Şimdi Ara

TTNET'in TiViBu hizmeti mobil cihazlar içinde kullanımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

TTNET'in WEBTV hizmeti TiViBU, bilgisayar ortamının ardından mobil cihazlarda da kullanılabilir duruma getirildi. Bugün 1 milyondan fazla kişinin kullandığı Tivibu Web ve televizyon yayıncılığının dinamiklerini değiştiren Tivibu Ev’den sorna, Tivibu’nun mobil ayağı olan Tivibu Cep de kullanıcıların hizmetine sunuldu.

İlk etapta TiViBU EV adı altında kullanıma sunulan WEBTV hizmeti, bu çalışmanın bir sonraki adımı olan TiViBu Cep çalışmasıyla iOS işletim sistemli iPad, iPhone'da kullanılabilecek.Bu yenilik sayesinde TiViBU Web ve TiViBU Ev hizmetlerini kullanarak kiraladığınız bir filmi TiViBU Cep uygulamasını kullanarak mobil cihazlarınızda da görüntüleyebileceksiniz.TTNET'in bu hizmetini TTNET ADSL abonelerinin ilk 3 ay boyunca ücretsriz olarak kullanabileceği belirtiliken bu sürenin ardından aylık 5 TL'lik fiyatla TiViBU Cep hizmetinden faydalanabileceği ifade ediliyor.Başlangıç olarak iOS işletim sistemi için hazırlanan bu sistemin ilerleyen dönemlerde Android, BlackBerry, Bada, Windows Mobile 7, Symbian ve Wap Push işletim sistemli cihazlar için de kulllanılabilir duruma getirileceği açıklandı.

• bilgisayardaki tivibu hesabımızı kullana biliyormuyuz ?
  • Bence 5 TL çok
  • 5 lira ne ya verin aynı hesaptan bizden aldığınız yetmiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

Bence 5 TL çok

şimdilik iOs'da var vede bence cebinde iPhone olan biri için çok da fazla değil
  • Beni habire arıyorlar bir gün IPtv için birgün Tivibu ev sinema paketi için. Habire laf salatası. Bıktım resmen. Diyorum niye bunların hepsi paralı ? Zaten hali hazırda giriş paketi bana yetiyor sinemaya para vermek istemiyorum. Ama her yerdne izleyebilirsiniz çok iyi bişey diyor bana. Biliyorum deidm bilgisayar piyasasında olan biriyim herşeyden haberin var zaten dedim yok hala bana illa satacak.

Sonra iptv için yalvardılar bikerede. 1 ay deneme süresiymişte sonra iptal edebiliyormuşuz. İstemiyorum dedim illa zorla taktıracaklar. Bir güze fırça attım umarım dinlerler tekrar tekrar başa sarıp. DAha alt yapı yok adam gibi, internete her ay 60 lira veriyorum neredeyse birde benden iptv için ek ücret daha alacaklar. YALIN ADSL yok her ay mutlaka 30 lira telefona da para veriyoruz.

iptv 10 liraydı sanırım aylık. Ben her ay 60 lira ADSL e para vericem 30 lira zorla bana satılan tefon hizmetine para verecem, 10 lira ip tv ye verecem, 10 lira bana zorla sattacakları standart pakete para verecem yok durdur izle cart curt varmış. Kaç etti ???? 60 + 30 + 10 + 10 = 110 lira ha birde cep telefonundan kullanacaksamda 5 lira verecem etti 115 lira.

Yazık günah vallahi yazık günah şu verdiğimiz paralara bak yahu.

• Uzak durun diyorum sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 TL çok diyenler, kaç para olmasını bekliyorsunuz? 1 lira falan mı? Cebinde 2bin TL'lik telefonu olup da şu ücrete yüksek diyenleri hala anlayabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

5 TL çok diyenler, kaç para olmasını bekliyorsunuz? 1 lira falan mı? Cebinde 2bin TL'lik telefonu olup da şu ücrete yüksek diyenleri hala anlayabilmiş değilim.

