimi?

aynısı benimde başıma geldi 8 mbit i stabil olarak alıyordum şerefsizler sabitlemiş hızı
  • mayısın başından beri arkdaşlar modeminizden banwitihize bakın %70 etkilendi diyebilirim millet tvibu cihazlarını parçalayacak seviyeye gelince tabi kabağı bizim başımızda patlattılar tvibucalar rahat tv izlesin satışar yükselsin nasıl olsa koyun bi halkız farkına varmayız nerden bilicez dimi modeme girip bakmayı? saf halkız nasıl olsa.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem
    mayısın başından beri arkdaşlar modeminizden banwitihize bakın %70 etkilendi diyebilirim millet tvibu cihazlarını parçalayacak seviyeye gelince tabi kabağı bizim başımızda patlattılar tvibucalar rahat tv izlesin satışar yükselsin nasıl olsa koyun bi halkız farkına varmayız nerden bilicez dimi modeme girip bakmayı? saf halkız nasıl olsa.!

Adamlari aradim durumu anlattim kotayi gectigin icin hiz dusmus diyor ben de oyle olsaydi 1 mbite duserdi dedim

Adam hiziniz 1 mbitin altinda degilse sorun yok diyor israrla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 19 Mayıs 2011; 15:44:53 >
  • Bende 16 mbit tarifedeyken böyle durum olmuştu. 15mbit ile başladım hiç kopma etme bişey yokken hızım yavaş yavaş her gece çaktırmadan kopara kopara bağlantıyı 11 mbit e kadar düşürdüler. Aradım müşteri hizmetlerini, biz ilgilenmiyoruz santralle konuşacaksınız dediler. Nasıl bir saçmalık bu dedim nasıl ilgilenmiyorsunuz dedim hiç takmıyor bile. Şu anda 16 mbit alıyorsunuz ben öyle görüyorum diyor. Hızınızı göremiyorum diyor.

Bende 8 e geri döndüm son 1 haftadır TTnetin başına taşmı düştü ne oldu tam 8mbit hız vermeye başladı anlamadım. İlk defa parasını verdiğimiz hızı kullanıyoruz. 16 ya tekrar çıkayım dedim. Online işlemlerden yaptırmıyor. zorla beni 4440375 aratıp bu aramadan para kesip beni saatlerce hatta bekletip işlem yaptıracak. Arayın ve hattınızın destekleidğini sorun diyor.

Arıyacam bana diyecekki desteklemiyor. Çakallara bak, ben stabil şekilde 15 mbit alıyordum halbuki gram kopma yaşamamıştım, sırf TTnet böge bölge bant genişliğini düzenlemek uğrına hızları haksız yere düşürüyor. Ben arayınca da diyecekki hattınız desteklemiyor. Hem önceden aradığımda ben hatla ilgili işlemleri burdan göremiyorum diyen kıza ne demeli hemde 16mbit e geçmek için 444 0375 i arayıp hattımızın durumunu sormaya ne demeli?

TTnetttt napıyorsun sen kuzummm.

Ama HATA bizde arkadaşlar. Okumadan etmeden gidip sözleşmeye imza atıp internet alıyoruz. Adamlar yazmışlar orada kaç kişi okudu ? TTnet kafasına göre hız düşürür ve müşteri bu konuda hiç bir konuda hak idda edemez diye yazıyor. Zaten tarifelerimizin alayı şu hıza kadar tarifeler. 8mbit e kadar 16mbit e kadar... Çünkü hattın desteklemesi değil sorun, o hızı veremeyeceklerde ondan. Hattı isteseler destekler duruma getirirler çünkü. Local Ağ kurarken bile 100metre de hız düşerdide araya güçlendirici koyardık.

Daha komedi olana gelin. TTnet fiber internettttt hobaaa 100mbit veriyoruz diyor ama upload 1mbit diyor

İsteyen alır isteyen almaz demi arkadaşlar. Fakir edebiyatı yapıyoruz bizler. Hak aramak, kötü hizmetleri eleştirmek değil bu fakir edebiyatı.

• Tivibu web olanlarda ücret ödeyecek mı buna?
  • yurtta kalanlar için iyi olur ama hem ttnete tivibu parası hem gsm de internet parası mı vericez??
  • tvibu alanlar yada tvibu alanlarla aynı santralde bulunan kişilerin netleri 9mb kadar arttırlımıştır almayan alamayan halk kesimin net bant genişlikleri 5 4 3 2 1 mb sabitlenmişitir santraller bolge bolge ayırılıp limit konulmuştur arttırsanızda yazılım gece 1 civarı yine düşürüyo halkımızın bilgi seviyesi düşük olduğu içinde bu konularda hakkını arıyamıyo bu çifte standarttan bi an önce vazgeçin en azından farkında varan kesim tarfından gözden düştünüz mayıs başından beri.
  • diyer telefon lara nezaman yükleyebilecez benim telefonom samsung wave2 bada
  • arap telekomun lüzumsuz işleri.
  • hangi telefon modelleri destekliyor ki acep ?
  • cevap vericek yok mu
  • Şu işi TTNET abonelerine beleş yapsalar ya
  • temmuz sonuna kadar bedava dediler iphone u sattim iptal ettirmek icin aradim iptal butonu yok diyorlar iptal edemiyoruz 30 temmuz a yakin 1 zamanda tekrar arayin dediler ne salak iştir anlamadım
  • Saçma olmuş , ttnet şu altyapıyı düzelt bunlarla uğraşma..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.