+1213216545645646546

sanki 3310 u olanlar kullanabilcek gibi yorum atmışlar
  • Her arabası her bilgisayarı her iyi telefonu olanlar zaten kral gibi hayat süren tuzu kuru zengin kişiler değil mi?

Ha bide şu var, illa 1400 e telefon aldım diye 5 lira vermek zorundamıyım her ay. Zaten 60 lira her ay internete para veriyorum 25 lirada hiç yoktan para veriyorum telefona.

Anlamıyorum yahu bunu ben, iyi telefon alıyorsan bu hizmetlerede para vermek zorundasın... Yok abicim böyle bişey soygundur bu. 5 lira 10 lira birkereye mahsus yazılım ücreti için alınacaksa ona bişey demem programı yazanların hakkıdır. Ama her ay 5 lira almak haksızlık.

Bende ozaman diyorum ki şu anda kimin bilgisayarında orjinal yazılım var ? 2 milyara bilgisayar alıyorsunuz neleri orjinal kullanıyorsunuz bir söyleyin bakalım ? Zenginsiniz nasılsa her yazılıma da para verin? Benim bilgisayarımda photoshop haricinde herşey orjinaldir. Home premiumda değil ultimate kullanıyorum lisanslı.

Ayrıca şu da var? Niye avrupada millet gelir seviyesi bizim 15 katı olmasına rağmen daha ucuza hizmet almak isterken ve servis sağlayıcıalrda ucuza hizmet sunarken onlarda hiç kimse çıkıp demiyor böyle şeyler.

Burada asıl mesele milletin alıp alamayacağı değildir. Yüksek fiyatlardır, 1 lira olsada olacak bir hizmetin 5 liraya satılmasıdır. Giriş paketinin ücretsiz, standartın ücretli dahada artarsa ücreti arttırmıyorlarda niye direk 5 lira? Tariflere göre ücretlerin belirlenmesi lazım. Ben her ay 55 60 lira bir internete para veriyorsam bana TV hizmetinin giriş seviyesini ücretsiz vermek zorunda. Yoksa bu sinekten yağ çıkartmaya benzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Her arabası her bilgisayarı her iyi telefonu olanlar zaten kral gibi hayat süren tuzu kuru zengin kişiler değil mi?

Ha bide şu var, illa 1400 e telefon aldım diye 5 lira vermek zorundamıyım her ay. Zaten 60 lira her ay internete para veriyorum 25 lirada hiç yoktan para veriyorum telefona.

Anlamıyorum yahu bunu ben, iyi telefon alıyorsan bu hizmetlerede para vermek zorundasın... Yok abicim böyle bişey soygundur bu. 5 lira 10 lira birkereye mahsus yazılım ücreti için alınacaksa ona bişey demem programı yazanların hakkıdır. Ama her ay 5 lira almak haksızlık.

Bende ozaman diyorum ki şu anda kimin bilgisayarında orjinal yazılım var ? 2 milyara bilgisayar alıyorsunuz neleri orjinal kullanıyorsunuz bir söyleyin bakalım ? Zenginsiniz nasılsa her yazılıma da para verin? Benim bilgisayarımda photoshop haricinde herşey orjinaldir. Home premiumda değil ultimate kullanıyorum lisanslı.

Ayrıca şu da var? Niye avrupada millet gelir seviyesi bizim 15 katı olmasına rağmen daha ucuza hizmet almak isterken ve servis sağlayıcıalrda ucuza hizmet sunarken onlarda hiç kimse çıkıp demiyor böyle şeyler.

Burada asıl mesele milletin alıp alamayacağı değildir. Yüksek fiyatlardır, 1 lira olsada olacak bir hizmetin 5 liraya satılmasıdır. Giriş paketinin ücretsiz, standartın ücretli dahada artarsa ücreti arttırmıyorlarda niye direk 5 lira? Tariflere göre ücretlerin belirlenmesi lazım. Ben her ay 55 60 lira bir internete para veriyorsam bana TV hizmetinin giriş seviyesini ücretsiz vermek zorunda. Yoksa bu sinekten yağ çıkartmaya benzer.

Katılıyorum ama biraz sakinleş, otur bi soluklan

• La Bi Önce İnterneti Doğru Verde Ondan Sonra Başka Servisler Aç Kardeşim.
  • Tivibu uyeligim var ios da kullamak icin de mi para verecegim ?
  • Kimse data ücretnden bahsetmiyor. Wifi üzerinden sorun yok ama 3g kullanırsan baya bi tuzlu gelir bu 3g tarifeleriyle. Wifi bağlantısı olduğu yerlerde ise bence gereksiz zaten wifi olduktan sonra tv yaınlarını izlemek sorun olmuyor.
  • Bunca yıl hem sabit hat, hem internet hemde kota aşımı filan derken iyice bi sömüren kurumdan da zaten bu beklenirdi.
    Operatörler 7,99 tl ye sınırsız internet verebiliyorken, Tv hizmetini 5 TL ye sunmak hakket aşşalık bir durum kendi gözümde. Yahu, hadi diyelim,
    7,99 luk net, yavaşladıktan sonra teoride izleyemesek bile, standart bir 3g tarifelerin fiyatları ve kotaları ortada iken bir de bunun üstüne TV parası eklenince düşünemiyorum.
    Ev kullanıcılarına 1 tl gibi taban bir fiyattan sunuluyorsa, neden 5 TL GSM'e? Kim bilir hangi godoman kesimin cebine fazladan paralar girecek ?

Ve şu da var, Cepte 2 milyarlık telefonu olan da her zaman zengin değildir. Orta halli insanlar da bir şekilde, taksit yada kampanya ile bu telefonlara sahip olabiliyorlar.

Aslında bu kadar tartışma konusu değil. İsteyen alır elbet, Fakat umarım android tabanlı Türk kanalları izlenebilen bir yazılım çıkar.

Bir düşünün, Kaç senedir en yavaş internete en pahalı tarifeleri ödüyoruz? Bunda mı bizi düşünecekler?

• bu ttnet'in gözü doymaz diyorum kimseye anlatamıyorum. iliğini kuruttun milletin, çok çakalsın ttnet çooook
  • Rekabetin girmediği yere TT girer.Akılları sıra hizmet sunuyorlar nasıl olsa başka altarnatifi yok insanların bunun gibi hizmetlerle göz boyamaya devam.Hesap soran yok btk desen ayrı bir gezegende yaşıyor.Bu işlere bakan bakanımız modeme zımbırtı diyor sonuç ortada.5 lira çok fazla...
  • 8 liraya /aylık sınırsız internet kullanıyorum.herifleri zengin etmeye devam edin.
  • tivibu ev cihazı arızalandı 3 hafta geçti hala teknik servis gelecek. Süper müşteri hizmetleri var 10 defa aradım adamlarda tık yok. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz
  • Bazı arkadaşlara fiyat normal gelmiş.Eğer sunucağı içerik ve kalite bu kadar ise biraz bilinçli tüketici olup şuan sunduğu içeriği toplamda 4 dolar ödeyip birkaç uygulama ile daha fazlasını sadece yumurcakTV numberone tarzı bir kaç kanal haricinde alabilrisiniz.Parası olmak başka bilinçsiz tüketici olup kazıklanmak başka şeyler.

Son olarak Bilgisayardaki tivibu hesabımızın çalışmaması ve bilgi sayardaki tivibu hesabı ile senkzonije olmaması çok saçma olmuş bilgisayarda kiraldığım bir şeyi cepte izleyemiyorum ve tahminen pcdeki aynı kullanıcı adı ile aynı adı kullanamıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.